Sa môžme čudovať jaké majú Victoria Beckham (či jak sa píše) a spol.pekné prsia aj bez podprseniek..A ono to houby...Sviňe maju drahé podprsenky s bradavkami a vyzerá to, že sú naostro..
Tak ale chcela som sa spýtať dievčat aký majú na to názor, či
nechutné to je,no victoria podprsenku nenosi,to si nevymyslaj ze si ona pod tie saty presvitajuce da este aj podprdu,ved ma tolko penazi ze si ich urcite dala spravit(bradavky)aby stali ako za -20 stupnoveho pocasia...
To bradavky sa tak dajú " spraviť" tak to som nevedela...
A ja som nemala úmysel si vymýšľať, to bol príklad... lebo naozaj nejak špecificky nesledujem poprsie hollywoodskych hviezd ani či majú priesvitné alebo nepriesvitné šaty..
Jedna moja vychovavatelka mala take dlhe a ostre bradavky(ano, chodila stale naostro), ze ked sa otacala vo vytahu, musel som si chranit oci aby mi ich nevydobla
kikanela..taku podprdu ..by som sa hral keby som sa nudil ..ale najradsej take prsia...no inac to je podla mna dost blby napad..stretnem slecnu,zbalim,ideme ku mne domow,strasne sa mi pacia jej prsia a strcia jej bradawky,dam wyzleciem a kuknem na to,pitchy,shak to jak keby malomocna bola ..toto ja nemusim
ehhe,shak to aj robimee,ze si ix wycpawame ..welke salatowe uhorky a je to .....ale ne,ja nexcem mat frajerku,ktorej zlozim prwe bradawky,a potom sa objawia druhe,jej origos od prirody krasne .to by sa mi zrejme nejako nepostawil
Je to cudne ale ked sa to dakomu lubi...to uz je jedno ci ma dakto vypchatu podprsku aleb ma na nej aj bradavky, aj tak ide o klam sak nech aj chlapy maju prekvapko, co bude ,k ed vyzlecu...nie len my, kedze nie je na prvy pohlad jasne, co skryvaju v nohaviciach...
no tu chujovinu by som jej hned strhol a vyhodil to....ale nemyslim si ze nosia podprsenkky s bradavkami...to je hnusne, a nikomu sa to nepaci tak preco by si to kupovali....inac keby som ju mal rad a by som ju vyzliekol tak akoze nic...mne sa lubia male kozy...nie ziadne salamy
kikanela..haha,takze ty si myslela len twrdsi na stisk ..thak oki,dajme tomu ze si to wypxawame rohlikom ...ale thak lepsie ako tie umele bradawky ..toto je fakt nusne,keby som to mal ja mat na sebe,thak sa aspon zabawim
yoger99 ale tak ten rohlik je urcite horsi nez umele bradavky...lebo dotycna pod tou podprsenkou urcite este dake bradavky ma a na ich velkosti az tak nezalezi....
kikanela...to sa mylis ...ostane aj u xalana..je s jednym rozdielom,ze na welkosti prs az tak xalanom nezalezi,ale babam na welkosti toho cukrika co tam ostane po wytiahnuti rohlika ano
hehe,kikanela...wobec nesucitis s xalanmi:}my akceptujeme wase male prsia..na jednej strane nie je to wada a w podstate sa nam to paci:}..aale wy nase male cicinky neakceptujete:}..hm,mali by ste sa nad sebou zamysliet..a keby ze holka dojde a ukaze sa mi s umelymi bradawkami,thak urcite by som utekal na infekcne,ci nema lepru
yoger99 ja sa nestazujem..mne velkost vyhovuje.. ale tak musis sa vcitit do nasej koze..od velkosti prs nezalezi stupen vasej rozkose...ale ked tam chalan nebue mat nic..tak asi z toho baba nebude moc mat..
hehe,ktora welkost ti wyhowuje??nasa ci twoja?? ....no,ale thak u niekoho stupen rozkose zalezi na welkosti prs,ale je prawda,ze ste na tom trosku inac...ale ked neni 200% impotent,ze aj jazyk ma xory,nie je to az take zle
oki,suhlasim,ukoncime ze ty by si tie bradawky nikdy nedala,ani ja by som to nexcel widiet na holke:}...heh,ale o tej druhej wete,noo,co ja wiem,ci budem suhlasit
prawda ze tie pusapky a ine vymysli na vylepsenie nasho dekoltu su dosti zavadzajuce DD
chalanisko si mysli ze jej aka ceckata babenka a nakoniec ked da dole podprdu nic tam nema
ale zase myslim si ze ake mame velke prsne zlazy na tom nezalezi su to stale len zlazy aj ked su z nich chlapi na makko a zeny maju podaktore midraky vid mozno aj ja pravda
pusapky nosim aj ja vsak aspon to vypada pekne v tricku akoby ked si da nejaka baba podprdu klasicku a ma placky to je priam neesteticke nie DD
ja neviem ta podprda s bradavkami??dalsi vymysel aby bolo na com zarabat a bohvie ci na tych fotkach hviezd vazne maju dotycne tento typ podprseniek ze to nie je len zavadzaci trik na dobry obchod a predaj a za to ze to ma daka victoria preto to musim ihned mat aj ja D
sa vzdy smejem na tych katalogoch a fotkach s podprsenkami a uzasne dokonalymi v uvodzovkach prsiach....vsetky maju po vacsinou silikony a este ako sa prsia ako by boli ich
v minule som bola na aerobiku a taka kozenka tam bola skareda ako noc nez sme sa prezliekli co ja uz som davno bola ona sa tam v satni musela predvadzat s tymi umelymi ceckami chuda namyslena jak toto fakt to bolo trapne ako tam hola pobehovala aj po cviceni a myslela si ze jej aka som ja uzasna ci co vravim kamoske ze keby za tie peniaze jej to ten lekar aspon pekne spravil tak snad aj zavist vsak no ale mala ich dost neforemne a neprirodzene nepekne a pretoto by som sa bala co si take podstupit myslim si ze nemame asi tolko skusenych sikovnych precicnych lekarov tu na Slovensku a nehovoriac o tej babenke co umrela pocas operacie na stole ale to som uz trochen vybehla z temy tak sorrac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A ja som nemala úmysel si vymýšľať, to bol príklad... lebo naozaj nejak špecificky nesledujem poprsie hollywoodskych hviezd ani či majú priesvitné alebo nepriesvitné šaty..
...vsak to ani ja nesledujem...
Jedna moja vychovavatelka mala take dlhe a ostre bradavky(ano, chodila stale naostro), ze ked sa otacala vo vytahu, musel som si chranit oci aby mi ich nevydobla
Mam z jej prs este stale traumu
len mi to dojde také nefér voči chalanom, že sú nadšení..resp.nadržaní a zrazu BUM..podprda..
ked su baby naostro alebo ak im stoja bradavky tak je to jednoznacne sexy, ale ak je to umele a bude to mat kazda druha tak ako rozoznas od originalu?
JUST LOOK, DON'T TOUCH!
Ale nie preto, že by som nosila bradavkovú podprdu...
Ale ja by som to asi nenosila...
to jak keby si chalani vycpali nohavice...
no kazdopadne je to divne.. mozno na oko faajn,ale jak ste spominaly double nipples no asi nic moc
lenze ked vytiahnes rohlik a neostane nic...
nooom..vidim, ze by sme to mali nechat tak..nejak sa to zvrtáva...
Uzavrime to takto..ja by som si to tiež na seba nikdy nedala, ale určite sú lepšie umelé bradavky než umelý penis...
Dovi dopo, dodiskutované...
chalanisko si mysli ze jej aka ceckata babenka a nakoniec ked da dole podprdu nic tam nema
ale zase myslim si ze ake mame velke prsne zlazy na tom nezalezi su to stale len zlazy aj ked su z nich chlapi na makko a zeny maju podaktore midraky vid mozno aj ja pravda
pusapky nosim aj ja vsak aspon to vypada pekne v tricku akoby ked si da nejaka baba podprdu klasicku a ma placky to je priam neesteticke nie DD
ja neviem ta podprda s bradavkami??dalsi vymysel aby bolo na com zarabat a bohvie ci na tych fotkach hviezd vazne maju dotycne tento typ podprseniek ze to nie je len zavadzaci trik na dobry obchod a predaj a za to ze to ma daka victoria preto to musim ihned mat aj ja D
sa vzdy smejem na tych katalogoch a fotkach s podprsenkami a uzasne dokonalymi v uvodzovkach prsiach....vsetky maju po vacsinou silikony a este ako sa prsia ako by boli ich
v minule som bola na aerobiku a taka kozenka tam bola skareda ako noc nez sme sa prezliekli co ja uz som davno bola ona sa tam v satni musela predvadzat s tymi umelymi ceckami chuda namyslena jak toto fakt to bolo trapne ako tam hola pobehovala aj po cviceni a myslela si ze jej aka som ja uzasna ci co vravim kamoske ze keby za tie peniaze jej to ten lekar aspon pekne spravil tak snad aj zavist vsak no ale mala ich dost neforemne a neprirodzene nepekne a pretoto by som sa bala co si take podstupit myslim si ze nemame asi tolko skusenych sikovnych precicnych lekarov tu na Slovensku a nehovoriac o tej babenke co umrela pocas operacie na stole ale to som uz trochen vybehla z temy tak sorrac
Yoger99 samozrejme, že za to stojí..
Noooom..už sa usmievam..vidíš, vidíš?
noo,newidim ten twoj usmew ..asi sa malo snazis