ja nie ale KARMA, a tiež som si naposledy povedala, že "na tu máš ty kunda, tak ti treba " ale potom som si zas poedala, že je mi to vlastne aj jedno a aj som toho človeka lutovala, že chudák, sprostý je morálne aj inteligenčne a ešte aj toto
mna spolubyvajuci byvaly tak ojebal ze byvali sme v 2izbaku 3ja .. ja som mal vlastnu izbu a on z holkou mal tiez .... precovali sme spolu v jednej firmereku kolega z prace ta neosere si mysllim ... no jeho holka skoncila VS a zrazu prisiel za mnou a povedal ze chce byt v byte sam z holkou ze do dvoch tyzdnov sa ma vystahovat z bytu :o
aj predtym mi robil napriek, ked si do 2hej rana pustal filmy nahlas ze na cely byt bolo pocut a tym mi robil napriek ... tak som uznal ze radsej nieco najdem .... dost ma to ako nasralo ... 2 tyzdne casu na najdenie noveho byvania + prestahovanie vsetkych veci .... mal som na neho neskutocne nervy, a pprial som mu aby sa mu to nejak vratilo .... asi o 2 maseciace neskor som sa dozvedel ze ho ta jeho holka koli ktorej ma z bytu vysackoval nechala, a teraz tam byva sam a plati si pekne najom za cely byt noeviem mozto si u aj zohnal spolubyvajucih .. ale ide proste o to ze moje volanie bolo vyslysane muhehehehhehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
aj predtym mi robil napriek, ked si do 2hej rana pustal filmy nahlas ze na cely byt bolo pocut a tym mi robil napriek ... tak som uznal ze radsej nieco najdem .... dost ma to ako nasralo ... 2 tyzdne casu na najdenie noveho byvania + prestahovanie vsetkych veci .... mal som na neho neskutocne nervy, a pprial som mu aby sa mu to nejak vratilo .... asi o 2 maseciace neskor som sa dozvedel ze ho ta jeho holka koli ktorej ma z bytu vysackoval nechala, a teraz tam byva sam a plati si pekne najom za cely byt noeviem mozto si u aj zohnal spolubyvajucih .. ale ide proste o to ze moje volanie bolo vyslysane muhehehehhehe