v byte nad nami kde takmer celý rok nikto nie je, je pravidelne počuť ako keby narražala rozvrzgana postel do steny ..ale nevenujem tomu nejakú ekstra pozornosť
hmm tie kovové guličky to niekedy počuj aj ja keď chcem zaspať..Ale najhoršie je , počúvať vysávanie o polnoci .A pritom nad nami býva úplne normálna rodina
to je sranda, ja tiež celú noc počúvam reorganizáciu nábytku ako mňa to nejako nedesí a ani sa nad tým nepozastavujem, už to mám ako kulisu k zaspávaniu...
ale tak panelovou konštrukciou, obzvlášť tými kvalitne zvukovo neizolovanými z čias socíku, sa zvuky šíria podľa mňa úplne nepredvídateľne
to s tými guličkami, to počujem občas z bytu nad nami, tiež večer ale nie pravidelne každý večer ale aj tak..a pritom tak skoro nikdy nikto nieje doma..
a na ráno mávam každý deň ako bonus tak chrchlajúceho suseda, že mám zakaždým pocit, že si snáď aj slepé črevo vykašle... ale neviem, či je ozaj chorý (chronicky), alebo to tiež patrí do tejto kategórie...
presne! padajúce guličky počujem aj ja akurát, že ja bývam na samom vrchu...
a aj to presúvanie nábytku. alebo skôr ako keby niekto otváral a zatváral hore-dole šuplíky (ale vedľa v byte majú vraj nejaký murovaný šatník, tak možnože sú to oni. no pochybujem, aby v noci stále otvárali a zatvárali skriňu :/ )
u nás sa v teple kedysi rozťahovalo potrubie a robilo to také búchavé zvuky a tiež som si už myslel že to je nejaká nadprirozdená chujovina.. potom som začal myslieť.
to je obycajna blbost ja byvam v dome a aj tak pocujem vseliake zvuky z hora na huri (podkrovie) alebo ako to nazvat tam to proste zije ktovie co tam beha priroda je este stale ziva nastasie
ja počujem iba holuby, ktoré si idú vyhúkať dušu z tela a dosť hlasné vzdychy žien ktoré si sused vedľa nájde/zaplatí/whatever a ešte dole neviem či syn alebo jeho mama musí minimálne 3x denne poriadne vypiecť Someone like you :/
hej a to nebývate v dome kde viete že v podkroví nikto nie je!! no my sme to dakedy mali každú noc, bála som sa jak sviň, ale proste sme si povedali že to je tým že náš dom už je starší a je normálne keď napríklad praská nábytok, takže toto bude niečo také... ale tiež presne to kotúľanie guličiek, a posúvanie nábytku, aj sme si mysleli že tam sú myši alebo dačo také, lenže sa aj naši boli pozrieť na povale a nič...
@janehonda dajak som to neriesil ale uz ked to tu citam .... ano aj u nas v bytovke zhora niekedy je pocut "kovove gulicky" ... a tiez v nezvycajnom case (v noci) "stahovanie nabytku" ... proste fenomen jak diva svina ..... byt nad nami je normalne obyvaný ... ale aj tak ... kto uz by stahoval nabytok okolo polnoci ze ?
ja byvam v rodinnom dome a u nas nahodne pocas dna pocut jak keby niekto pustal vodu a to aj ked som v celom dome sam... tieto zvuky castokrat su len hovadiny ktore sa ozyvaju v trubkach a ozyvaju sa aj cez den ale kvoli hluku z ulice ich pocut hlavne cez noc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Potom akoby si sadol na stoličku a šúchal sa po nej. Zas to bolo počuť vo všetkých miestnostiach naraz.
Pokiaľ viem, tak je to byt, kam si občas idú dva mladí ľudia urobiť číslo, vykričia sa pri sexe a potom znovu idú každý po svojom
ale tak panelovou konštrukciou, obzvlášť tými kvalitne zvukovo neizolovanými z čias socíku, sa zvuky šíria podľa mňa úplne nepredvídateľne
až mi zle ostalo
to s tými guličkami, to počujem občas z bytu nad nami, tiež večer ale nie pravidelne každý večer ale aj tak..a pritom tak skoro nikdy nikto nieje doma..
teraz nebudem môcť spávať sama v izbe
Dokonca ani len páriace sa mačky nie.
A susedia vŕtajú len cez deň.
Žeby sa ma tie nadprirodzené sily báli?
a aj to presúvanie nábytku. alebo skôr ako keby niekto otváral a zatváral hore-dole šuplíky (ale vedľa v byte majú vraj nejaký murovaný šatník, tak možnože sú to oni. no pochybujem, aby v noci stále otvárali a zatvárali skriňu :/ )
(nie) som zvedavá, či bude niečo počuť túto noc