(už len preto, lebo by som bola na vážkach, či vybrať niečo peknepekné, čo ak by som tak vyzerala, tak len sedím a tvárim sa pekne a vytešujem sa z toho, alebo vybrať nejakú z obľúbených postáv, čo nie sú peknepekné, ale od škaredých majú ďaleko a sú super aj z iných dôvodov)
tolko krasy v jednom fore
no ako by som mohla zabudnut na Amy :ehm:,hned mi napada Scarlettka J, novodoba Marylin a teraz som videla jeden film s krasnou babou, neznama herecka
Tilda Cobham-Hervey | united management » unitedmanagement.net.au/actors/tilda-co... ale v takych solo scenach bola fotky skresluju a inak nenapadnu mi
btw, ta elegantna v @1 pizda new age, manipulatorka jedna
@eutanazia@orfea2 mne to napriklad pride celkom logicke ze napriklad taka sisi092 nebude za svoje idealy krasy povazovat nejake rysave superstihle lookbook "modelky" ale tie zeny, ktore sem pridala, lebo su jej celkovo stylovo blizke :ehm:
@forte to je pochopiteľné a nehovorím na to nič zle, ten komentár bol myslený normálne, že sa mi to páči, lebo istým spvosobom sa si páčia samé a rozmýšľam či sú si toho vedomé (a práve preto sa im to páči), alebo je to dajaký podvedomý oný
Chcela som zostať mimo tohto fóra a nič sem nepridať, fakt nie
A skutočne by som odpustila v tomto fóre kopu ženských hrajúcich vo veciach, čo som kedy videla.
Ale zľahka som sa pripila s našimi a vážne toto fórum nemá úroveň, kým tu nie je Morena (nechcelo sa mi hľadať lepšiu fotku)
a ešte spomeniem jej SG mamičku za mlada, aby sa nepovedalo a potom potichu odídem bez toho, aby som dodala všetko, čo som vynechala
(ono je to všetko lepšie, keď to nie je statické, ale čo už)
kebyže viem pridať fotky, tak sem pridáM ale neviem, tak len napíšem tie ktoré ma napadajú:
Emma Watson, Alyssa Milano, Kate Beckinsale, Alyson Hannigan, Kate Middleton.........
@orfea2 prave na to pozeram ze niektore holky sem dali podobne holky sebe a niektorym sa zase paci jeden styl typ holiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
lara pulver je pre mňa asik topka
a i Holland
z takych to takych svetoznamoneznamostí
(už len preto, lebo by som bola na vážkach, či vybrať niečo peknepekné, čo ak by som tak vyzerala, tak len sedím a tvárim sa pekne a vytešujem sa z toho, alebo vybrať nejakú z obľúbených postáv, čo nie sú peknepekné, ale od škaredých majú ďaleko a sú super aj z iných dôvodov)
a vlastne všetky VS modelky
a nemám moc rada blondínky ale sharon stone v bacis instinct... neskutočná
Ale akoze nasli by sa este aj ine ale toto su topky
Ta Karen Gillan je naozaj úžasná
» encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Maisie Williams, Rose Leslie, Natalie Dormer, Sophie Turner
Emma Watson
a ešte tieto -
ale najväčšiu crush som vždy mala na Björk
a hoci nie som na bloncky tak jednoznačne Roisín Murphy, to je temperament ako hovädo:
» images-ff.asos-media.com/shmotterstorage...
» static1.celebrityredcarpet.co.uk/articles/2/23/2... @ /700-barbara-palvin-1000x0-2.jpg
jednoznačne
a mladá Drew Barrymore.
teda Karlie Kloss a Charlize Theron
Malena
Navyše perfektne spievajú:
no ako by som mohla zabudnut na Amy :ehm:,hned mi napada Scarlettka J, novodoba Marylin a teraz som videla jeden film s krasnou babou, neznama herecka
Tilda Cobham-Hervey | united management
» unitedmanagement.net.au/actors/tilda-co... ale v takych solo scenach bola fotky skresluju a inak nenapadnu mi
btw, ta elegantna v @1 pizda new age, manipulatorka jedna
Pre mňa za mňa nech je v new age, ale má dobré pesničky. Hudba je univerzálny jazyk.
inak @0 to bola, pardon @hoperpohroma
edit-19640-1395941276-7.jpg (625×268)
Bae Suji
Jeon Jihyun
Son Yejin
minka kelly
karen gillain
a potom skoro vsetky herecky z got, hlavne emilia clarke, natalie dormer, dalej barbara palvin a vela dalsich
file:///C:/Documents and Settings/DominikS/Desktop/news-media-images-article-31284-how-kelly-rowland-fixed-it-for-janet.jpg
» media9.fast-torrent.ru/media/files/s4/...
Felice
Johanna
Radeo
Carice
Dita
Eva
Emma
Audrey
Carolyn
Kat Von D
mohla by som pokracovat este minimalne dalsimi dvadsiatimi ale nechce sa mi
a u mňa @19 nicole
» encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
A Carey Mulligan
potom dlllho nič a dajme tomu Scarlett
a Natálka
(zaujímavé, že sa mi takmer vôbec nepáčia svetlovlasé ženy, ale tak prefarbila by som ich všetky tri )
Simone Simons ♥
a táto nádherná slčená, ktorú som nedávno followla naTumblri a nič o nej neviem
(idem sa za seba hanbiť, že takmer všetky, ktoré mi zídu na um spakruky, sú klasicky súmerne pekné štíhle belošky.)
A skutočne by som odpustila v tomto fóre kopu ženských hrajúcich vo veciach, čo som kedy videla.
Ale zľahka som sa pripila s našimi a vážne toto fórum nemá úroveň, kým tu nie je Morena (nechcelo sa mi hľadať lepšiu fotku)
a ešte spomeniem jej SG mamičku za mlada, aby sa nepovedalo a potom potichu odídem bez toho, aby som dodala všetko, čo som vynechala
(ono je to všetko lepšie, keď to nie je statické, ale čo už)
» i.huffpost.com/gen/1714009/thu...
a najviac zo vsetkych
...asi preto že nie je taká typicky štetkoidná, keďže vlastne ani byť nemôže
Emma Watson, Alyssa Milano, Kate Beckinsale, Alyson Hannigan, Kate Middleton.........
@orfea2 prave na to pozeram ze niektore holky sem dali podobne holky sebe a niektorym sa zase paci jeden styl typ holiek
Olga Seryabkina
najviac ma chytila v tomto klipe
(zvuk si pokojne vypnite )
dalej natalie dormer ktora tu uz bola niekolko krat spomenuta
a v neposlednom rade tato zenska z reklamy na niveu (nele kiper) !!!
Hayley Williams
a neviem, viac si teraz nespomeniem