Blizko BN to bolo v Nitre pokial viem ale nebol som ale viem ze kamarat chcel ten je do toho zhavy ale nakoniec nesiel ani on a ja viem ze by ani nesiel i ked je to podla vseho dobra vec
ja som bola.. neviem nebola to traposina podla mna =P presli sme od senneho trhu az na hlavnu pak domino alzbetina mlynska.. neboli ziadne bitky ani nic,cely cas nas mali pod dohladom floydi nacky prisli tez,nam ukazat sportove gesta ale len taki zasrani prisli nic extra.. ale pochod dopadol dokonale perfektne
Ygor: noo ked si robia pochody nackovia, tak preco by nemohli aj antifasisti?? a uz len to, ze to niektorych tych nackov vytoci natolko, ze tam pridu... tak to stoji za to..
pochody sú pičovina. naj riešenie je vziať pár kámošov, baseballky a vysvetliť to náckom ich jazykom. odskúšané fungujúce. v TO neni jediného nácka a každý nácek čo sa v TO zastavil a dozvedeli sme sa o ňom tak dostal po kokote že si zapamätal na dlhú dobu.
kopec policajtov a ich aut bolo, najprv som myslela, ze prisiel daky slavny herec na hlavnu alebo prezident gaspar , hm, neviem, ci to nieco zmeni, ale jak vravim: clovek rad kritizuje v publiku, ale na podium nepride...teda, ako ja si tiez myslim, ze take hulakania asi nenepravia toho vela:/
no ja som bola a pochod bol krasny... akoze ja som bola hotova aj z toho ze kolko ludi prislo ked sme mali strach z toho ci aspon dakto dojde... a este viac ma potesilo to ze aj domov som dosla bez nasledkov.. ale urcite treba pokracovat v organizovani dalsich pochodov a rozbehnut naplno AFA-Ke..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.webnoviny.sk/slovensko/clano...
?
kto bol? ako bolo?
Komu tim prospejete?
Ale na co je to dobre?
Ygor: noo ked si robia pochody nackovia, tak preco by nemohli aj antifasisti?? a uz len to, ze to niektorych tych nackov vytoci natolko, ze tam pridu... tak to stoji za to..
Tu je fasistov plna pica a nikto s tym nic nespravi..