Podstrihnutie vlasov, čo by ste zvolili? Ako by ste sa podstrihli?
Idem sa strihať každú chvíľu a rozmýšľam ako čo s tým. Vlasy mám nie práve husté, a dlhé, nechcem aby boli zarovnané ako trávnik ked skosíte, ale aby vyzerali kratšie a prirodzené napr.postupka ale nie výrazná. Ako by ste sa podstrihli, poznáte niečo zauj
@denix sú nadýchanejšie...ale tak záleží aj od typu vlasov na vlasy jemné je to pohroma repč. na mojich to bola proste tri dlhé vlasy a potom také chmýrí okolo hlavy
ono to prestrihanie zväčší objem tak možno v tom zmysle, že keď ich máš čerstvo umyté a vyfúkané, tak áno, sú nadýchanejšie, ale inak je to ešte väčšia bieda ako normálne
ono keď už tak fakt len zostrihať trocha okolo tváre, aby ti z počtu vlasov výraznejšie neubudlo, ale malo to taký trocha plastickejší efekt
ale fakt len trocha, pretože inak bude cop/vrkoč ešte omnoho biednejší, ako bol predtým
neviem ci je postupka najvhodnejsia na jemne redsie posobiace vlasy.. ja som sa na dlhe vykaslala a zvolila som mikado a radsej chod ku kadernicke, ta ti to spravi dobre
@obliviate neznie zle, ale mne sa vlasy hl. pri tvári ohýbajú do rôznych smerom, nie kučery ale taky ohyby :3 a potom to vyzerám ako baran lebo zvyšné vlasy mi utekajú na chrbát a tie krátke sa pootáčajú v predu :3..
@azodariana čo je potom na také vhodne? ...krátke sa mi zahýnajú som ako baran, dlhé padajú a vyzerajú ešte redšie ako sú, a kratší strih cca pod krk ma nudí :3 ...
@drobec186 no to sa tazko odhaduje co je na take vlasy najlepsie ale skor asi strih kde su vlasy v jednej rovine... a ak ta kratke nudia, tak najvhodnejsie je uplne jednoducho ich dat do roviny a s takymi vlasami pokial su dost dlhe sa daju robit rozne zaujimave ucesy... ale neviem.. kadernicka by ti vedela poradit lepsie nez ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
fuuh, to si netrúfam, pardon
ja zarovnávam ako sa len dá a to som mala postupku pred? 4 rokmi?
@lawey práveže postupka vlasi zhustí ,no nie zhutí ale proste sú také nadýchanejšie a vyzerajú hustejšie
a dievčatá s riedkymi vlasmi by mali ísť do kratších strihov myslím..
ono keď už tak fakt len zostrihať trocha okolo tváre, aby ti z počtu vlasov výraznejšie neubudlo, ale malo to taký trocha plastickejší efekt
ale fakt len trocha, pretože inak bude cop/vrkoč ešte omnoho biednejší, ako bol predtým
a to netusim, ci by sa ti hodila, ked tak skus si ju dat, az sa ti nebude pacit, nechas odrast
. Nech je sranda