Ahojte, je možné dostať sa kvapavku (resp. inu pohl. chorobu) od partnera,kt. je môj jediný a ustálený sexuálny partner a z jeho strany je to rovnaké? Trápi ma žltkastý výtok, je ho veľa mám mokré nohavičky, svrbenie aj bolesti chrba -neviem ci to suvisi
hej mno tam v zenskych oblastiach sa casto vyskytuju rozne choroby kvoli imunite, zdravotnemu stavu, pocasiu, hygiene.. nemusi to byt hnedp ohlavna choroba
Hej lebo tu na birdzi mame virtualne laboratórium a hned ta zdiagnostikujeme
Gynekológ ti spraví stery, posle do labaku, vyhodnoti a budes vediet. Len kedze bezne sa len tak (ak nie je nejake vazne podozrenie) testy na STDs nerobia, tak asi az keby sa nepreukazala mykoza tak budete zisťovať STDcky.
najskor to bude akasi zasrana mykoza. stava sa. tak ako pisali damy vyssie, kvapavku ries, az testy beznych (a pre teba prekvapujuco castych) chorob budu negativne.
Teraz po lete je také obdobie tých mykóz a podobných vecičiek, ktoré môžeš dostať, takže sa hned neobávaj najhoršieho. Ale samozrejme zájdi na gyndu, tam sú múdrejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mno a chlapa by som si preklepla aj tak
Gynekológ ti spraví stery, posle do labaku, vyhodnoti a budes vediet. Len kedze bezne sa len tak (ak nie je nejake vazne podozrenie) testy na STDs nerobia, tak asi az keby sa nepreukazala mykoza tak budete zisťovať STDcky.
najskor to bude akasi zasrana mykoza. stava sa. tak ako pisali damy vyssie, kvapavku ries, az testy beznych (a pre teba prekvapujuco castych) chorob budu negativne.