Ak uvážim rôzne, nanič nadávky k iným nickom, permanentné správanie tu pôsobiacich nickov v podobnom hesle. Hm, teda neuvážim, lebo kompetentným to nevadí. Ale napríklad dnes som uvidel profil nicku esus a prišiel mi rasistický. To ani to nikomu nevadí? Vážne nikomu nevadí prezentácia a podpora takých myšlienok? Čo sa týka iných nickov, nie je ich problém najsť, keďže sa často opakujú.
Mne to príde podivné a smutné. Vďaka za vyjadrenie.
@kosh Ja niesom rasista.... A ak uvazime v tejto zemi je este povolena sloboda slova, a prezentovanie vlastnych nazorov. Nebudem ty nadavat ani nic podobne ale mam vlastne nazory tak isto ako ty..... Priznam sa ze nemam velmi rad ciganov ,ale ale zo slusným ciganom nemam ziadny problem. (tam kde maju byt mäkcene tak si ich tam domyslite lebo mne nejdu..)
ale choďte už s týmto do piče, staráte sa kto je tu rasista fašista husit a ja neviem čo, ale takí ako napríklad ebranit alebo emanuel1234 že tu nemajú čo robiť, lebo obťažujú ľudí, tak to vám neprekáža?! sami si do papule serete omg
@james144 Medzi nami ta fotka je docasna..... este nemam kupene tricko SP..... a kde na tej fotke vidis alkohol? @kosh podporujem SP v jednej hlavnej veci a to su cigani, v paru veciach s SP nesuhlasim ako je nazor na zidov. A nie som rasista. Nikdy vzivote som nepovedal ze ze si s clovekom inej pleti nepodam ruku lebo mi vadi ze ma inu plet.... Prestan skatulkovat vsetkych Pospolitakov do jedneho vreca, ja osobne tiez nehadzem ciganov do jedneho vreca. @flagrantine dik a mas pravdu....
@kosh pretože zjavne si všímaš len niečo podľa tvojho názoru očividné....ale napr o tomto chlapcovi čo píšeš ty žiadna dievčina nezaložila fórum nech ho zmažú, čo v prípade ebranita urobili už dve. v prípade emanuela tu vidím takých fór minimálne 5.
@flagrantine nie som dennym navstevnikom semka a nesledujem forum ani tak, neviem o nich... a zas ja neviem, ja by som latku spravania dvihol o dost vyssie. vela ludi sa tu musi urazat a neviem co, nadavat si. podla tu take spravanie nema co robit.
@esus tak narychlo som vela o nich nansiel. neviem, co su zac. Ale ono ja zijem asi v trochu inej spolocnsti, ze ani ma to neprekvapuje. Telku nesledujem, raz za 2 tyzdne preletim sme.sk Ale pokial nikomu neublizuju ani nechcu brat slobodu, tak mi asi v principe nevadia.
@kosh Ak poznas Kotlebu tak viac nemusis vediet... SP sa mi v paru ohladoch nepaci lebo maju niekedy pre mna z prilis extremne nazory ,ale v mnohom s nimy suhlasim. @flagrantine ma pravdu ja sa tu snazim byt slusny a zatial nemam ziadne staznosti. (okrem teba) a ten ,,clanok,, cigan obecny je podla mna velmi vtipny to musis uznat....
@esus moze si ho tu nejaky cigan precitat a moze ho to urazit. keby som bol cigan asi by som napisal, ze dotycny je hlupak..
moze to niekoho urazit len na zaklade toho, za co on vedome nemoze. to mi nepride ako vhodne, ani pekne ani slusne. ale asi sa tu deju daleko hrosie veci.
@kosh osobne ma nezaujima ked si nejaky cigan mysli ze som hlupak. Napr. ja som veriaci a ked si zo mna z toho robia srandu tak ak je to fakt dobry vtip tak sa zasmejem.... A ten ,,clanok,, je proste podla mna velmi dobry vtip.... Neverim ze ty si sa pri nom nezasmial, aspon troska.....
Každý by mal mať právo na akýkoľvek názor, pokiaľ tým nevyzýva na trestný čin !
Či už je to spochybňovač holokaustu, alebo spochybňovač komunistických zločinov. Pretože ten človek spochybňuje, teda si myslí, že ten zločin sa nestal. A tým nevyzýva na trestný čin.
ludia su jebly a seru si na hlavu..su dolezitejsie veci ktore treba riesit tam kokotov ciernych premnozenych v osadach a nie tuto slusny clovek ze ma obrazok SP..chceli ste slobodu slova,tak ju tu mate a na keru picu mi povedzte to tu teraz riesite..
Na birdzi mas s mojim ,,profilom,, problem iba ty. Potom paru ludi ma problem s mojou politickou orientaciou, ale este nikto mi nevenoval tolko pozornosti co ty. A casto, priznam sa iba par krat sa stalo ze mali somnov problem ucitelia na zakladnej. Cize nie na birdzi kde s mojim profilom nikto este nemal okrem teba problem chapes ako som to myslel? ak nie tak ty to vysvetlim v TS-ke. Ak si myslis ze som hlupak tak ma to netrapi....
@kosh no ano..najoblubenejsie minanie casu..lebo co ti dava spanie?nedava ti nic ale kazdy si rad pospi..a co ti dava masturbovanie??dobry pocit na par minut a potom si tam kde pred tym..ale aj tak to kazdy stale robi a ma to rad..
@esus Tvoj profil mi prisiel pod ruku ako jedno z mnohych veci, co by tu nemali byt torelatovatelne. Inac fajcis na fotke a mas 16. To je tiez nelegalne..
Asi nechapes vyznam otazky. Naprv som povedal, ze by ti niekto mohol napisat hlupak. Potom si napisal, ze ak nezaujima ta, ak Ti cigan napise hlupak. Tak som sa opytal, ci Ta nezaujima aj ked Ti necigan povie, ze si hlupak. Ak ano, potom to je diskriminacia. A neopovedal si na otazku ani v jednom pripade..
Ja nemozem vediet, co si myslel. Viem iba, co pises..
@takytypek ked je toto dolezitejsie riesit, tak ludstvo moze kludne zmiznut.
@kosh za to nepresne vyjadrovanie sa ospravedlnujem naozaj nemôzes vediet ako som to myslel... odpovedal som ze ak si myslis ze som hlupak tak ma to netrapi....(ratam s tym ze niesi cigan) takze som ty na to odpovedal a co presne ty vadi na tom profile? Tu cigu nechajme tak..... nechce sami to riesit......
@esus tvoja fotka ne legalna. Tvoj profil takisto, kedze podporuje rasizmus alebo ako sa tomu novodobo hovori, neviem. Nie je co riesit. Vsetko. Bodka.
Fotka je nelegalna? povedz presne preco.... Ale ked tu niekto napise ze je rasista tak mu nic nepovies.... (seres si do huby) a ja tam nepisem nic rasisticke... Po dalsie nikomu nenadavam (aspon sa snazim) a neobtazujem ludi. A nic take tam nemam iba vyroky ludi, motto slovenskeho statu a jeden vtipny text... som zlocinec zasluzim si trest smrti ze? a ak by si bol cigan tak ma to vôbec netrapi.....
@kosh asi podla teba to je dolezite,ked si mi to napisal a ja som ti na to aj odpovedal..takze keby som ti na to neodpovedal tak by si bol spokojny..ja to nepovazujem za dolezite ale pride mi normalne odpovedat na otazku..suhlasim ze svet je zly a vsade kde sa pozres sa nadava,diskriminuje,ponizuje a tak..ale nieje ine riesenie,ako si na to zvyknut,lebo inak to nebude a tym ze sa tu budes tvarit ako hrdina a niekomu brat svoj nazor na iste veci nicomu nepomozes..ten chalan ti niekolko krat uplne slusne odpovedal a ty tu na neho stale utocis a zaroven hovoris ze sa ludia k sebe nespravaju slusne..seres si na hlavu a kazdeho obvinujes..a na vyrokoch ludi ktori sa vyrazne dobre zapisali navzdy v slovenskych dejinach nieje nic zle..a sam ti napisal ze so SP suhlasi v niektorych veciach a nieje ziadny fasista..a tiez nechapem ze aj keby podporoval SP co je na tom nelegalne..tomu sa hovori sloboda slova a ziadnym sposobom to neporusuje zakon..a co sa tyka ciganov,ma na to dvovod..nic nerobia,beru pridavky a co je hlavne vsetci na nich robime a tym myslim aj teba,tak sa trocha zamysli nad tym co pises..a myslim ze za ciganou poklada tych v osadach a nie hned kazdeho tmavej pleti..vsetci vieme preco ma taky nazor,tak sa netvar ze je to vec jednotlivca..vacsina ludi ma ten isty nazor,fakt ze vlada je neschopna a chrania ich nezmyselne zakony neznamena ze ludia maju taky nazor..myslim ze vacsina normalnych ludi co si to precita bude so mnou suhlasit..aj ked sa najdu vynimky,coho si dokazom..vsetko..bodka .
@kosh chcem pocut ktory text je rasisticky. S tym fajcenim ta fotka je tam docasne mozna do tyzna tam bude ina... a mozna ne to si preberiem. A ake.som mal.problemi s ciganmi? uvediem priklad ktory sa nestal mme: V Kozmálovciach isli isty ludia cez tuto dedinu cez silvestra a cigani z tade im rozbili cele auto tak ze don hadzali flase, sekery.... A najvtipnejsie je ked ty poskodeny prisli na policiu a tam im povedali ze tade nemali chodit. Dalej, stve ma ked cigan dostane novy byt a do roka z neho vytrha drevene parkety co v nom su a tymi si kuri tam aj ked sa v byte ma kurit plynom. Mam menovat dalej? lebo ty mi pripadas ako cigan alebo ako ich velki zastanca.... asi ty je jedno ze z tvojich dani ich platis a oni nic nerobia... Ach zabudol som robia a vela, lenze deti.... A niesom ,,radista,,
@kosh Takze mojej mame ukradla ciganka penazenku po malej chvilke to zbadala a hned bezala za nou ale uz ju nedostihla.... Mne osobne sa stalo ze sme boli s paritou v leviciach v kine a ked sme staly s listkami v rade tak kamaratovi zasrany cigan (priblizne v nasom veku) chcel vytiahnut z vacku penazenku ale stihly sme si to vsimnut tak sme ho zastavili, vysli sme von a podali sme si ho.... taketo mam ja s nimy skusenosti....
@kosh ja som siel po treningu domov s kamaratom cez mesto..okolo takej malej osady jeden domcek ale na dvore bordel jak v riti a jak sme okolo a sme sa tam divali zrazu vybehli asi 10 cigani a nejake ciganky a ty kokoti do nas zacali skakat,,do mna ani tak nesli ale do mensieho kamarata ten sa neovladol a zacal sa tam bit a ini normalne vybehli s palicami..skoro som sa dosral ked vidis ako na teba zuria asi 10 cigani s palicami..kamarat sa zacal bit na peste jednemu tam prijebal ze laho a ostatny sa rozbehli..keby tam nevybehla jedna ciganka a nezakricala na nich aby nas nechali tak vam to tu mozno ani nepisem..cvarga ciganska pojhebana..budem starsi tak budem lamat tych buzeranto s obuskami ja hlava nehlava si zakopem jak nikdy..a takych pribehov mam viac aj baru chcel jeden ukradnut penazenku z vrecka ale jak ju mal na retiazke tak ju nemohol utrhnut ho tam dokopali kamarata jak psa a to som bol maly teraz by som si kopol aj ja su to svine a nie ludia..ich zivotna priorita je najebat co najviac deti..cvarga
ja tiez nezijem v takej spolocnosti ale sem tam sa nejaka osada najde ci zijes v meste alebo na dedine..ked sa ti raz nieco take stane tak pochopis o com ti ten takytypek pisal a preco mal esus taky nazoz..mi stacilo ked sme v tetinom uplne novom Volkswagen Polo auto roka 2010 novy model..okolo ciganskej osady ako nigdy viac die cierne xichty na nas pozerali ako keby videli ufo..som mal pocit ze skoncime bez auta a domov pojdeme peso to su zazitky nikdy viac..sme turovali jak hovado z tej diery
@kosh Kebyze zijes blizko nich tak by si to nevydrzal, iba ked idem do levic tak to vidim skoro vsade. (ja v Leviciach nebyvam ale v jednej dedinke, asi 3 km pri nich) ale iba ked idem do levic (to je dost casto) tak ked ich vidim.... bil by som ich... @takytypek je pravda ked sa na teba vyrutia 10ti tak treba zdrhat....
@kosh prosím ťa keď už sa ti tak chce riešiť niečo, tak rieš ebranita a jemu podobných, lebo pravdepodobne ti aj napíše, a začne aj teba otravovať, potom to už asi bude aj tvoj problém, nič v zlom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Mne to príde podivné a smutné. Vďaka za vyjadrenie.
» aktualne.centrum.sk/zahranicie/euro...
» www.antifa.cz/content/manifes...
@esus co je SP?
@esus tak narychlo som vela o nich nansiel. neviem, co su zac. Ale ono ja zijem asi v trochu inej spolocnsti, ze ani ma to neprekvapuje. Telku nesledujem, raz za 2 tyzdne preletim sme.sk Ale pokial nikomu neublizuju ani nechcu brat slobodu, tak mi asi v principe nevadia.
moze to niekoho urazit len na zaklade toho, za co on vedome nemoze. to mi nepride ako vhodne, ani pekne ani slusne. ale asi sa tu deju daleko hrosie veci.
Či už je to spochybňovač holokaustu, alebo spochybňovač komunistických zločinov. Pretože ten človek spochybňuje, teda si myslí, že ten zločin sa nestal. A tým nevyzýva na trestný čin.
Keď niekto nevie pochopiť, že nemáš rád Cigánov (tak ako 98% Slovenska) a nemáš problém so slušnými tak tomu sa hovorí demencia.
a keby ti necigan povedal, ze si hlupak, zaujmalo by Ta to?
Asi nechapes vyznam otazky. Naprv som povedal, ze by ti niekto mohol napisat hlupak. Potom si napisal, ze ak nezaujima ta, ak Ti cigan napise hlupak. Tak som sa opytal, ci Ta nezaujima aj ked Ti necigan povie, ze si hlupak. Ak ano, potom to je diskriminacia. A neopovedal si na otazku ani v jednom pripade..
Ja nemozem vediet, co si myslel. Viem iba, co pises..
@takytypek ked je toto dolezitejsie riesit, tak ludstvo moze kludne zmiznut.
Co ak som cigan?
pokial viem, je nelegalne fajcit, ked mas menej ako 18..
v zivote som si do huby ...
ked sme uz pritom, ake si mal problemy s ciganami? ja ziadne