No... vzhľadom k tomu, že na našej škole ani nezvoní,rozhlas je komplet kaput a ani do telocvične by sme sa všetci nenapchali, je mi to vlastne jedno. A keby sa k tomu predsa len dostaneme... určite mi to príde komické, ak by sme sa k tomu spievaniu dostali, a neubránila by som sa smiechu...
ja nic spievat nebudem, takze mna sa to az tak netika ale.....je to blbost. lebo tzv. vlastenectvo nemozno prikazat zakonom. to clovek but ma, alebo nema. a kedze kazdy je slobodny jedinec, kazdy sa rozhoduje podla seba. aj tak mi pride zvlastne, ze o vlastenectve hovoria ludia, ktorii sa podielali na rabovaniii tejto republiki.(ako povedal jeden nemenovany politik "prerozdelovaly" )
@sween V USA maju na vlastenectvo takisto zakon a pozri sa teraz na nich - ak su vlastenci... Este aj bezdomovec ked zomiera tak si naposledy zaspieva hymnu dpc..
Ludia na Slovensku len nedokazu pochopit, ze tento zakon je urceny pre dalsie generacie, nie pre nas..
nebudem podpisovat,do skoly nechodim takze to nebudem pocuvat kazdy pondelok,ale za somarinu to povazujem...nemyslim ze to bude mat nejaky ucinok,vsak ak do toho deti budu nutit tak to skor bude mat opacny ucinok ako chceli...ale tusim ze porusenie toho zakonu sa trestat nebude,takze ci to skoly pustat budu alebo nebudu tak je to jedno
Vlastenectvo musíš cítiť srdcom nedá sa nariadiť zákonom. Aj v Kórei musia povinne milovať svoju vlasť a najmä svojho vodcu.Aby to tak neskončilo aj u nás.Skrátka väčšiu kktinu ani nemohli tí ožrani zo SNS vymyslieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Aj tak chodím každý pondelok na druhú hodinu
..a okrem toho, nedodržiavanie tohto zákona sa nijak netrestá, tak načo ??
Ludia na Slovensku len nedokazu pochopit, ze tento zakon je urceny pre dalsie generacie, nie pre nas..
Nemyslím si, že by o tom hovorili len ľudia na štátnych základkách a stredných ...
Čo vidím okolo, tak to dosť riešia aj vysokoškoláci, ktorých sa to v podstate nijak nedotkne ...
Ja osobne cítim potrebu vystúpiť proti debilnému zákonu, či sa ma týka, alebo nie ...