pojdem. a to mistrika. aj ked je sice ciastocne financovany esetom ale tak ... tam nikto iny normalny ani neni. caputova ta je progresivne slovensko a to mi nevoni lebo su tiez prepojeni so statnymi vecami a to anextom a ojebavanim
To je zbytocne volit prezidenta ved nema dokopy ziadnu moc, takze moc toho neovplyvny.
A je aj velmi zaujimave to, ze zrazu o sebe vsetci (okrem Chmelara) hovoria ze su krestania.
@kassiar akože hlavná funkcia prezidenta je reprezentovať krajinu nie? Tak nech vie, aspoň rozprávať. Aj tak si z toho neviem vybrať. Čo je dosť smutné.
@jakzig Lenže všmol si si aké hlúposti a klamstvá trepú skoro všetci kandidáti, slubujú veci, na ktoré aj tak, keď budú potenciálne prezidenti, nebudú mať dosah. A prezidentom bude buď Mistrík alebo Šefčovič, a obaja vedia pomerne dobre rozprávať
No a som na tom podobne ako ty, keby že som čisto teoreticky a aj chcel ísť voliť, tak nemám koho, a to je fakt smutné
@kassiar akože Mistrík a Šefčovič majú extrémne veľa plagátov... čiže najviac peňazí, ale čo tak pozerám, tak tá Zuzana neviem aká zas po sociálnych sietiach na mňa vybieha od rôznych ľudí. No a potom je tu ešte Kotleba a jeho kampaň, ktorá mi zdvíha tlak, lebo podľa toho, nie som človek, ale budiš no.
@jakzig Asi myslíš Čaputovú, no ale tá sa skôr či neskôr aj tak vzdá v prospech Mistríka, teda pokial ešte platí tá dohoda medzi nimi. No a Kotleba, veď tomu masívne berie hlasy Harabin, ten ho vyšachuje z hry, a to je tiež veľmi smutné, že ľudia ako Harabin a Kotleba vôbec kandidujú. Tragikomédia sú tieto voľby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A je aj velmi zaujimave to, ze zrazu o sebe vsetci (okrem Chmelara) hovoria ze su krestania.
No a som na tom podobne ako ty, keby že som čisto teoreticky a aj chcel ísť voliť, tak nemám koho, a to je fakt smutné