Sulík má solídne spracovaný volebný program, niesú to len sľuby a kaleráby ale reálny plán na zníženie ver. dlhu, navyše má najlepší program na podporu podnikania a živnostníkov, čo mi vyhovuje...
No a Kotleba.. je Kotleba.
Myslím že sa rozhodnem ktorého z nich až jak budem za plentou
Birdz nikdy nebol baštou, kde by sa schádzal výkvet slovenskej inteligencie, ale kedysi tu chodili fajn, milí ľudia. Keď tu dnes vidím Kotlebov fanklub (ak to nie je len trolling), tak musím konštatovať, že tento portál dopadol nadmieru biedne. Snáď z toho vyrastiete.
@myschka program u 5-7 % strany nema hodnotu. To tu uz bolo dekriminalizacia marihuany, registrované partnerstvá pre homosexuálov a podobne bla bla bla. Hlavne ked idu s KDH do vlady. Pri 5 stranach vo vlade a 5 druhov programov to nema zmysel riesit kto ma aky program.
A Kotleba na pobavenie a spestrenie v parlamente ano ale tam to asi aj konci.
Podľa mňa žiadna novinka, kokoti vždy volili Kotlebu a nevidím, že by sa v tom niečo zmenilo A do parlamentu sa aj tak nedostane. @sabnacke Tiež som bol veľký SASkár, kým Riško nezačal chodiť do Slobodného vysierača.
Ani jeden subjekt mi nevyhovuje -- skoro vsetci sú nastrčený tajtrlikovia za ktorými sú nejaké velké finančné skupiny a kotleba nie ale viac by mi vyhovovalo keby Tomio Okamura bol slovak ...ale nie je,,, jaj to je dilema a sas nechcem ,Prochazku s jeho pentou nechcem ,ani stranu "zbohom rodina" nechcem pretože o rodine mam uplne ine predstavy,,,to je dilema
@xxar3s hipstera si strč, to ze niekto nosi bradu neznamena ze je hipster unas bradu nosili vsetci a vsetci z nasho rodu boli kovaci a remeselnici a predstav si ze ja som tiez kovac a robim aj historicky serm tak preto mam bradu...urcite nesom hipster a ani to neuznavam tak najprv si pozri fakty a potom posudzuj...
To fakt všetko len Kotlebovci? Ako počúvam, tak tento rok dostane viac ako 5% asi aj.. Ja prvovoliť rozmýšľam nad SNS, Kollár a mooožno Sieť. Stále neviem aj tak, možno to bude nakoniec niekto úplne iný. Ale určite to nebude Matovič alebo Sulík
Fakt žasnem nad tým, ako niekoho nazýva niekto ko*otom len preto, že ide voliť Kotlebu Fakt, neviem kto tu má nízku inteligenciu. Ja idem tiež voliť Kotlebu, ďakujem, som pi*a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Každopádne, áno, pôjdem voliť. A budem voliť ĽSNS.
Sulík má solídne spracovaný volebný program, niesú to len sľuby a kaleráby ale reálny plán na zníženie ver. dlhu, navyše má najlepší program na podporu podnikania a živnostníkov, čo mi vyhovuje...
No a Kotleba.. je Kotleba.
Myslím že sa rozhodnem ktorého z nich až jak budem za plentou
A Kotleba na pobavenie a spestrenie v parlamente ano ale tam to asi aj konci.
@sabnacke Tiež som bol veľký SASkár, kým Riško nezačal chodiť do Slobodného vysierača.