takze pijem to uz asi viete ale cim dalej tym viac to mam tak ze mi staci uz len male mnozstvo chlastu a som upne na mol !!! kedysi som dal aspon pol litra tvrdeho a nic take mi nebolo a dnes ked dam pol litra tak je to hotovo som agresivny a nevnimam svet proste a nic si nepamatam mate to tak niekto tiez ?
no to bola anketova otazka a teraz dalej myslite si ze to uz je nejaky stupen prepitosti alebo alkoholizmu alebo coho ? lebo podla mna ano sice nepijem den co den ale uz mam chut pit aj 3 krat do tyzdna aj ked ju dokazem este nejak udrzat na uzde ale 2 krat uz si musim aspon trochu vypit
@soltyky nj to uz asi ano ale preco tak skoro ? niekto pije 20 rokov a este stale znesie vela myslis si ze je to u kazdeho inak ako aj pri inych veciach v zivote ?
Tak samozrejme že je to u každého inak...
A tiež by som sa tu asi moc nesmiala a išla minimálne na nejaké vyšetrenia pečene alebo za nejakým iným odborníkom..
@torpedo08 Čo ja viem... Ja píšem smejúce smajle, keď sa smejem, alebo je niečo aspoň veselé, no na tomto nič veselé nie je bohužiaľ... A vieš ako - podľa seba súdim teba.
Každopádne to vyzerá kvôli smajlom, že to berieš na ľahkú váhu, čo by si nemal... Ale tak možno píšeš tie smajle len zo zvyku a po reakciách birdzákov na tvoj problém si si už okúsal všetky nechty od nervov, nemám odkiaľ vedieť..
@yui no ono to vlastne pisem uz len tak ze sa mi to niekde hodi a ja sa malokedy naozaj smejem na niecom co vidim na nete mozno az ked vidim nejake fakt vtipne video inak sa nedokazem len tak smiat na niecom co je pre mna len trochu zabavne
@ovi pecen mam trosku no teda bol som na takom obycajnom predoperacnom vysetreni a mam trochu zvysene hodnoty v peceni ale nic hrozne zatial a ono to nemusi byt ani z chlastu lebo minuly rok som mal dost vazne problemy a bral som antibiotika aj ked ja mam taky nazor ze doktorovi idem az ked je uz naozaj zle ale vtedy som proste musel
šak sa nemusíš nadrbať nutne.. daj si len nech si neni nervózny a postupne to možno aj obmedzuj
a..ano, si alkoholik.
ale aspoň je s tebou sranda..na nete..
@yui tak ja sa tym nejak neplanujem zaoberat aj ked robim hrozne veci ked mam vypite a som v spolocnosti ale prestat nechcem lebo to je to jedine co ma drzi nad vodou bohuzial
@mygate noo to sa lahko povie ale ja si nedam len tak ale musim si dat velaa aby som bol v pohode a so mnou je sranda aj normalne nazivo len nesmiem mat okole seba jebnutych ludi co v mojom okoli vlastne ani nejde
@torpedo08 No, rada by som ti na toto povedala niečo múdre a dohovorila ti, ale neviem, aké máš problémy, takže by to bolo odo mňa hlúpe konieckoncov. Každopádne si ale myslím, že ak svoje problémy riešiš ďalším problémom, tak si v skutočnosti nič nevyriešil a nijako si si nepomohol.. Ale ak ti tvoj život a prístup k nemu vyhovuje, kto som ja, aby som ti vravela, ako to robiť lepšie...
@yui noo tazko na to nieco odpovedat ja len ze diky za reakcie asi mozem napisat
@soltyky no tak vies ale tak z nicoho nic ? ale inak bral som kvapky do oci este den pred silvestrom tak mozno aj to mi sposobilo teu rychlu opitostn noo neviem
no..tak to potom musíš len ostať chlastať..čo ti mám povedať? aspoň nebuď agresívny alkoholik..bav sa a netlač niekomu svoj názor
to snáď zvládneš, vždy keď začneš byť kokot, tak si to skús uvedomiť a nebuď.
pomôže ti už len to, že vieš že si kokot teraz..len to dostať do praxe.
ibaže by ťa to tešilo byť kokot na tých jebnutých...nebuď kokot, skús byť teda sarkastický
nebi ich, aj tak im to nepomôže. ani tebe.
Začni cvičiť a jesť zdravo.. pečen je super orgán lebo do určitej miery sa vždy dokáže zregenerovať akoby bola nová.. ak z nej nemáš ešte kameň čo určite nemáš inak by si tu nepísal ale ležal dakde v nemocnici tak ešte máš šancu na zdravší život
Spamataj sa kym nie je neskoro, lebo skoncis v nemocnici, to ti garantujem, sam si musis povedat a dost, uz nebudem chlastat, som silny chlap, nie bejaka sracka nad ktorou vladne etylalkohol. Zacni sportovat, zamestnaj aj mozog, vymen kamaratov alkoholikov.Najlepsie je sa zamestnat, alebo aspon brigadovat, aby si na to nemyslel a nemal na to cas. Osobne nemam rad alkoholikov, lebo su to prasce, ktore nicia rodinu, nicia si zdravie, vztahy a nakoniec ich aj tak musia davat dokopy v nemocnici.
@34
ja som tiez myslel, ze pijes skoro furt, az tak zle to s tebou neni
ale neviem, napr z vina som opity rychlo a z tvrdeho nic nic a potom zrazu uplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A tiež by som sa tu asi moc nesmiala a išla minimálne na nejaké vyšetrenia pečene alebo za nejakým iným odborníkom..
Každopádne to vyzerá kvôli smajlom, že to berieš na ľahkú váhu, čo by si nemal... Ale tak možno píšeš tie smajle len zo zvyku a po reakciách birdzákov na tvoj problém si si už okúsal všetky nechty od nervov, nemám odkiaľ vedieť..
@ovi pecen mam trosku no teda bol som na takom obycajnom predoperacnom vysetreni a mam trochu zvysene hodnoty v peceni ale nic hrozne zatial a ono to nemusi byt ani z chlastu lebo minuly rok som mal dost vazne problemy a bral som antibiotika aj ked ja mam taky nazor ze doktorovi idem az ked je uz naozaj zle ale vtedy som proste musel
a..ano, si alkoholik.
ale aspoň je s tebou sranda..na nete..
@soltyky no tak vies ale tak z nicoho nic ? ale inak bral som kvapky do oci este den pred silvestrom tak mozno aj to mi sposobilo teu rychlu opitostn noo neviem
to snáď zvládneš, vždy keď začneš byť kokot, tak si to skús uvedomiť a nebuď.
pomôže ti už len to, že vieš že si kokot teraz..len to dostať do praxe.
ibaže by ťa to tešilo byť kokot na tých jebnutých...nebuď kokot, skús byť teda sarkastický
nebi ich, aj tak im to nepomôže. ani tebe.
@mygate tak to to sa urcite pokusim to je jasne
ja som tiez myslel, ze pijes skoro furt, az tak zle to s tebou neni
ale neviem, napr z vina som opity rychlo a z tvrdeho nic nic a potom zrazu uplne
aj ja to tak mam stárneme
Ale ja zas nemám nikdy nutkanie piť. Ja len keď to príde, tak už riadne. A je fakt, že kedysi som vyše vydržala.
jednemu chalanovi co som poznal, odisla pecen z pitia ked mal asi 24 rokov, skoda zomriet tak skoro