@3martin3 počul, asi pred troma rokmi, pekný uhol pohľadu ale v zásade nehovorí nič nového ani prevratného, len skompiloval teórie/vedomosti predošlých tisícročí a mal tú smolu že nevynaložil dosť peňazí na reklamu a nenazval to chytľavejšie, napríklad "The Secret"
JJ čítal som nejaké knihy od ruského autora, "ovplyvňovanie reality" sa to volalo.. bolo to zaujímavé čítanie a určite odporúčam každému kto si myslí že má stále smolu a že sa mu nedarí...
@imprenable je to úplné popieranie osudu, ovplyvňovanie reality a samotná podstata celého transurfingu spočíva v tom že je len na tebe ktorú cestu si vyberieš... aspoň ja som to tak pochopil keď som čítal od Zelanda knihy...
@3martin3 Nie nepočula, teraz som si o tom prvý krát čosi málo prečítala a podobné veci neuznávam. Môj názor je taký, že každý človek môže ovplyvniť to, ako sa bude mať - aký bude jeho deň a pod. ...
@skipp22
1. som ON, chalan
2. čítal som všetky tri tie základné diely a časť toho štvrtého, kde celú teóriu od základu vysvetľuje, asi rok predtým než som o tom hocikde počul že to aj niekto iný pozná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale inak uznávam.
Transurfing navodzuje zásadne iný spôsob,
aký by mal človek mysleť a jednať,
aby dostavával to čo si želá.
Základná myšlienka Transurfingu je vystavená
na predpoklade existencie priestoru variant,
v ňom sa uchovávajú scenáre všemožných rozmanitých udalostí...
Počet variant dosahuje nekonečna a je tam zapisané všetko ,
čo bolo, čo je aj čo bude...
v skratke, človek je schopný svoju realitu formovať...
1. som ON, chalan
2. čítal som všetky tri tie základné diely a časť toho štvrtého, kde celú teóriu od základu vysvetľuje, asi rok predtým než som o tom hocikde počul že to aj niekto iný pozná.