obaja spravili, obaja rozhoduju. ja nechcem mat deti za ziadnych okolnosti, ale na partnerku by som netlacil, nech si ho vezme. akurat by som s nou nezil a robil len to, co mi zakon uklada
@eirea Sorry, ale to, čo si napísala je tak neznesiteľne povrchné, že ma to až vytočilo a musel som to napísať. Ale súhlasím, že je to rozhodnutie oboch.
@ybyno je to napísané zjednodušene, nebudem sem písať desaťstranové traktáty. Ak to vieš lepšie a krátko, výborne, môžeš sa realizovať a ja si to rada prečítam.
svoj nazor by som si povedal, ale finalne rozhodnutie by som nechal na partnerke, kedze jej by to ovplyvnilo zivot asi viac, ako mne...ak sa bavime o terajsej situacii
@eirea Ako chceš všetko, čo si načala rozpísať krátko? Písala si tom, že je to rozhodnutie ženy, o nespravodlivosti voči mužom, o rozhodnutí "chcem/nechcem", o alimentoch a na koniec že je to rozhodnutie oboch. Radšej by som si prečítal kompletný názor a nie len tamto. Ak chceš, tak mi ho napíš ty do správy. Ak nechceš, tak kašli na mňa. Btw. môj názor nie je jednoznačný, ale už v mojom prvom komente som napísal, že súhlasím, že je to rozhodnutie oboch.
Ak by napríklad (to sa dúfam nestane otehotnela teraz, tak by som rešpektoval jej rozhodnutie.
Ak by chcela ísť na potrat, tak by som to pochopil, predsalen sme ešte mladí, nemáme byt, peniaze, nič.
Rovnako keby si ho chcela nechať, tak by som nebol proti tomu a snažil by som sa robiť všetko preto aby som pomohol, či už dáko psychicky alebo finančne, okamžite by som si našiel dve roboty a makal a makal.
Je to moja priateľka, ja ju milujem a je to jej rozhodnutie.
Každopádne, ešte pár rokov by som bol veru rád keby som nemusel takéto veci riešiť
Podla mna je to rozhodnutie oboch, aj ked konecne slovo by asi mala mat zena, kedze to dieta rastie v jej tele.. Kazdopadne ak by som sa dozvedel, ze moja priatelka bola na potrate bez mojho vedomia, asi by som to nerozdychal.
"rozhodnutie oboch" je trosku naivna domnienka; myslim ze drviva vacsina chlapov, ktori s danou zenou zrovna neplanovali buducnost, z necakaneho otcovstva moc radost nema. zodpovedni "chrabri rytieri" pomaly vymieraju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1. muž by veľmi chcel dieťa, ale žena si povie "tak to nie, ja decko nechcem, ide sa na potrat"
2. muž dieťa nechce, ale žena áno, tak si ho nechá a muž nech si platí alimenty.
Malo by to byť rozhodnutie oboch.
Ak by chcela ísť na potrat, tak by som to pochopil, predsalen sme ešte mladí, nemáme byt, peniaze, nič.
Rovnako keby si ho chcela nechať, tak by som nebol proti tomu a snažil by som sa robiť všetko preto aby som pomohol, či už dáko psychicky alebo finančne, okamžite by som si našiel dve roboty a makal a makal.
Je to moja priateľka, ja ju milujem a je to jej rozhodnutie.
Každopádne, ešte pár rokov by som bol veru rád keby som nemusel takéto veci riešiť