Neviem podla toho aka bude situacia. Neviem povedat. Mozno o rok vyhram 10 000 000 € a mozem si zakladat hned rodinu takze je jasne, ze to zavisi dost od financii, ale skor nez po 30 nechcem.
k téme - zrejme až po 30tke, keď získam (ak získam) nejaké slušné zázemie... nemá zmysel zakladať rodinu, keď má človek čo robiť aby uživil vôbec sám seba.
Myslím, že ja by som nemala ani problém sa vydať v 18... Proste na tom nevidím nič zlé, pretože ak by som mala vzťah založený na viacerých predchádzajúcich rokoch a vedela by som, že to funguje, tak by som aspoň mala možnosť akýmsi právnym spôsobom si povedať, že pravdepodobne sa už nemusím báť a bude to navždy... A dieťa... Dieťa by som chcela asi až po skončení výšky (prvej, keďže mojím snom je ich mať viac ), ale keby prišlo aj predtým, tak by som sa nebránila. Aj keď by to bolo troška zložitejšie. Som rozhodnutá mať sex až po svadbe, čiže tým sa to troška obmedzuje. Možno si poviete, že blbé decko, nevie čo je to život, čo je to mať dieťa, čo je to rodina, čo je to zodpovednosť alebo si poviete, že sex po svadbe je príliž náboženské a naivné a nikdy mi to nevíde a neviem čo a že čo ak mi chlap nebude sedieť v tejto oblasti... Ale proste som posledná, ktorá by bola hlúpym deckom tak tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
k téme - zrejme až po 30tke, keď získam (ak získam) nejaké slušné zázemie... nemá zmysel zakladať rodinu, keď má človek čo robiť aby uživil vôbec sám seba.