1)Podla coho si davate ludi do priatelou???Podla toho ci je vam simpaticky ten dany clovek ci podla toho ako casto snim pisete alebo podla toho ci si mate ocom pisat alebo si nauklade ludi a potom postupne casom vymazavate??
1. Podla toho ci sa s tym clovek uz poznam, cize ci som si s nim minimalne par ts-iek vymenil
neplati pre ludi co poznam aj v reali, ti su tam aj ked s nimi cez BIRDZ priamo nekomunikujem... inak tam mam vacsinou ludi ktori si najskor pridaju do zoznamu mna
2. Podla toho ci si aktivny vo fore, ci prispievas, kolko komentarov maju tvoje blogy a samozrjeme, ked dodrzujes aspon nejaku normu a nerobis voloviny
1. zvyčajne je to tak že si s niekým píšem a ked to stoji za to a nedostavam dvojpismenkove odpovede(čím chcem povedať že sa s tým clovekom mam o com baviť tak si ho pridam
2. o statusoch a tajnom čísle si môžeš prečítať ked kliknes napriklad na tlačítko co su to statusy a tituly vo svojej webke pri tvojom statuse niekde
proste s kým si píšem a je mi sympatický (alebo je to náhodou moja sestra ako tu to batoricka, aj keď nám to chceli zatajiť, že jo ? alebo kto si tam dal mňa..ale proste keď si s niekým normálne píšem tak si ho tám hodím po pár ts
1. ulozim si do priatelov ked sa skamosime a piseme si dlhsie alebo ked sa mi pacia blogy dotycneho alebo ma daco vo webke co si casto prezeraM napr qissa ci ako sa to pise co mala navod na farby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
neplati pre ludi co poznam aj v reali, ti su tam aj ked s nimi cez BIRDZ priamo nekomunikujem... inak tam mam vacsinou ludi ktori si najskor pridaju do zoznamu mna
2. Podla toho ci si aktivny vo fore, ci prispievas, kolko komentarov maju tvoje blogy a samozrjeme, ked dodrzujes aspon nejaku normu a nerobis voloviny
2. o statusoch a tajnom čísle si môžeš prečítať ked kliknes napriklad na tlačítko co su to statusy a tituly vo svojej webke pri tvojom statuse niekde
2.mysim ze aj podla navstevnosti tvojej webky
prečo s apýtaš taku sprostosť?
2. no coment