Počuli ste už o tom, že by Slnko z niekoho vyťahovalo energiu??
Existuje vôbec niečo také????
Lebo u strašne veľa ľudí počúvam, že ako ich Slnko dobíja energiou, akurát na sebe pozorujem, že proste neviem na takom prudkom Slnku dlho vydržať, lebo ma začne bolieť hlava, krútiť sa mi......a doslova neznesie
ked si vystaveny vysokej teplote, je vcelku bezne, ze si potom unaveny, boli ta hlava a podobne
poruchu urcite nemas
ja mam tiez radsej chlad, zimu, mraz, sneh, dazd a podobne..v izbe mam nonstop v zime radiator na 0, otvorene okno a som len v trenkach holy.. mam dojem, ze sa prilis prehrievam a potrebujem neustale chlad, aby som bol schopny existovat napriklad aj teraz, ked si porovnam moju izbu a zvysok miestnosti v byte, u mna je doslova mraz a zima
Akoze ludia urcite nemaju na mysli slnko v najvacsich horucavach ale ze ked je vonku slnecno a prijemne teplo tak ma z toho clvek radost, nopak skarede pocasie je smutne a preto vacsinu ludi ubíja.
@fluptak v strede leta to počujem úplne od každého.
mimochodom, to čo opisuješ znie ako úpal, resp. keďže sa ti to udeje po pol hodine, tak skôr chronická dehydratácia, za normálnych okolností sa neprejaví, lebo už si telo zvyklo, ale za takého stavu je preň polhodinové vystavenie priamemu slnku prílišná záťaž.
@fluptak slnko energiu dodava. Okrem ineho, pri nedostatku slnka/svetla, ked je zamracene, organizmus sa "uklada na odpocinok". Je to nieco ako spanok. Ten nastava vtedy, ked sa nachadzas v tme, lebo vtedy zacina posobit "spankovy hormon" (samozrejme, ked si unaveny, zaspis hocikedy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ked si vystaveny vysokej teplote, je vcelku bezne, ze si potom unaveny, boli ta hlava a podobne
poruchu urcite nemas
ja mam tiez radsej chlad, zimu, mraz, sneh, dazd a podobne..v izbe mam nonstop v zime radiator na 0, otvorene okno a som len v trenkach holy.. mam dojem, ze sa prilis prehrievam a potrebujem neustale chlad, aby som bol schopny existovat napriklad aj teraz, ked si porovnam moju izbu a zvysok miestnosti v byte, u mna je doslova mraz a zima
mimochodom, to čo opisuješ znie ako úpal, resp. keďže sa ti to udeje po pol hodine, tak skôr chronická dehydratácia, za normálnych okolností sa neprejaví, lebo už si telo zvyklo, ale za takého stavu je preň polhodinové vystavenie priamemu slnku prílišná záťaž.