Nazdar myslím že každý z nás ktorý má aspoň nad 15 rokov vníma to že vo Slovensko začína poslednou dobou vrieť...
Na jednej strane tu máme neschopnú vládu Roberta Fica ktorá nezabezpečuje Slovenskú takú úroveň ktorú by mala.
Ďalej tu máme zase skupinu r
"( napr. Marián Kotleba nevyhral len pre to že ľudia boli nespokojný so súčastnou vládou, jeho program má hlavu aj pätu). "
"Čiže moja myšlienka je v tom nájsť dostatok ľudí ktorý niesú citovo zaujatý voči skupinám politickým, etnickým, rasovým atď ale hlavne chcú niečo zmeniť ...
Skupinu ľudí rôzneho veku pohlavia a názorov "
@barky Nemusíš pokiaľ si myslíš že kotleba je špeciálne zaujatý proti romom tak sa pletieš Kotlebové výroky tohto znenia sú proti romom ako takým ale ľudom na ktorých musí pracovať väčšina. Každopádne to tvoje s tebou nikam nejdem... Prečo utekať ale narozdiel od toho nezačať diskutovať prečo si myslíš že som to napísal zle a že som schizofrenik atď... ? vieš čo možno aj som keď my niekto zožere raňajky
@ao máš veľkú pravdu chcem založiť niečo na zmysel občianského hnutia resp. zo začiatku internetovú skupinú obyčajných ľuďí ktorá by diskutovala o problémoch na SR prepáč že som to tam nenapísal moja chyba...
@sevara Diskutuje sa kade tade. Diskutuje sa na tisic internetovych forach, diskutuje sa v krcme, diskutuje sa na facebooku. Mas aj nejaku viziu co dalej?
@method Môžem ti povedať jednu vec... to nevieš pokiaľ to neskúsiš ja budem teraz rád keď tu nájdem aspoň 2 až 4 ľudí a aj to chcem asi priveľa a to nie že ja chcem meniť chcem nájsť hromadu ľudí ktorý sú už skúsený dosť na to aby vedeli byť objektívny.... Každopádne to tvoje "kocky sú už hodené bez peňazí to proste nejde atď" to je podla mňa zlé premýšlanie také ovcovské ale to neznamená že ťa teraz odpálkujem a poviem ako si dement pokiaľ chceš napíš mi na FB a môžme sa o tom porozprávať
ty v prvom rade, prosím ťa zmeň svoju gramatiku.. ak už chceš začať niečo tvoriť prostredníctvom internetu, kde tvoj jediný prejav bude písomný, tak sa to aspoň poriadne nauč, nech nevyzeráš ako hlupák...
@spisovatel dobre s tou fotkou som to kúsok nedomyslel mám rád army style ale to je celé ... vojna je podľa mňa najhoršia vec na svete pretože sa jej dá vždy zabrániť ale tiež to chápanie toho že keď si dáš fotku vo vojenskom hneď si extremista :/ každopádne ja by som v budúcnosti toto hnutie neviedol ja som len 16 ročné dieťa so svojimy veľkými snami
@ao Samozrejme cieľ .... Uviesť slovensko na dobrú cestu prestať byť len nesamostatnou krajinou závislou na dovoze tovaru z ostatných krajín ale urobiť slovensko jednou krajinou priamo nezávislou na ostatných krajinách ale spraviť z neho jednu krajinu s úrovňou nie len tovarov ale aj právnov sociálnou zdravotníckou atď....
@sevara Nepytal som sa na ciel, ale na viziu "co dalej".
Aby to realne nedopadlo tak, ze vytvoris proste dalsiu slupinu ludi co nadavaju na to ake je vsetko na prd.
Ako si predstavujes, ze nieco zmenite? Co budete robit?
Iba diskutovat? (A v idealnom pripade vas pojde 10 protestovat pred urad vlady)
@method ako som povedal ja som ešte stále dieťa a ako dokáže jeden človek vidieť veci 100% objektívne ?
podľa mňa ta to práve sú daľší ľudia aby sa vytvoril názor a prepáč nechcel som ťa nejako napádať
@sevara Takmer všetko ovládajú zahraničné firmy. Majú nás ako rukojemníkov a otrokov. Takmer celé hospodárstvo Slovenska je založené na automobilovom a elektrotechnickom priemysle v ktorom maká prevažná väčšina obyčajných Slovákov. Inovácie sa pripravujú v materských západných krajinách, takže tu sú len výrobné haly, kde potrebujú "robotov" bez premýšľania nad svojím životom a nad tým kam to smeruje. Aj preto celé školstvo upadlo, veď odborníkov nepotrebujeme toľko, stačí, že budú makať za pár šupov a po práci sa idú ožrať. Sám som zažil situácie, keď pracovníci fabriky tu na Slovensku ešte len vyšli z práce a už si nalievali z ploskačky. Sme ich rukojemníkmi, pretože, ak nebudeme robiť to, čo od nás chcú, zbalia tie haly a stroje a naša krajina zkrachuje celá. Zmena je nevyhnutná, len musí byť prefíkaná a pomalá, lebo náhle zmeny bývajú kruté a prinášajú obete, pričom výsledky si užije až dalšia generácia.
@ao práve toto že ja takú formu prostestu nechcem a o tom čo si ešte napísal nemôžeš si ma pridať na FB tam by som ti to celé vysvetlil pokiaľ chceš teda
@sevara Samozrejme, už sa aj stalo. Odmietol som napríklad prácu za nízky plat, za čo mi ostatní nadávali a získal som dokonca lepšie miesto od tej istej firmy. Problém vidím aj v tomto, že Slováci sú národ poddaných a nevedia si povedať svoj názor v reálnom živote, iba v krčme, teda nie všetci ale prevažná väčšina.
@sevara ono ja súhlasím že zmena je nutná, ale pochybujem, že zrovna ty by si bol schopný sa činiť.. možno lebo ťa poznám, možno naopak lebo ťa nepoznám. možno pre tvoj prejav, alebo preto, že poznám veľa ľudí s podobným názorom, a zmena aj tak žiadna.. ak chceš, napíš mi TS a pokecáme, na fb ti písať nejdem
@spisovatel Nesúhlasím s tebou v tom že to nikto nezmení strach je veľmi relatívny pojem ... a každopádne máš pravdu v tom že je tu veľa týchto pokusov my však môžme náš spraviť lepší než ich ostatné ale treba sa spýtať sám seba chcem ísť do toho ?
@yoss a chcel by si to zmeniť ? pretože zmena je nevyhnutná a každý nemôže újsť do zahraničia a máš pravdu v tom že najhorišie čo môžme robiť je "srať si do vlastného hniezda"
@spisovatel Sorry ale nie som lenin aby som si sám v hlave vymyslel plán bez toho aby som sa opýtal ostatných na ich názor a vytvoril z toho totál nefungujúci shit jediná možnosť je vytvoriť niečo spolu
@sevara Vieš, ale to sa robí tak, že najprv sa musíš dostať niekde vyššie, aj nekalým praktikami možno a potom meniť veci, lebo ako obyčajný človek toho veľa "vykrikovaním na ulici" nezmôžeš. Tak ti želám veľa zdaru !
Problém je v tom, že jednotlivé hnutia/jednotlivci nespolupracujú. A už teraz sa formujú 2 hlavné myšlienkové tábory, ktoré snáď ani nemôžu spolupracovať. Jedni chcú kozmetické úpravy parlamentnej demokracie, druhí chcú zmenu od základov - priamu demokraciu. No obávam sa, že je treba si vybrať.
Ja by som bol najradšej keby sa urobilo referendum ohľadom priamej demokracie, ale najprv treba osvetu, aby to nedopadlo fiaskom...
@mofowo konečne nejaký kvalitný názor :3 ja si osobne nemyslím že daľšia radikálna zmena niečo dobré prinesie aspoň nie v najbližších rokoch ale referendum je veľmi dobrá alternatíva
Uz nic nezmenime. Vybrali sme si politikov ako Frcko a jeho druzina a uz to nezmenime. Oni v parlamente zostanu velmi dlho , vdaka dochodcom , ciganom a oveckam. Bohuzial , je len jedna realna cesta ako zacat od zaciatku a to je vojna. A ta sa "vdaka zidom z izraelu blizi.
Ja som hrdý slovák ale rešpketujem každého slušne žijúceho občana SR počúc slušnými rómami a končiac normálnimy maďarmi ktorý sa vedia ozvať aj o niečom inom ako je veľké uhorsko...(sám žijem na južnom Slovensku)
Ja som vychodil súkromnú školu s vyučovacím jazykom madarským,,viem ako sa správajú puberťiaci madarský....nenávidia slovensko a sú to obyčajní sedláci,bez úrovne....ale kľúčom by bola predsa len spolupráca,iniciovanie užšej spolupráce s madarskom,môj názor....
ja by som zrusil tie madarske cedule miest... Nechapem , prečo by mali madari volat Galantu Gán. ved to je proti logike mi si neprekladame anglicke alebo francuzske mesta do slovenčiny. Napriklad New York - nový york a pod.
A tiež by som dal pekne vyhostit všetkych madarov , čo kydaju na Slovensko alebo nim opovrhuju. Ked sa im tu nepači tak dovi dopo , a možu ist do Madarska. Aj tak ich tu nikto nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
"Čiže moja myšlienka je v tom nájsť dostatok ľudí ktorý niesú citovo zaujatý voči skupinám politickým, etnickým, rasovým atď ale hlavne chcú niečo zmeniť ...
Skupinu ľudí rôzneho veku pohlavia a názorov "
schiza? s tebou nikam nejdem
2) na co konkretne potrebujes pomoc dalsich ludi?
Predsa len, kto by sa ti prihlasil ked ani nevie k comu.
ja zas nemam rad pice
(a nie niesom madar)
A k teme: Si este velmi naivny. Neviem ako si to predstavujes, ale to nevies ani ty sam. Bez penazi nezmenis nic. Kocky su uz hodene
A kto bude náš vodca ak sa rozhodneme do toho ísť? Dúfam, že bude nejaké výberové konanie
prečo to neskúsiš cez niečo čo už funguje? Nejakú organizáciu/hnutie, ktoré majú podobnú ideu ako ty?
A takto vo svete » zpravy.idnes.cz/demonstrace-v-k...
Aby to realne nedopadlo tak, ze vytvoris proste dalsiu slupinu ludi co nadavaju na to ake je vsetko na prd.
Ako si predstavujes, ze nieco zmenite? Co budete robit?
Iba diskutovat? (A v idealnom pripade vas pojde 10 protestovat pred urad vlady)
podľa mňa ta to práve sú daľší ľudia aby sa vytvoril názor a prepáč nechcel som ťa nejako napádať
Nie som pesimista ale nie je takýchto pokusov na nete dosť?
A čo sa tu za posledných pár rokov zmenilo?
Ľudia sa boja a to nezmení nikto.
Ja by som bol najradšej keby sa urobilo referendum ohľadom priamej demokracie, ale najprv treba osvetu, aby to nedopadlo fiaskom...
Ja som uz zacal, pridavam videa o fyzike ktore by mali zvysit IQ.
A tiež by som dal pekne vyhostit všetkych madarov , čo kydaju na Slovensko alebo nim opovrhuju. Ked sa im tu nepači tak dovi dopo , a možu ist do Madarska. Aj tak ich tu nikto nechce