Zvazoval som, ale ked som si to zratal, tak mi nevyslo cislo s ktorym by som bol spokojny, preto som odisiel zo Slovenska.
Ale, mozno raz budem, ale to asi na Slovensku.
Rodičia sú podnikatelia a nemám záujem byť podnikaľkou tiež
Toľké peniaze, toľké vybavovačky, radšej dakde pracovať pod niekým, odrobiť si svoje a mať pokoj svätý
ak to vypíšem aj tak sa nikto neinšpiruje, pretože tí čo nie sú darební majú už vlastné nápady na ktorých pracujú, z toho titulu je neprijateľné obávať sa ukradnutia nápadu, osobne som vždy chcel mať pohrebné služby s kočom pohrebným a následná ponuka aj na takejto úrovni
Ja podnikám a predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám dohodnuté dobré ceny tovaru s jedným dodávateľom a nakupujem za veľkoobchodné ceny a potom to predám na eBay s maržou.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale, mozno raz budem, ale to asi na Slovensku.
neviem či budem, nápad mám, no nepoviem
Toľké peniaze, toľké vybavovačky, radšej dakde pracovať pod niekým, odrobiť si svoje a mať pokoj svätý
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.