@pubertslatinocelny
Ahoj Pubertslatinocely, pamätám sa ako som ani nevedela prečítať tvoj nick a potom si v nejakom fóre o nickoch povedal, že čo to znamená a prišlo mi to náramne vtipné a nápadité neviem koľko máš rokov ale vždy som ťa považovala za takého tatka (v dobrom) a tak ťa stále aj považujem, si jeden z birdzákov, ktorého mám rada. Na záver len že pekný večer prajem
@rebarboe Ved ja nevravím že to je umelecký, sverákovský humor ale tak vždy radšej takéto somarinky na potrollovanie, ako si rozprávať akí sme super a blablabla....ale už asi príliš grinchujem, tak idem radšej dopreč
Neviem kto je ten nadomnou ale máš super riť! A ak nemáš tak treba drepovať! A ak máš doma bordel, uprac si! Lebo čistota pol života! A ak nemáš tak...... ho sprav! A nejedz žltý sňach! Aaaaaaa........... Mier!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
dalej som to zabudol, ale zdas sa byt v pohode chlapik a rad spominam na nase haxballove casy
Ahoj Pubertslatinocely, pamätám sa ako som ani nevedela prečítať tvoj nick a potom si v nejakom fóre o nickoch povedal, že čo to znamená a prišlo mi to náramne vtipné a nápadité neviem koľko máš rokov ale vždy som ťa považovala za takého tatka (v dobrom) a tak ťa stále aj považujem, si jeden z birdzákov, ktorého mám rada. Na záver len že pekný večer prajem