akym presne sposobom idete bojovat proti korupcii ? tym ze sa prejde par tisic ludi po blave a daco budu vykrikovat? akoze z toho sa vsetci na uradoch a vo vlade poseru a podaju demisiu ?
@erjedna ja osobne tam pôjdem preto, lebo jedna hlava v dave je predsa len viac ako jeden komentár na Facebooku
jednoducho si myslím, že to nie je v poriadku so schránkovými firmami a všetkým možným, tak sa tam pôjdem postaviť, áno, niečo si určite zakričíme a uvidíme... ak sa pridá dosť ľudí, tak by sa z toho fakt mohol niekto aj posrať (v 89tom sa predsa len nakoniec asi posrali)
mozno vam to pride smiesne, taketo protesty, ale je to efektivnejsie ako sa zda, robi sa tym na nich tlak a keby sme sa ako narod naucili stale protestovat proti vsetkemu co sa nam nepaci, aj by sme tym nieco dosiahli, minimalne to, ze sa pri prijimani nejakeho rozhodnutia zamyslia, ci to vyvola vlnu odporu, alebo nie.
smiešne tie protesty na východe keby sa niečo deje tak ľudia začnú všetko vyhadzovať do vzduchu a tu? títo pritakávači len čučia doma a idú sa akože prejsť
Protestovat a protestovat je rozdiel.
V tomto pripade je cely protest spolitizovany. Pocuvat Hlinu alebo Galka a samozrejme nezabudnem spomenut Matovica s Lipsicom to chce inu diagnozu.
Ale pokial ma niekto tolko casu postavat a pocuvat tuto politicku spicku nech sa paci.
@boloabude
uplne mam u predli kto tam keca, ale co keca, ide o obsah, ten ma zaujima ... a proste tych 6 bodov co stanovili je uplne relevantnych, normalnych a kazdy clovek, ktory neinklinuje ku korupcii by ich mohol prijat ...
ach .. internetovi hrdinovia, sa nakeca okolo politikov a politiky, ale necita vobec co je vnutro toho
@16 no lebo dnes je moderné nesúhlasiť s človekom a nie s názorom (inak povedané, miesto logických argumentov sa ide rovno "ad hominem", teda proti osobe vypovedajúceho)
@blackrisq ale tak pravdou je že tak trochu záleží za kým sa v tomto prípade ide a kto tie veci kecá.
Tutu páni si totiž veľmi dobre uvedomujú ako robiť politiku, a nejde im o to aby ju spravili čistejšou, ide im hlavne o to zdiskreditovať SMER a zdvihnúť si preferencie a Ficko to v konečnom dôsledku môže vnímať rovnako tak prečo sa čudovať že pristupuje k protestom tak laxne keď z jeho pohľadu to pôsobí len ako ďalšia antikampaň.
Ako nevravím, že teraz radšej neprotestovať, ja sám by som šiel nemať to tak ďaleko. Ono konečne sú aspoň postupne sústredené na dačo konkrétne a jednotné tie protesty, ale keby vyjde na pódium jeden zo sifnatárov pískam a hádžem zhnitú zeleninu na pódium.
@karlotiskot tak požiadavky by mali byť záväzné pre všetkých, pokiaľ sa presadia do zákonov, takže aj keby sa dostali k moci títo, malo by to byť ťažšie zneužiteľné - plus sa tam dostanú s vedomím toho, že ľudia nebudú donekonečna sedieť na riti a keď sa naštvú, tak sa toho zasa niekto chytí a znova pôjdeme do ulíc
je to podľa mňa aj pre nich taká dvojsečná zbraň (teda ze predpokladu, že by sa dostali k moci a rozhodli sa kradnúť rovnako ako terajšia vláda)
@matwejo je chyba ze je ti jedno. Je to klasicke politicke divadlo.
Vsetci boli vo vlade ale nikto nemal zaujem to schvalit.
Nech vyhraju volby a nech sa im paci maju moznost veci zmenit.
@boloabude ja mám pocit, že sa snažili za ten čas, čo tam boli... zákon o verejnom obstarávaní a podobne napríklad začali platiť vtedy, nie? lenže potom tá vláda padla (lebo, čudujsasvete existujú ľudia, ktorí si stoja za svojím názorom), tak samozrejme nestihli toho toľko ako za celé volebné obdobie
plus ak by boli napr. predčasné voľby, tak zasa nikto nenúti nikoho aby volil práve týchto kvôli tomu, že stáli pred ľuďmi na námestí...
niekto to už povedal za mňa inde: Fico je legitímne zvolený zástupca ľudu, ale jeho mandát nelegimitizuje to, že rozkráda celý štát - a toto si už budú politici uvedomovať, ak takéto protesty spôsobia zmenu, ako píšem v @20
Choďte si na také protesty len choďte... Prvý raz volím radšej doma pri Pive nadávať keď vidím čo za svoloč to organizuje. ak v budúcnosti to náhodou prežijete som zvedaví ako svojim potom kom vysvetlíte že ste svoju vlasť zaviedli do občianskej vojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale daj potom vediet ci sa vam podarilo korupciu zrusit
@mojdedo voda tiež nie je zadarmo
@etelnair jj, pošlem holuba
ja v tom vidim otazku, ktora sa snazi odhalit vas zamer pochodu resp. protestu
jednoducho si myslím, že to nie je v poriadku so schránkovými firmami a všetkým možným, tak sa tam pôjdem postaviť, áno, niečo si určite zakričíme a uvidíme... ak sa pridá dosť ľudí, tak by sa z toho fakt mohol niekto aj posrať (v 89tom sa predsa len nakoniec asi posrali)
a inak, keď už hovoríme o korupcii...
» www.reporter24.sk/clanky/boj-regi...
V tomto pripade je cely protest spolitizovany. Pocuvat Hlinu alebo Galka a samozrejme nezabudnem spomenut Matovica s Lipsicom to chce inu diagnozu.
Ale pokial ma niekto tolko casu postavat a pocuvat tuto politicku spicku nech sa paci.
uplne mam u predli kto tam keca, ale co keca, ide o obsah, ten ma zaujima ... a proste tych 6 bodov co stanovili je uplne relevantnych, normalnych a kazdy clovek, ktory neinklinuje ku korupcii by ich mohol prijat ...
ach .. internetovi hrdinovia, sa nakeca okolo politikov a politiky, ale necita vobec co je vnutro toho
@7 jj a ešte keď pri tom proteste politikovi pošliapete trávnik pred domom, tak ho manželka "zjebe"(s prepáčením), že radšej odstúpi.(True story)
Tutu páni si totiž veľmi dobre uvedomujú ako robiť politiku, a nejde im o to aby ju spravili čistejšou, ide im hlavne o to zdiskreditovať SMER a zdvihnúť si preferencie a Ficko to v konečnom dôsledku môže vnímať rovnako tak prečo sa čudovať že pristupuje k protestom tak laxne keď z jeho pohľadu to pôsobí len ako ďalšia antikampaň.
Ako nevravím, že teraz radšej neprotestovať, ja sám by som šiel nemať to tak ďaleko. Ono konečne sú aspoň postupne sústredené na dačo konkrétne a jednotné tie protesty, ale keby vyjde na pódium jeden zo sifnatárov pískam a hádžem zhnitú zeleninu na pódium.
je to podľa mňa aj pre nich taká dvojsečná zbraň (teda ze predpokladu, že by sa dostali k moci a rozhodli sa kradnúť rovnako ako terajšia vláda)
Vsetci boli vo vlade ale nikto nemal zaujem to schvalit.
Nech vyhraju volby a nech sa im paci maju moznost veci zmenit.
plus ak by boli napr. predčasné voľby, tak zasa nikto nenúti nikoho aby volil práve týchto kvôli tomu, že stáli pred ľuďmi na námestí...
niekto to už povedal za mňa inde: Fico je legitímne zvolený zástupca ľudu, ale jeho mandát nelegimitizuje to, že rozkráda celý štát - a toto si už budú politici uvedomovať, ak takéto protesty spôsobia zmenu, ako píšem v @20