To by mali dievčatá nosiť viac a viac a viac... je to totálne krásne a občas erotické a ... no proste to noste a foťte sa a nedávajte si ich pri sexe dolu prosím...
mám čierno-červené, čierno-modré a krihľavé zelené s peace znakom, ale nosím ich skôr ako ponožky a nie v teple, ale hentak v kombinácii- asi raz za rok
@lawey poradil by som ti nadkolienky šedej alebo bielej farby... tie ti nebudu zmensovat clenky ako cierna farba vsetko zuzuje...a stehnam to neublizi skus
@delica podla mna prave teraz je na to obdobie! take teple jarne pocasie... das sortky alebo suknu, telove pancusky a nadkolienky...to ti nebude teplo ani zima skus... ale ak si v zime nosila minisukne tak nemam nic proti.
Nadkolienky/podkolienky som si v zime dávala primárne aby mi bolo teplejšie v pančuchách. A teraz je problém aj inde - nezmestia sa mi do väčšiny použiteľných jarných topánok. S čižmami to bolo fajn.
@mielikki v Lindexe majú skoro furt (aj nadkolienky aj pančuchy) a donedávna v Tally Weijl (tam boli dosť lacné, nik ich nekupoval...ale vydržia zas len jedno použitie z mojej skúsenosti)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mám nejaké šedé tuším a potom také vzorované hnedé
nadkonienky vôbec nenosím
keď už tak tak samodržky
A zároveň ani vám by sa nepáčilo, keby to má dievča čo na to nemá postavu
ale uvažovala som, že dakedy vytiahnem moje pásikavé modro-čierne
Nadkolienky/podkolienky som si v zime dávala primárne aby mi bolo teplejšie v pančuchách. A teraz je problém aj inde - nezmestia sa mi do väčšiny použiteľných jarných topánok. S čižmami to bolo fajn.