no fajčenie logicky nie je nič zdravé a je jasné, že najmä zle pôsobí na pľúca, takže ak si mala zápal pľúc dala by som si dlhšiu pauzu...ale ako iní hovoria,keď si to vydržala mesiac, prečo s tým neseknúť nadobro
neviem ako "mocný" si mala ten zápal pľúc (či už infekčný alebo neinfekčný) ale po každom zápale ti zostanú zjazvené pľúca (neviem ako dlho, možno to zmizne možno ne)
@callmethedonna pokiaľ už si z toho úplne(!) vyliečená tak si môžeš kludne zapáliť, ak nefajčíš čo ja viem 3 krabičky denne tak ti to z krátkodobého hľadiska neuškodí
no tak uplne budem tak o dva tyzdne mozno ale to ze som mala aj zapal osrdcovnika to nijako neovplyvni fajcenie nie ? .... ja fajčim len ked mam chuť čiže cigareta na den niekedy vobec ale ked mam chut tak vyfajčim aj 6 co je u mna max. za den
tak prve dva tri tyzdne som vydrzala lebo to bolo važne to ma ani nenapadlo fajčiť ale ked sa dostatočne vyliecim .. nesom tuhy fajčiar len občas ked potrebujem chcem tak si proste musim dat
ja teraz som chory a fakt to vidim tiez mozno aj na nieco s plucami, aspon tak sa citim..a fajcim aj pocas toho, sice si uvedomujem, ze si tym velmi nepomaham, no zial..ja nie som schopny sa takto obmedzit, takze ak ja to prezijem, tak si myslim, ze ty si mozes mesiac po chorobe s cistym svedomim zapalit
ty už nefajči, keď si tak dlho vydržala. Ja som teraz chorý, bolí ma hrdlo a ledva rozprávam, ale fajčím aj tak ... lebo musím, lebo to nevydržím. Ty si vydržala, tak jeb už na to. Čo by som ja za to dal vedieť prestať.
@callmethedonna Ja už fakt nemám slov... Pozrite sa na nu! Mala zápal plúc ale furt bude fajčiť! No skús hádať, či sa ty to vráti alebo nie... Toto je chodiaca nenormálnosť... Fajči! Dostan už konečne rakovinu plúc, a nie zápal plúc, a skap tam.... Tak toto už je za hranicami ľudskej nenormálnosti...
mám kamarátku čo má kamaráta, ktorý bol týždeň doma chorý a nefajčil a po tom týždni už cigaretu ani vidieť nechcel... ušetrí si zdravie, aj peniaze ... a je mu dobre... môže si kúpiť benzín do auta ...
ak si nefajčila mesiac, tak už nefajči... je to skvelý pocit vedieť, že dokážeš prestať a skoncovať s tým nadobro... pretože je to zbytočné... le nto kazí zdravie a žerie peniaze ... už by som nezačínal... radšej by som si kúpil hašlerky, alebo jablko, alebo žuvačky, hocičo
a pri zápale pľúc... no ja by to určite neriskoval, ani náhodou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ked som mala zapal osrdcovnika lebo mi to preslo z pluc tak pit mozem nie ? ci tiez pauza
takže ja už by som s tým radšej sekol
za ten mesiac ti aj abstaky museli prejst pokial si nejake mala.
tak na co zase zacinat?
ak si nefajčila mesiac, tak už nefajči... je to skvelý pocit vedieť, že dokážeš prestať a skoncovať s tým nadobro... pretože je to zbytočné... le nto kazí zdravie a žerie peniaze ... už by som nezačínal... radšej by som si kúpil hašlerky, alebo jablko, alebo žuvačky, hocičo
a pri zápale pľúc... no ja by to určite neriskoval, ani náhodou ...