Toto sa rozobera hadam na kazdom stretku . Ale tak toto malo byt povodne FREEZE (to je slovicko, ktore sketchujem), ale bolo to obsadene a prva obmena jaka ma napadla bola FREZ. Tak som frez .
Prezuvku no, tú som nechala v škole v koši, okrem iných vecí, ale k téme.. neviem, kedysi dávno som si taký nick vymyslela a to som si dala na Azet .. nemá hlbší zmysel a dosť ma už omrzela, ale mám ju už poriadne uloženú v pamäti a nebudem si zapratávať hlavu ďalšími nickmi, dosť , že si musím pamätať dosť hesiel. Proste. Môj nick absolútne nenaznačuje črty mojej osobnosti a je dosť nezmyselný.
tento nick mám všade kde sa registrujem... teda skoro... lebo niekde už ma už niekto predbehol :/ ... hlbší význam to nemá ale zvyknú ma tak volať občas aj kamoši
Ja som chcela vysoko symbolický nick, naozaj! Otvorila som si fínsky kalendár, fínsky slovník a hľadala, hľadala.... po chvíli ma hľadanie omrzelo a povedala som si, že perkele má v sebe nehorázne veľa symboliky!
Těžko říci, používala som ho už inde, vtedy to bola momentálna inšpirácia, a neexistuje šanca, že by už bol obsadený.
Nadbytočné áčko ľutujem, polovica zavináčov sa mi kvôli nemu nikdy nedostane na hlavnú stránku. Tuším som chcela mať dve aj po prvom N, ale počet znakov nepustil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Fakt.
Teraz by som si dala niečo iné.Úplne iné.
175 kôli narodeniu-17.5.
a aj preto lebo po španielsky to znamená pekný
Som proste šteňa a basta!
a cisla 6361 si davam v podstate za kazdy nick, je mala pravdepodobnost ze uz bude obsadeny
momentalne by som si dala ZIZI alebo Zdendy tak jak ma volaju
Nadbytočné áčko ľutujem, polovica zavináčov sa mi kvôli nemu nikdy nedostane na hlavnú stránku. Tuším som chcela mať dve aj po prvom N, ale počet znakov nepustil.
Ale ak by to išli, hned by som si nick zmenila