jj..ako uz bolo napisane ked s niekym chodim tak do toho nemiesam dalsich ludi inak to podvod je... ked ti terajsia nevyhovuje tak ju vymen alebo bud solo a mozes si robit co chces. lebo chodit s niekym len aby sa nepovedalo je dost ubohe
Podvod ako taký nie, ale nie je to fér voči tej druhej osobe, teda tej s ktorou chodíš, proste ako napísal(a) LALA tak ak s niekým chodíš, len aby sa nepovedalo, tak to je úbohe. Ako napr. ak sa niekto robí pri myšlienke na nejakú herečku, herca, proste na nejakú celebritou, s ktorou je málo pravdepodobné, že prídeš do kontaktu, zase je to iné káva, ale ak je to tvoja spolužiačka alebo niečo podobné, je to isté forma neférovosti! Lebo načo chodíš s tou holkou ak sa robíš pri myšlienkach na inú osobu, očividne ti tá, s ktorou chodíš nevyhovuje po sexuálnej stránke. Ako raz za čas pomyslieť na niekoho je v pohode, ale nie stááále keď, ako sa hovorí: " si leštiš bambus " !
A jeden by nepovedal, sex nie je všetko, ale je nevyhnutý, lebo je v ňom skrytá vášeň a iné takéto city, ktoré k tej ktorej osobe prechovávame. A ak vášeň vyprchala, nemá význam zotrvať v tom vzťahu, je to stratené a bez ducha, ako sa vraví: " nie je to to pravé orechové. "!!!
Sakul-Aspon to nie je diskusia typu "mam 12 a som panna-nie som nahodou lesba?" pripadne"pila som kolu z priatelovho pohara-nie som tehotna?"
nahodou je celkom zaujimave zistit kto si co predstavuje pod slovom nevera(podvod)... od kamarata som sa dozvedela ze vacsina chalanov z mojho okolia za podvadzanie povazuje sex..ine (napr. ozrat sa a potom boskavat s inymi)nie (taakze ak j niekto este panic moze kludne mat aj 10 dievcat naraz a nepodvadza ani jednu) co je podla mna dost blbost..ak s niekym chodim mam ho rada a chcem byt len s nim..a ak to tak nie je tak s nim uz nemam dovod dalej byt, nie?
Tak väčšina ľudí keď niekto povie podvedenie myslí hneď sex. Proste to sa považuje za ten vrchol, ale podľa mňa je podvod aj to hore uvedené a aj bozky samozrejme. Čo je to za vzťah keď sa za rohom bozkávam s iným? a opitosť nikdy nieje výhovorka nevery, ak nechcem tak nič nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Jednoznacne podvod. Preco by som sa mal robit alebo preco by ma maa robit daka osoba ked uz niekho mam? nie?
ale toto co pises je minimalne zradenie dovery osoby s ktorou chodis
nahodou je celkom zaujimave zistit kto si co predstavuje pod slovom nevera(podvod)... od kamarata som sa dozvedela ze vacsina chalanov z mojho okolia za podvadzanie povazuje sex..ine (napr. ozrat sa a potom boskavat s inymi)nie (taakze ak j niekto este panic moze kludne mat aj 10 dievcat naraz a nepodvadza ani jednu) co je podla mna dost blbost..ak s niekym chodim mam ho rada a chcem byt len s nim..a ak to tak nie je tak s nim uz nemam dovod dalej byt, nie?
ako sa vobec mozes nieco take pytat? samozrejme ze je...bodaj by ta tvoja "priatelka" zmlatila domodra...nech sa uvedomis chlapce