v druhom kole, ak sa do neho dostane ten Dildo... prvé mám na saláme, naša republika je už tak hlboko v pi..., keď henten vôbec kandiduje, že ma prestáva celý tento štát seriózne zaujímať...
Nie, nejdem voliť, je mi to úplne ukradnuté, aj tak prezident nemá skoro žiadne právomoci, on bude mať plat a ja čo ? Aj tak sa musím postarať sám o seba.Tipujem, že to vyhrá ten Hranol.
@paulomimoi bol na mňa vyvolaný nátlak zo strany jednej osoby, ktorá má vplyv aj na druhú osobu, ktorú milujem a sme vo volebnej komisií. To tam má byť akože každé voľby samá geriatria? Musia tam byť aj mladý ľudia.
@gukol presne tak som sa citila na uvodnom stretnuti! budeme tam dvaja mladi a zvysok tak ako si povedal urcite bude sranda a hlavne sa tesim na to, ze oni budu vsetko vediet najlepsie tak ako bolo za starych cias a my mladi budeme vsetko robit na prd samozrejme uctu mam, len z mojich skusenosti (uz budem v komisii 2 to nie vzdy spravi dobrotu ked je 90% komisie vyšší vek a nas nepustia k slovu/cinu...a ja som tam teda osobne pre to,ze studujem odbor co ma toho dost spolocne s politikou a zaujimam sa o to tak dufam,ze tam nebudem musiet sediet 15+ hodin len tak na riti a drzat hubu a krok
pôjdem aj keby čo bolo. Nemám rada ludi, ktori vedia akurat tak pindat na situaciu na Slovensku ohladom politickej sceny pricom ked maju moznost vyjadrit sa, drzia hubu.
Nie. Podporím svojim zdržaním hlasovania toho kto to tu zdevastuje, prial by som si aby tu oligarchia mala týchto hlupákov dovtedy v hrsti, kým ich úplne nezrujnuje - potom si tento extrémne zaostalý národ možno spomenie na nejakú formu revolúcie a povešia tých potomkov gaunerov. To tu už ja ale nebudem, takže si radšej vychutnám pohľad na to zbedačovanie a ak sa náhodou dožijem nejakého zásahu pracujúcej vrstvy, dám si pod pazuchu teplomer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Nemám šajnu, koho budem voliť, ale toľko viem že koho určite nie, a to ma dosť motivuje k tomu aby som šla
a tie peniaze potom použil pre bezdomovcov na chleba a bývanie......
pre tých ktorým sa nechce cestovať, ale žijú na Slovensku a nie v zahraničí
A všetkým čo voliť pôjdu niektorého z tých iluzionistov, by som odporúčal radšej voliť mňa. Nikto vám nedá toľko, koľko ja vám nasľubujem!