Podľa čoho hodnotíte blogy a fóra? (hviezdičkujete)
podľa akých podmienok, dávate prednosť "novinárskym" blogom alebo blogom s príbehom? Nadväzujem na už predvčerajšie fórum o obľúbenom blogu, prečítal som si pár ospevovaných a vôbec ma nezaujali, aký máte na to názor vy?
ked niekomu nieco ohviezdickujem, tak to uz musi stat za to..odkedy som tu, som ohviezdickoval snad 10-12 blogov
tu je skor taky trend, ze takmer kazdy ma 5* a je jedno, ci je to nejaka madafaka rozprava vo vlastnej hlave, hodna 12 rocneho decka alebo fakt nieco kvalitne
Blog ak ces ozajstny blog najdi nieco na stary stil este ked sa nehodnotilo a nekomentovalo jedine co bolo clanky na citanie tam ludia pisali to co prave chceli,citili a co im behalo po rozume...Dnes je to vsetko z dlheho rozmyslania
Zvyčajne ale aj tak dávam 5, nech to ľudí poteší a nech sú tie blogy zvýraznené.
Menej dávam iba za výrazne nekvalitné blogy, či nejaké, s ktorých myšlienkou silne nesúhlasím. Neohviezdičkovávam niektoré, ktoré nestoja ani za tú jednu hviezdičku... Väčšinou potom ale nechám comment.
dám 5 alebo nič .. okrem jednej osoby, ktorá si asi myslí, že je dokonalá a zhadzuje moje blogy .. tak som si ich pozrela a moja zlatá nie si o nič lepšia ako ja .. tej dám menej ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tu je skor taky trend, ze takmer kazdy ma 5* a je jedno, ci je to nejaka madafaka rozprava vo vlastnej hlave, hodna 12 rocneho decka alebo fakt nieco kvalitne
Zvyčajne ale aj tak dávam 5, nech to ľudí poteší a nech sú tie blogy zvýraznené.
Menej dávam iba za výrazne nekvalitné blogy, či nejaké, s ktorých myšlienkou silne nesúhlasím. Neohviezdičkovávam niektoré, ktoré nestoja ani za tú jednu hviezdičku... Väčšinou potom ale nechám comment.
fórum bullshit/fejk - 3*červené
blog sa páči - 5*
blog sa nepáči - 1*
ja pohodnotim iba blog..aj to dam 5* nech je radost..
.. a ak je dobry styl pisania a pointa tak dam 5 hviezdiciek.. a citam len ak ma zaujme nadpis