pripajam sa ku @holyknight Sex som nemal uz vyse roka a pol.
ale sex pre mna znamena vrchol v zaciatkoch vztahu. Nikdy by som nemal sex s niekym len tak, nahodne. Toho cloveka by som musel minimalne lubit, ak nie milovat (ja to rozoznavam, a kto nie, tak nechape vyznam tych slov)...
@2 Pouzivaj ochranu potom sa stoho zacnes tesit@3 Tak vzdy je to naj z milovanou osobou,ale tak aj mlady,krasny,neznamy ma svoje caro disappointed:To ale neznamena,ze relaxujem z kazdym)@4 Chudacik
@6 uplne s tvojim nazorom suhlasim....neviem si predstavit ze by som spala s cudzim clovekom...ktovie co sa moze stat....podla mna to ludia robia aby sa poxvalili...no nexapem takyx ludi...
hoci, ja viem preco to robia: lebo su slabi, a nevedia vydrzat. Ja viem, ze je to silne nutkanie, ale bez vztahu to nejde. Ved, aj ja som dakedy taky nadrzany, ze by som pretiahol prvu zenu, ktoru by som uvidel, ale nemozem. Nehovorim nic o tom, ze sex s jednym clovekom za zivot, to nie, lebo z vlastnej skusenosti viem, ze to nie je realne (az na par stastlivcov). Ale jednoducho to nie je spravne...
@7 Mne tiez nie,ale len ma nezacni presviedcat,ze ty to robis iba z lasky.Ha.Trochu som si ta preklepla aby som tu nebola za trubku a zistila som,ze nie si jeden z tych co povedia NIE.
@12 to bolo mne? no z lasky som to este nerobil...a mas pravdu ja nepoviem nie, lebo musim naberat skusenosti aby som raz 100% uspokojil buducu frajerku...a sex som nemal uz 9 mesiacov
pridávam sa k názoru, že úžasný relax. a radosť z toho, že je to krásne pre mňa a pre partnera. ja napríklad nechápem ľudí, ktorí berú sex ako honbu za orgazmom.
Je to spojenie dvoch ľudí z ktorých sa stane vtedy jedno telo,...prináša uspokojenie,vzrušenie,vášeň,isté nebezpečenstvo no najkrajšie to je pre ľudí ktorí sa navzájom milujú
na sex nepotrebujes lasku,staci fyzicka pritazlivost a to vzrusenie a chut...ale ked to robis z lasky je to urcite ovela lepsie ako bez nej,nie kazdy ma vsak to stastie vzdy vsak lepsie sex bez lasky ako ziaden sex...
Čiže milujem sa len s priateľom. čo mi to dáva? energiu, teda ešte taký prihlúply úsmev, keď sa všetko vydarí a úsmev na tvári priateľa. A ak sa to aj nevydarí, tak sa svet nezrúti
A je to taký krásny pocit, spojenie dvoch tiel, v istom okamihu to môže byť aj spojenie duší-ale k takémuto spojeniu prichádza skôr pri porozumení, komunikácii, hľadení si do očí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mam sex rada a neviem si predstavit aky musi byt krasny ked osobu oproti sebe k tomu vsetkemu aj lubis....
ale sex pre mna znamena vrchol v zaciatkoch vztahu. Nikdy by som nemal sex s niekym len tak, nahodne. Toho cloveka by som musel minimalne lubit, ak nie milovat (ja to rozoznavam, a kto nie, tak nechape vyznam tych slov)...
ale moze byt sex dobry aj bez lasky, ale nie je to ono.. ale da sa
no a sex je relax a vsetko dobreee
hoci, ja viem preco to robia: lebo su slabi, a nevedia vydrzat. Ja viem, ze je to silne nutkanie, ale bez vztahu to nejde. Ved, aj ja som dakedy taky nadrzany, ze by som pretiahol prvu zenu, ktoru by som uvidel, ale nemozem. Nehovorim nic o tom, ze sex s jednym clovekom za zivot, to nie, lebo z vlastnej skusenosti viem, ze to nie je realne (az na par stastlivcov). Ale jednoducho to nie je spravne...
@11 úprimnosť, úprimnosť, úprimnosť. veľmi to tu cením.
na sex netreba lasku...
Čiže milujem sa len s priateľom. čo mi to dáva? energiu, teda ešte taký prihlúply úsmev, keď sa všetko vydarí a úsmev na tvári priateľa. A ak sa to aj nevydarí, tak sa svet nezrúti
A je to taký krásny pocit, spojenie dvoch tiel, v istom okamihu to môže byť aj spojenie duší-ale k takémuto spojeniu prichádza skôr pri porozumení, komunikácii, hľadení si do očí...
je predsa krasne,pozerat milovanemu do oci...a neviem si predstavit,ze by som to robila s niekym,koho sotva poznam...
xyz666 ma pravdu. najviac ma to bavi,ked je vidiet,ze partner je vo vytrzeni.neni nad t