Samozrejme, že je to individuálne ja len snažím sa zistiť koľko približne a všetko sa približuje k názoru môjho frajera že po troch...a však podľa mňa je to trocha skoro, pretože...si myslím, že za 3 mesiace vzťahu nie je dôvera ešte dostatočná...áno áno bla bla bla zastarané názory...a tiež nehovorím, že už po6 mesiacoch vo vzťahu je dôvera v tejto veci dokonalá...
@mirus00 ta chce asi velmi rychlo "vojet"...preto mu stacia 3mes. (podla mna aj menej)....zalezi od vztahu, od veku, od doveru, od vela veci.....niekedy stacia 3mes., niekedy rok, ci viac....no tazko zovseobecnovat.....
takto som a na to nepozrela...ale vety typu Ak mi do dvoch týždňov nedá, končím s ňou som už počula... a zase podľa mňa neviem koľko chalanov počká 3-6 mesiacov...keď všade sa túla kopa 12-ročnných báb ktoré dajú každému aby boli zaujímavé...
veď to je jasné, preto som sa s ním o tom rozprávala a nemá na výber ak ma skutočne ľúbi ako mi vravel tak počká ak nie ukáže sa to čoskoro...a tým pádom taký vzťah nemá význam...
podľa mňa ide aj o dôveru, keďže sa môže hocičo posrať a aby som potom následky neniesla sama tiež si myslím, že 6 mesiacov je tak ideálne...na to aby sme sa spoznali a vedeli ako vážne to medzi nami je...
6 mesiacov? 6 MESIACOV?????!!!! skurveneho pol roka??? a co ti sije? tolko si davaju panny, ale normalny clovek nevydrzi dlhsie ako mesiac. v 85% (ked sa bavime s kamosmi a kamoskami) sa to udeje na 4. rande, cize tieto polrocne cakacky su podla mna DOST CHORE.
ale zas, pokial to tak vyhovuje obom...
kazdopadne u mna kazdy vztah zacal najprv sexom... abo aspon pokusom on
správne si podotkol pokiaľ.... a podľa mňa to záleží od veku...nebudem zo seba robiť kurvu a dám na 4 rande čo sú 4 dni...väčšinou krátkodobá známosť...tiže ide iba o sex...ťažko vzťah... to už si nájdi nejakú ktorá ti dá vždy...
D 6 mesiacov? D to chcem vidiet kto by to vydrzal ak uz mal nejaky sex s niekym toto moze fakt napisat iba niekto kto este sex nemal alebo ho mal velmi malo podla mna... 6 mesiacov D toto ma rozosmialo
nezalezi na case, ale na tom ako sa ty citis na to
a ked to spomina stale, rspkt ti dava nejaky takyto "nazor" do lebky, tak to nemysli uplne vztahovo, napriklad ja som pri byvalej sex ani nespominal, kym ma ona neoprela uz sama raz,
@nancy456 presne tak, ked ta lubi, vydrzi.....a aj dlhsie .....popravde, ja som cakala este dlhsie ( a to som mala rozhodne viac ako 16 ...nic ti neujde...ak jemu hej, tak mas v pazi....
Podla mňa by sa mali stretnúť a spísať zmluvu. Chlapec chce predsa len sex a dievča nesmie vyzerať ako kurva, kebyže mu dá priveľmi skoro. Tak sa za asistencie právnikov dohodnú kedy je ten vhodný čas a bude to.
(Týmto chcem apelovať na demenciu podobných otázok ako je táto anketová) ... lebo na toto sa jednoducho nedá seriózne odpovedať.
no podla mna rozhodne po siestich mesiacoch. avsak pozor, na sex je po piatich mesiacoch a dvadsiatich deviatich dnoch este jednoznacne priskoro. pocas tridsiateho dna piateho mesiaca sa situacia zazracne zvrtne a po polnoci je uz sex povoleny.
ako mozno urcovat, kedy je co v poriadku a kedy co nie? zavisi od okolnosti, nemozno poskytnut nejaky vzdyplatny vzorec.
@nathalicatko šak niekto ti potom vymuruje, namaľuje, spraví podlahy, zásuvky, lampy, vypínače, radiátory... Veľa šťastia, na mňa by tá rodina potom prišla, ale smola
To ze som do niekoho zamilovany...lubim ho neznamena ze ho budem podporovat v nejakej chujovine...
Sex je pre mna...neviem ako by som to popisal...je to ako ked vas vezu naheho na operacnu salu ...tiez sa citite zranitelny...uplne odhaleny tomu druhemu. Ale vlastne to co popisujem je sex s niekym koho lubite..koho si vazite, koho respektujete..Chcete ho blizssie spoznat, pochopit ho, uistit sa...doverovat.
Sex z tuzby po tom uspokojit seba (partnerku) na zaklade zivocisneho vzrusenia moze by hocikedy...Nie je tam ziadny hlbsi cit. Ja osobne to povazujem za urazku..Nevyhladavam to. Neodsudzujem to ked to robia obe strany bez toho aby slo o nieco viac (pri prvom stretnuti ofc)...
Zivocisny sex s partnerkou ktoru milujem a ona mna na dreze v kuchyni musi byt super ;d ale to je o inom..
6 mesiacov ? vacsinou ked s niekym zacnem chodit, chcel by som ho hned, ale tak dajme tomu mesiac, dva, ak to ma byt seriozny vztah, kde nejde len o sex. Ale 6 sakra? Don't be cruel!
@method ....len mne stale nejde do hlavy, ako po mesiaci -2och niekto zisti, ze je to zacinajuci seriozny vztah? (nehcajme to, mne to pride ako utopia....)
@mirus00 podla mňa si moc naivná. Raz spoznáš človeka kôli ktorému zabudneš na všetky svoje plány a rozumné rozhodnutia a dovolíš mu strhať zo seba všetky šaty pri prvej príležitosti... a vtom je tá krása
Ale nie....to záleží predsa. Ak je chuť a možnosť neni vôbec rozumné dávať si limit. Ak chuť neni, tak čakať že bude je ešte väčšia hovadina.....teda...v mjom veku. V tvojom to záleží od tvojej vyspelosti ktoru nepoznám
zevraj 6 mesiacov. to je hrozne dlho. 6 dni by bolo akurat Inac mne tiez povedala byvala frajerka ze si aspon niekolko mesiacov nepichnem. Ale pichol som si omnoho skôr. Uz o 10 dni. Spravil som to po svojom. doniesol som flasu vina, cosi sme vypili a uz to slo.... Ved nie som kokot aby som tak dlho cakal....
záleží ako človek sex vníma, koľko má rokov a ako je na to pripravený.. nehádajte sa už.. spravte si všetci po svojom.. keď sa na to človek cíti, nech ide na to, keď nie, nech si počká alebo hľadá inde.. aj u mňa to vždy bolo inak..
podla mna ten mesiac to je tak akurat: ..aj ked samozrejme vsetko zavisi od okolnosti a od samotneho pohladu cloveka,inak sa na to bude pozerat panna-ta to berie troska vaznejsie a nemala by problem vydrzat aj tych spominanych 6 mesiacov..ale neviem si predstavit ze dvaja z ktorych ani jeden neni panic/panna by tolko vydrzali cakat..ved je normalne ze ked spolu chodia tak ich to k sebe pritahuje nie ?
to musí záležať len na tom ako sa veci vyvinú Ale baby si večne sťažujú že vliezli do postele s nesprávnym (keďže letia na hovada ) tak tým by som odporúčal čakať pekných 5+ mesiacov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
neznasam zovseobecnovanie
takto som a na to nepozrela...ale vety typu Ak mi do dvoch týždňov nedá, končím s ňou som už počula... a zase podľa mňa neviem koľko chalanov počká 3-6 mesiacov...keď všade sa túla kopa 12-ročnných báb ktoré dajú každému aby boli zaujímavé...
veď to je jasné, preto som sa s ním o tom rozprávala a nemá na výber ak ma skutočne ľúbi ako mi vravel tak počká ak nie ukáže sa to čoskoro...a tým pádom taký vzťah nemá význam...
podľa mňa ide aj o dôveru, keďže sa môže hocičo posrať a aby som potom následky neniesla sama tiež si myslím, že 6 mesiacov je tak ideálne...na to aby sme sa spoznali a vedeli ako vážne to medzi nami je...
ale zas, pokial to tak vyhovuje obom...
kazdopadne u mna kazdy vztah zacal najprv sexom... abo aspon pokusom on
správne si podotkol pokiaľ.... a podľa mňa to záleží od veku...nebudem zo seba robiť kurvu a dám na 4 rande čo sú 4 dni...väčšinou krátkodobá známosť...tiže ide iba o sex...ťažko vzťah... to už si nájdi nejakú ktorá ti dá vždy...
Ináč, samozrejme, uprednosťňujem "hej a počkej, teď nebo nikdy!"
no mňa tu teraz pixne
a ked to spomina stale, rspkt ti dava nejaky takyto "nazor" do lebky, tak to nemysli uplne vztahovo, napriklad ja som pri byvalej sex ani nespominal, kym ma ona neoprela uz sama raz,
Ale mám chuť poznamenať, že to je prudce individuálne.
tá otázka je piča sama o sebe
@nathalicatko precoze? neboj, my ten mesiac preskocime
@nancy456 kto vravi, ze nebola ochrana? abo ze slo o pohlavny styk?
tu ešte komplexy dostanem...
inak, ten mesiac musíme vtesnať do pár hodín si dostatočne šikovný?
(Týmto chcem apelovať na demenciu podobných otázok ako je táto anketová) ... lebo na toto sa jednoducho nedá seriózne odpovedať.
ako mozno urcovat, kedy je co v poriadku a kedy co nie? zavisi od okolnosti, nemozno poskytnut nejaky vzdyplatny vzorec.
ale prepáč..:/ nechcela som sklamať aj teba
to je od teba také šľachetné ďakujem..
sweet, aspoň vieš, prečo s tebou nepaktujem.. ja chcem rodinuuu
i keď...
Marečku, ale vieš, že ťa mám rada, že? a vlaky sú našou doménou
Viem Natálenka Aj ja mám teba rád... Budeme cestovať spolu, neboj
To ze som do niekoho zamilovany...lubim ho neznamena ze ho budem podporovat v nejakej chujovine...
Sex je pre mna...neviem ako by som to popisal...je to ako ked vas vezu naheho na operacnu salu ...tiez sa citite zranitelny...uplne odhaleny tomu druhemu. Ale vlastne to co popisujem je sex s niekym koho lubite..koho si vazite, koho respektujete..Chcete ho blizssie spoznat, pochopit ho, uistit sa...doverovat.
Sex z tuzby po tom uspokojit seba (partnerku) na zaklade zivocisneho vzrusenia moze by hocikedy...Nie je tam ziadny hlbsi cit. Ja osobne to povazujem za urazku..Nevyhladavam to. Neodsudzujem to ked to robia obe strany bez toho aby slo o nieco viac (pri prvom stretnuti ofc)...
Zivocisny sex s partnerkou ktoru milujem a ona mna na dreze v kuchyni musi byt super ;d ale to je o inom..
to si veľmi vážim..ďakujem.. áno, spolu..
inak, celkom sa mi páči definícia v @80
čo, čo , čo sa deje ?
rozlepil som oči a nestíham vnímať.
Žiadam vysvetlenie
Veď maš ešte len 16 :/. Nemysliš, že maš ešte dosť času?
Ale nie....to záleží predsa. Ak je chuť a možnosť neni vôbec rozumné dávať si limit. Ak chuť neni, tak čakať že bude je ešte väčšia hovadina.....teda...v mjom veku. V tvojom to záleží od tvojej vyspelosti ktoru nepoznám
Kebyze caju neprefukam poradne do 2 tyzdnov tak ma necha, ze som gay !
Tvl mne je vela cakat uz 24 hodin od prvej pusy
Mno ale deti sa s tym ponahlat nemusia.
Ale medzi dospelymi to je v poriadku, ak na prvom rande skoncime v postielke, kam patrime
ale jasné že to závisí od veku. Je to iné u dospelých ako 15-16 ročných detí.