Ahojte ľudia.. Neviete niekto ako sa tejto hrôzy zbavím z tváre? nejaké účinné domáce masky, hocijaké krémy..len ma prosím neposielajte ku kozmetičke, lebo fakt na ňu mi nejak nevychádza čas. Sprosté reči si nechajte pre seba.
pretrpeť hroe spomínaný zineryt, skinoren ale pmôže aj raz za čas dať na to niečo enchtíkové (ja mám enchtíkovú vazelínu....kožná ma zdrbala že práve vazelína robí akné...ale keď si to človek každý deň vysušuje a raz za týžden natre tak to neurobí zle....a hlavne to zničí ten zápal....)
@nikol123456789 Používaš make up ? Ak áno tak v prvom rade vyraď ten. No a dalej pi žihlavový čaj, niekomu pomôže i obklad z kamiliek. No a čo sa týka mastí mne pomohla bórová masť
@nikol123456789 Všetci sú múdri choď ku kožnej, ja som už bola u troch, každá mi len povedala aký mám typ pleti čo som vedela aj sama, a že podľa toho si mám kúpiť nejaký krém. Mala som zineryt, differin, belakne a duac, žiaden ale nepomohol. Je to súčasť puberty a musíš to prečkať Keď už niečo, nepouži make-up, ale aknecolor, ten to zakryje aj vysušuje, takže ak ho budeš mať na noc a občas cez deň, začne ti to akné miznúť, ale keď s tým prestaneš bude späť...ale ten sa dáva aj podľa odtieňu pokožky, však ako make up :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
podavat denno-denne. hlasitost co najvyssie.
a hlavne na to veľa nadávaj