-lebo som v prešove a nemal som čas
-lebo by sa mi ani nechcelo
-lebo nevidím význam toho pochodu ani iných podobných
-lebo s ním ani nesúhlasim a to preto
-lebo podľa mňa nemá kto čo kázať niekomu, čo má robiť aj
keď proti potratom som
-idu tam pochodovať za ochranu života, za rešpektovanie, za dôstojnosť, čo však neplatí pre homosexuálne orientovaných ľudí, takže
mi zmysel pochodu uniká vlastne
nebola som ani na jednom, ale viac sa stotoznujem s gay pride. nehovorim ,ze suhlasim so vsetkym, co tvrdia, len ze sa s tym stotoznujem viac. pretoze zastavam nazor, ze my si nevyberame predsa ci budeme alebo nebudeme homosexualmi. takymi sa kazdy clovek narodi. a nevidim dovod preco by taki ludia mali byt obmedzovani v tejto spolocnosti. tvrdim, ze kedze sme konzervativna krajina, treba o tom hovorit co najvia.c aby ludia pochopili ze to nie je nic zle a ze su to rovnaki ludia ako heterosexuali. to si povolovat manzelstvaa deti je uz vec ina, teraz sa bavim na principialnej urovni a rovnopravnosti...
bola som v Košiciach na Pochode za život a bolo fajn páčila sa mi tá atmosféra a ako sa ľudia z celého Slovenska (a aj zahraničia) vedeli spojiť pre jednu dobrú vec
a teraz poďte všetci do mňa
@10 inak nejdem do teba, ale dosť na zymslenie že takej zbytočnej vci sa zúčastnila taká masa ale aby robili pochody/demonštrácie za veci každodenného života tak to nie, veď sa nám dobre živorí
nebola som ani na jednom, ale skôr by som išla na ten dúhový pride než do košíc.
tie košice ma naozaj nahnevali. ani nie tak preto, lebo bojujú proti potratom. tam rozumiem, že im to príde ako hrozná vec, mne to tiež príde hrozné, (ale viem pochopiť, že sa ženy tak rozhodnú, aj keď ja by som to neurobila. nikoho za to nesúdim ani nepresviedčam o mojej pravde).
nahnevaná som kvôli tomu, ako sa stále starajú do toho, že tamten je homosexuál, že to nie je normálne, že je to choré a asi si myslia, že im niekto berie možnosť tvorby rodiny mužom a ženou alebo čo. a nechápem, kto si myslia, že sú. nejakí samozvaní bojovníci za ''dobro ľudstva''. zaujímalo by ma, ako by sa oni cítili, keby bola väčšina svetovej populácie homosexuálna a pochodovali by proti tomu, aby sa oni, heteráci, mohli ľúbiť.
Bola som na dúhovom a teším sa aj na ďalší rok, atmosféra bola uplne super !! Celé to dopadlo nad moje očakávania
Nom a bola som preto lebo...hmm neviem, proste podla mňa všeci majú rovnaké práva. A nie ako si niektorý politici myslia alebo zverejňujú, (vooobec nemyslím pána Kuffu) že ak
"ľudia, ktorí si podľa neho dovolia povedať deťom, že dvaja ľudia rovnakého pohlavia sa môžu mať radi, by mali radšej zomrieť." takéto názory sú choré !!
@storm8 žije pilku som potreboval na rezanie dosiek bo sme dali dole obklady na chodbe..napokon som to pilil s priamociarkov. v komore
a zajacika hodím neskor, čiže neskor budeš tagnuta
.
čo sa týka tých pochodov..
Ba ..no nech sa ľúbia, ale adopciu deti nech si vyhodia z hlavy.
Ke..radšej som ticho.. chlieb lacnejší nebude..
Ja som kvôli tomu dementnému pochodu dúhovému večer okolo pol desiatej zažila poriadny stres, doboha, keď som nevedela, prečo stojím pri desiatich policajných autách s majákmi rozsvietenými a okoloidúce autá na mňa s kamoškou pozerajú ako ma nejakých zločincov alebo či sme sa stali obeťami nejakého zlého činu.
Chcel som ist do kosic,nevidalo....ale mylsim ze to je,teda bola velmi dobra akcia. Aspon takto ukazat ze nie vsetci suhlasia s tymi blbostami ktore chcu vo vlade schavlovat,ze predsa su tu ludia ktori ziju normalne a zalezi im na pravych hodnotach.....potraty su iadna blbost,to je len dobre ze sa proti nim bojuje,chudata male deti chcu zabit skor ako sa narodia. Aj eutanazia je dobra kavina,chudak clovek cely zivot drel a teraz ked uz je stary a chory,namiesto toho nech si oddychne,stat by mu mal davat dochodok,sak prredsa cely zivot platil dochodky inym,tak teraz ked uz chudak nieje nejaky prospesny pre stat lebo uz nezaraba,teda dane neplati,len mu musi stat platit dochodok,dobre tak ho rovno dajme dole nech nam tu nezavadzia?!? Toto sme kde?!?
A este jeden dotaz pe zastancov homosexualnych registrovanych partnerstiev....ked uz su registrovane partnerstvo teda si mozu adoptovat deti!!! tym dostanu to pravo. Viete si niekto z vas predstavit ze mate dvoch fotov? Ze mate rodicov dvoch chlapov a ziadnu mamu? Sak to chuda dieta musi mat z toho take psychgycke problemy ze sa zlozi....Si viem predstavit jak sa mu za to musi v skole smiat cela trieda a sikanovat ho.,...ved to je chore....
Cele veky to nikomu nevadilo,boli len muz a zena....az teraz ludia uz nevedia co z tej demencie vymysliet....za dve tisicrocia to nikoho nenapadlo len teraz musi avymyslat...je to podla mna chore
@bacik200 píšeš trochu odveci...taký starý a chorý človek čo už len leží moc neoddychuje, len trpí, a tým pádom aj jeho rodina. ale s eutanáziou takisto nesúhlasím, skôr by trebalo bojovať za lepšiu starostlivosť o takýchto ľudí v nemocniciach a sociálnych zariadeniach.
bacik nemyslel, že homosexualita je výmyslom tejto doby, ale že tzv. "manželstvo" a adopcia detí takými ľuďmi sa práve v tejto dobe začala najviac ( rozmáhať ). A áno @bacik200 máš pravdu, je to choré a celé zle.
@bacik200 eutanazia nie je pre starých ľudí ktorých štát nechce živiť ale pre ťažko chorých a trpiacich (starých i mladých) ktorí dobrovolne chcu odisť z tohto sveta....
a registrovane partnerstvo je podobne ako manželstvo... adopcia detí je druha vec....
možno by si si o tom mal viac prečitať a menej o tom hovoriť ked o tom nič nevieš....
@storm8 bola som na duhovom pride ale len na začiatku. a dobre bolo
@tunidlo by si sa čudoval...nechápem ako to myslíš..keď nejaký starý človek leží v nemocnici a stav sa mu už nezlepší, to podla teba znamená že sa o neho netreba postarať?
Nie, znamená to podľa mňa, že ak by mohol v dôsledku vlastného želania zomrieť, tak mu to pomôže viac, ako pohľadná sestrička v minisukni, ktorá mu nesie steak.
Môj komentár o starostlivosti chcel povedať, že keď niekto chce zomrieť a nechce dožívať v agónii, tak mu zrejme nepomôže nič iné, ako splniť mu jeho želanie.
Nemal som v úmysle sa tým vyjadriť k starostlivosti o tých, ktorí prianie zomrieť neprejavia.
ja som to myslel trosicku inak ale to uz je asi jedno.....proste mam len taky nazor ze s tym nesuhlasim a kebyze mi to casovo vyslo tiez by som prisiel do KE na ten pochod...
@mm47@19 teraz vyťahuješ moje argumenty ktoré používam na zastancou cigánskej lúzi? Vymyslite si nejaký vlastný argument a nekradnite ich od rozumných ľudí...
@trash prečítaj si @54 a porozmýšlaj či niesi náhodou úplný kokot
mal som silnú dilemu či vôbec reagovať , lebo neveril som tomu @54 že to skutočne niekto môže napísať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
-lebo som v prešove a nemal som čas
-lebo by sa mi ani nechcelo
-lebo nevidím význam toho pochodu ani iných podobných
-lebo s ním ani nesúhlasim a to preto
-lebo podľa mňa nemá kto čo kázať niekomu, čo má robiť aj
keď proti potratom som
-idu tam pochodovať za ochranu života, za rešpektovanie, za dôstojnosť, čo však neplatí pre homosexuálne orientovaných ľudí, takže
mi zmysel pochodu uniká vlastne
BA - Dúhový pochod (ale ten bol nakoniec včera)
KE - Pochod za život
a teraz poďte všetci do mňa
@16 to vam gratulujem, teraz mozete ist vsetci domov nech nezavadziate na cestach.
tie košice ma naozaj nahnevali. ani nie tak preto, lebo bojujú proti potratom. tam rozumiem, že im to príde ako hrozná vec, mne to tiež príde hrozné, (ale viem pochopiť, že sa ženy tak rozhodnú, aj keď ja by som to neurobila. nikoho za to nesúdim ani nepresviedčam o mojej pravde).
nahnevaná som kvôli tomu, ako sa stále starajú do toho, že tamten je homosexuál, že to nie je normálne, že je to choré a asi si myslia, že im niekto berie možnosť tvorby rodiny mužom a ženou alebo čo. a nechápem, kto si myslia, že sú. nejakí samozvaní bojovníci za ''dobro ľudstva''. zaujímalo by ma, ako by sa oni cítili, keby bola väčšina svetovej populácie homosexuálna a pochodovali by proti tomu, aby sa oni, heteráci, mohli ľúbiť.
Nom a bola som preto lebo...hmm neviem, proste podla mňa všeci majú rovnaké práva. A nie ako si niektorý politici myslia alebo zverejňujú, (vooobec nemyslím pána Kuffu) že ak
"ľudia, ktorí si podľa neho dovolia povedať deťom, že dvaja ľudia rovnakého pohlavia sa môžu mať radi, by mali radšej zomrieť." takéto názory sú choré !!
a zajacika hodím neskor, čiže neskor budeš tagnuta
.
čo sa týka tých pochodov..
Ba ..no nech sa ľúbia, ale adopciu deti nech si vyhodia z hlavy.
Ke..radšej som ticho.. chlieb lacnejší nebude..
to je na tom smutné, že ľudia píšu od veci, lebo nevedia podstatu o čo vlastne ide......
život človeka beru ako samozrejmosť, pritom je to obrovský dar Boha...
kiež by im Duch svätý osvietil rozum....
raz tu hras buzeranta teraz jehovistu skus nieco nove
policajti? určite si niečo spáchala aj ty, nezahováraj to
Zase ja nie som nejaká nacistka, skinheadka, neonacistka a neviem čo.. A oni kvôli takým tam šli.
Som dobre vychovaná, pf pf.
všetci ti veria
nikoho súdiť nejdem, neprínaleži mi to a načo aj, keď niekto nevie rozlišovať náboženstva a píše od veci...
považujem to za premrhaný čas....
akonáhle bude v prevádzke služba blokovania, budeš prvý, nemám za potrebu čítať primitívne myšlienky :ble:
Cele veky to nikomu nevadilo,boli len muz a zena....az teraz ludia uz nevedia co z tej demencie vymysliet....za dve tisicrocia to nikoho nenapadlo len teraz musi avymyslat...je to podla mna chore
a homosexualita nie je vydobytkom posledneho storocia, zmienky o takych paroch su uz z cias antickeho grecka..
prosim, ujasni si, co pises, kym zacnes pisat.
bacik nemyslel, že homosexualita je výmyslom tejto doby, ale že tzv. "manželstvo" a adopcia detí takými ľuďmi sa práve v tejto dobe začala najviac ( rozmáhať ). A áno @bacik200 máš pravdu, je to choré a celé zle.
a registrovane partnerstvo je podobne ako manželstvo... adopcia detí je druha vec....
možno by si si o tom mal viac prečitať a menej o tom hovoriť ked o tom nič nevieš....
@storm8 bola som na duhovom pride ale len na začiatku. a dobre bolo
Máš aspoň najmenšiu predstavu o tom, čo je to eutanázia?
@natalyaaa
Ak má niekto chorobu, ktorá ho odsudzuje na bolestivú smrť plnú utrpenia, tam mu moc zlepšená starostlivosť nepomôže.
Nie, znamená to podľa mňa, že ak by mohol v dôsledku vlastného želania zomrieť, tak mu to pomôže viac, ako pohľadná sestrička v minisukni, ktorá mu nesie steak.
Keď nechce, tak nechce.
Aby bolo jasné, eutanázia zohľadňuje ten prípad, kedy chce.
Koľko ľudí tu protestuje proti niečomu, o čo nemajú ani páru, hm ...
a čo s takými s alzheimerom čo ani nevedia ako sa volajú? veď oni o tom nemôžu rozhodnúť...
Aha, tak asi nastalo nedorozumenie.
Môj komentár o starostlivosti chcel povedať, že keď niekto chce zomrieť a nechce dožívať v agónii, tak mu zrejme nepomôže nič iné, ako splniť mu jeho želanie.
Nemal som v úmysle sa tým vyjadriť k starostlivosti o tých, ktorí prianie zomrieť neprejavia.
mal som silnú dilemu či vôbec reagovať , lebo neveril som tomu @54 že to skutočne niekto môže napísať.