@silviaaa ja ked som naposledy bola tak sme skoncili asi o 4 rano tiez lebo treba cakat kym sa hlasy zanesu do okresneho mesta kde sa to zbiera a vsetky sa tam spocitaju.. a ak je nejaky problem len s jedinym okrskom tak treba cakat proste.
@fraintt ja chodim cez stranu sas, prihlasila som sa raz cez ich stranku a odvtedy mi vzdy pred volbami chodi mail ci nechcem ist..tak len vyplnim formular a idem
je za to 30€, obed a vecera z restauracie a chlebicky, kava a tak cely den akoze nic moc, ale ten den si tam posedim no a 30€ a jedlo potesi
@grinder a tych 30€ mate? my chodime na obed do restauracie po dvoch vzdy a veceru nam dovezu z tej restauracie s tymi gastracmi si mozete ist na obed pocas toho?
@h8u no vy sa máte My nemáme v komisii žiadne občerstvenie a nieto ešte riadne jedlá. Dostaneme miesto toho tuším 8€ na stravu a tiež zarobíme tých istých 30€.
myslela som že v každej komisii je to rovnako s odmenou...u nás nie je žiadne občerstvenie ale dostaneme gastráče v hodnote asi 12€ + k tomu ešte tých 30€...oplatí sa
@grinder dohodneme sa medzi sebou, je nás tam dosť aby sme sa prestriedali...napr. dopoludnia idem na 3 hodiny preč, najesť sa a tak, a potom ešte večer na ďalšie 3 hodiny...neviem si predstaviť vkuse tam sedieť celý deň
ja si chodim zapalit a tak a celkovo sa tam dost motam ono v tej komisii je nejakych 6 ludi a len dvaja maju co robit.. ostatni sedia a jedia chlebicky
my ideme do tej restauracie a tak a este aj odvolit nas pustia ist, ak mame iny okrsok nez v ktorom sme..
@xrumka uau to som nevedela. a netreba k tomu ziadny specialny papier alebo co? ci len ukazes pas a mozes volit kde chces na svete? to by potom clovek mohol aj stokrat volit asi ci nie?
@h8u jop, uz v pondelok rano. ale kazda mestska cast ci mesto posiela inokedy. kazdopadne, do 10. dna v nasledujucom mesiaci ti to malo prist, ak nie, volaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@silviaaa si vo volebnej komisií, alebo ako myslis ze tam budes cely den?
@fraintt ja chodim cez stranu sas, prihlasila som sa raz cez ich stranku a odvtedy mi vzdy pred volbami chodi mail ci nechcem ist..tak len vyplnim formular a idem
je za to 30€, obed a vecera z restauracie a chlebicky, kava a tak cely den akoze nic moc, ale ten den si tam posedim no a 30€ a jedlo potesi
teraz to zvysili a dali to na tusim 43 v hrubom. to vyjde cez
30, minule sme mali 29.30 v cistom.
my ideme do tej restauracie a tak a este aj odvolit nas pustia ist, ak mame iny okrsok nez v ktorom sme..
a mame tam byt na pol siedmu :o
a kolko ti prislo 30?