Tak na pohodu idem, ale zoznam kapiel zatiaľ len čítam, hádam tam bude voľačo pre mňa..ale jedna vec čo ma zarazila je tá, že slovenské kapely si dávajú anglické názvy. GRC.
@puco90 tak určiteeee no, ako ja si myslím že headlineri sú absolútne božský (pre mňa portishead - uvidím a môžem spokojne umrieť).. super veci, a som rada aspoň na ten madness sa vyskankujeme všetci svorne, vlastní i cudzí, triezvi i opilí
@nymphe no tak b-complex začína byť trošku obohratý, nech sa ho zas neprežereme ale stále dobrý. mňa moc moc potešili s formáciou magnetic man (scream & benga & artwork) a s Ruskom čo je strááášne dobrá dubstepová frndžalica!!!
@nymphe kde tam vidíš Pulp? na tých by som sa tešila. Ešte neviem či pôjdem ale tak Mobyho, Portishead a Peter, Bjorn and John by som si nerada nechala ujsť. Len ma prekvapili že dali Miu ako headlinera. Nepovažujem ju za nejakú extra triedu
@mayo vec názoru, ja by som kolotočovou sračkou nazvala niečo iné (momentálne mi nenapadá nič, ale určite nejakú sračku čo hrávajú na kolotočoch) a nie naozaj kvalitných predstaviteľov drum and bassu, dubstepu a odnoží.
V zvláštnej eufórii som si jedno pondelkové ráno objednal lístok.
A až potom mi doplo, že sa tam budem musieť nejak dotrepať, spať pofidérne na zemi, madžgať sa v nekonečnej mase ľudí, fajčiť jointy kdesi skrytý v kúte; všade bude teplo a strašná páľava.
Ja ten lístok zrejme niekomu podstrčím. Nejaký dobrovoľník?
@mayo ono, všetko napreduje, každý hudobník musí po rokoch pôsobenia čo to zmeniť aby sa ho fanúšikovia neprežrali. čo ty vieš, možno magnetici urobia super šou, narozdiel od screama, na ktorého sa minulý rok čakalo ako na boha a to čo predviedol bolo hodné cirkusového vystúpenia so žonglujúcimi opičkami.
@alpynus áno a keď budeš chcieť nájť maya, iba pôjdeš k tomu altánku. on tam väčšinou aj tak nebude a telefón bude zvoniť v stane, ale pri tom altánku sú super ludia. raz som tam našla aj maya odpočívať a zakázali mi ho zobudiť
@mayo no, ty k debate nepotrebuješ ani druhého človeka ale veď to je jasné, že sa každý chce predať.. independent rock už tiež nie je independent ale jednoducho indie ktoré tiež smrdí (nezaváňa, smrdí) potom. ehm. popom
celé je to proste vec názoru, sú interpreti ktorí sa časom sami potopili pod čiernu zem, sú takí ktorí si razia cestu hore tým, že robia to po čom ľudia bažia. tak je to. a pohoda bude top tento rok. tak je to.
"Tradične vystavaný altánok aj s vedrom na bongá" znie fajn. Nie je tam aj elektrická zástrčka? By som zapojil vapík a bol na Sad Larryho, malo by to štýl.
Úplne najviac na svete sa teším na We Have Band! Skoro som skolabovala, keď som ich videla prvýkrát v confirmed artists A ešte na Molotov, svojho času by som za ten koncert dala život, teraz sa len teším
A ďalej Portishead, Moby, M.I.A., Magnetic Man, Dj Krush, Rusko, Micachu, aj na Prago Union! , Dirtyphonics. PPE alebo b-complexa ani nespománam.. A tak no, jú
Teším sa z hudby na: Moby, Portishead, Beirut, Magnetic Man, Simian Mobile Disco, Tokyo Ska Paradise Orchestra, Rusko, Dirtyphonics, WWW, Dan Bárta, The Uniques a určite toho bude viac.
Ale aj tak sa najviac teším na tú krásnu atmosféru, hasičské autá, detský stan, nechutné pivo, silent disco, ešte raz na hasičské autá, všetky možné sprosté atrakcie a sprievodné programy, kamarátov, leto, teplo a ešte raz hasičské autá, proste na POHODU!
lístok mám už od novembra teším sa na všetko. od srajdového zlatého bažanta, cez koncerty, úpaly (dobre, na tie sa až tak neteším), atmosféru až po celodňové dospávanie! zase raz jedna Pohoda
Pohodáá! Strašne sa teším ...ale hlavne na tú dlhú cestu, a mojich ľudí, s ktorými sa stýkam možno tak 2x za rok.. na Pohode slávime na jednotlivých koncertoch aj narodky
Čo sa artistov týka, teším sa na Mobyho, Peter Bjorn John (nový album skvelý!), Simiani, Battles, Pulled Apart By Horses, MIA, Portishead, aj nejaký ten Magnetic Man môže byť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Rusko, Magnetic man, B-complex a podobné elektro kolotočové sračky.
Na druhej strane Portishead, M.I.A, Moby, Simian Mobile Disco Live, Hiden Orchestra...
Ja si to užijem určite
A Pulp máš tuto:
» www.pohodafestival.sk/index.php?mact=...
Na nich sa teším strašne
Rusko ^^ a B-complex ... pravdepodobne idem
teraz ten zvuk posunuli do roviny homo vokálov a mainstreamových smažiek.
Hlavne Magnetic man, to je už úplne nepočúvateľná vec.
Pre mňa je to sklamanie.
Ešte 23. idem pozrieť Bengu, snáď on si ešte drží úroveň ako sólo.
A až potom mi doplo, že sa tam budem musieť nejak dotrepať, spať pofidérne na zemi, madžgať sa v nekonečnej mase ľudí, fajčiť jointy kdesi skrytý v kúte; všade bude teplo a strašná páľava.
Ja ten lístok zrejme niekomu podstrčím. Nejaký dobrovoľník?
ten zvuk splynul s popom, aby oslovil masy.
nemýliť si mrzačenie s evolúciou
cítim sa trapne
@onedisunity
my máme tradične vystavaný altánok aj s vedrom na bongá
tam na teba nebude nikto divne pozerať
a ja som sa dnes dozvedela o Madness, chce sa mi plakať, lebo neviem, či tam tento rok budem mať šancu vôbec ísť. Ja chcem vidieť Madness!!!
celé je to proste vec názoru, sú interpreti ktorí sa časom sami potopili pod čiernu zem, sú takí ktorí si razia cestu hore tým, že robia to po čom ľudia bažia. tak je to. a pohoda bude top tento rok. tak je to.
Takže takto sa veci majú? V tomto prípade to tam snáď nejak vydržím
@mayo
"Tradične vystavaný altánok aj s vedrom na bongá" znie fajn. Nie je tam aj elektrická zástrčka? By som zapojil vapík a bol na Sad Larryho, malo by to štýl.
A ďalej Portishead, Moby, M.I.A., Magnetic Man, Dj Krush, Rusko, Micachu, aj na Prago Union! , Dirtyphonics. PPE alebo b-complexa ani nespománam.. A tak no, jú
och, Jarvis
och, Hidden Orchestra (!)
už len peniaze na lístok
a tesim sa na atmosferu... a na kabat..
A okrem iného aj na Moby, Portishead, Lamb, Beirut, Imogen heap, Molotov, FM Belfast, WWW, Gwerkova, Dva, Nourish my fame..
ak chcete vedieť čo sú tí interpreti zač tak vela z nich predstavujem na svojom blogu
» 2select.blogspot.com/...
mozte sa predpripraviť a tešiť ešte viac, čaute
Teším sa z hudby na: Moby, Portishead, Beirut, Magnetic Man, Simian Mobile Disco, Tokyo Ska Paradise Orchestra, Rusko, Dirtyphonics, WWW, Dan Bárta, The Uniques a určite toho bude viac.
Ale aj tak sa najviac teším na tú krásnu atmosféru, hasičské autá, detský stan, nechutné pivo, silent disco, ešte raz na hasičské autá, všetky možné sprosté atrakcie a sprievodné programy, kamarátov, leto, teplo a ešte raz hasičské autá, proste na POHODU!
Čo sa artistov týka, teším sa na Mobyho, Peter Bjorn John (nový album skvelý!), Simiani, Battles, Pulled Apart By Horses, MIA, Portishead, aj nejaký ten Magnetic Man môže byť...
0905499743