Prečo ked superiá Ash Ketchum vs Team rocket , rocketáci vždy prehraju i v presile . Maju pokemonov na 2 stupni + je to lepšie combo ako 1 Pikachu ... Len an upresnenie :
Bereme len zkl. pokemony , inak by celkovo nemal Ash sancu
lebo pikachu je uz vytrenovany, na raichu by sa vyvinul iba keby mal ash ten specialny kamen a arbok sa evolvuje lahko, asi ako rastlinni pokemoni. cize pikachu je jednoducho silnejsi
sak maju lepsich pokemonov ale nedaju si svine pokoj a chcu ulovit pikacua stakymi pribrzdenimi taktikami ze by sa zane hambil aj mr bean.naviac ked chcu lovit stale pikacua tak si asi myslia ze je najlepsi pokemon takze su stoho tak nadne ze im nepomoze ani keby vyslali najnovsi model charizarda.naviac ked sa im ho podari ukradnut tak ash ho ide zachranovat a rozdat si to do duelu a aby sa nekazil pribeh tak vzdy vyhra : )neviem jak ty ale ja by som neprezila keby nevyhral !
diq ani ja nechapem jak mozu prezit vzdy ten vybuch: //ale ked si vsimnes tak tam prachy moc nepotrebuju kazdi si tam dava vsetko zadarmo a giovani na nich nesere lebo chce pikachua ktoreho mu lovia i ked nechapem princip rozpravky ze naco ho chcexD
@icefist no v hre ho prave potrebujem aj ja preto si to myslim alebo aj skitty na delcatty a tak a tak to podla mna treba aj v seriali.. inak by samu uz davno evolvol
Pikachu moze byt na daleko vacsom leveli nez Arbok alebo Weezing.
O Arbokovi vieme ze je minimalne na leveli 22 (vtedy sa nan vyvija Ekans), o Weezingovi vieme, ze je minimalne na leveli 35 (vtedy sa nan vyvija Koffing) a o Pikachuovi vieme ze je minimalne na leveli 45 (uz vie pouzivat hromovy utok). Teda to co Pikachu straca na statoch pravdepodobne dobieha lepsim treningom a expami.
ludia diki , ja ze sa trocha pobavim ale toto ma odrovnalo
@malapohroma ne nemusi mat Pikashu ci jak sa pise kamen , v jednej scasti sa stretol s trenerom co maj Raichu a pika sa skoro vyvinul len asi bol moc nedlatovany tak sa nato vysral
@hluzar silna uvaha ale berto tak ze Weezing ma AOE utoky a ten cmoud ma oslepovat pak sa len da combo a je , nj mas recht treba trenera do mrdat a pak prchat
@chevro no asi mas pravdu ale aj tak tam nepovedali ze ten kamen tam byt musi... povedali ze ten kamen pomoze lebo mi to pripada take nelogicke, jediny pokemon pri ktorom to chapem je Eevee ... ostatni by to mali dokazat aj bez toho...
@icefist aj ty si si to pozrel? no podľa mňa to tak musí byť, veď ono je to aj v pokédexe tak, neni? musím nájsť niečo na nete o tom.. veď ešte je pár iných pokémonov čo potrebujú šutre, napadne ma Clefairy teraz iba..
@chevro pozrel pozrel neviem ako je to v pokedexe ... ja som sa to snazil googlit asi minutu, po anglicky ale jednoznacnu odpoved som nenasiel, asi budeme musiet napisat do pokemon company US
celé som to nečítala tak asi neviem poriadne odpovedat...ale asi preto že je to rozprávka a dobro vždy zvítazí ....teda odpovedám len na prvu vetu ...a proste to tak má byt ...a logiku to asi dávat asi nemusí pre deti
No ono v hre sa ich viacero vyvijalo pomocou kamena....povedal by som ze skoro kazdy pokoemon na posledny stupen potreboval kamen (alebo vymena cez kabel . Ale vo filme fakt neviem povedat. Tiez som sa vela krat pytal same seba preco sa ziaden ashov pokemon nechce vyvinut, a vsetkych ma supakov, a nepriatelia maju samych dobrych pokemonov. Ono to je asi ako v narutovi . Super je vzdy silnejsi, lebo tie zapasy potom su zaujimavejsie ako keby mal Ash vsetkych pokemonov na najvyssom stupni.
Ash prehrať nemôže pretože o čom by bol ptm Pokémon?... Noo a mňa už poriadne štve že do KAŽDEJ časti potrebujú strčiť tých trápnych rakeťákov... Bolo len pár častí kde ma bavilo na nich pozerať.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale to nie v zlom - ja viem, ze toto nie je skutocne tvoj problem, len proste ta to zarazilo, takze v pohode ozaj
diq ani ja nechapem jak mozu prezit vzdy ten vybuch: //ale ked si vsimnes tak tam prachy moc nepotrebuju kazdi si tam dava vsetko zadarmo a giovani na nich nesere lebo chce pikachua ktoreho mu lovia i ked nechapem princip rozpravky ze naco ho chcexD
Weezing ak si dobre pamatam ma len
narazovy utok (musi trafit)
dymovu clonu (do v podstate nema ziadny dmg)
a bahno (zas musit trafit, ale nema to ziadny dmg , len si spinavy )
Arbok (od zadu kobra ) aj jeho predosle stadium ekans ( od zadu snake) pustaju len kyselinu, cize zas musia trafit.
Nespominam si, ze by arbok niekedy svojim kyselinovym , alebo ihlickovym utorok trafil.
Pikachu ma rychly speed.
A pikachu svojim elektrickym utorok vzdy odrovnal nie len pokemonov, ale aj samotnych raketakov.
Cize dostal aj trenerov.
Strategicka otazka teda je :
Preco sa Arbok stale snazi trafit svojimi flusancami flexibilneho pikachu, ked moze zautocit rovno na Asha a bol by pokoj ?
Ved Ash NEHUMANNE, NELUDSKY , OPAKOVANE dovolu pikachuovi riskovat ludske zivoty raktakov !
A na zaver, keby raktecai umreli:
Ash by dostal 20 rokov za vrazdu prveho stupna.
Misty a Brock by dostali 9 rokov za spolupachatelstvo.
O Arbokovi vieme ze je minimalne na leveli 22 (vtedy sa nan vyvija Ekans), o Weezingovi vieme, ze je minimalne na leveli 35 (vtedy sa nan vyvija Koffing) a o Pikachuovi vieme ze je minimalne na leveli 45 (uz vie pouzivat hromovy utok). Teda to co Pikachu straca na statoch pravdepodobne dobieha lepsim treningom a expami.
» bulbapedia.bulbagarden.net/...
this: » www.ceknito.sk/video/108447...
@malapohroma ne nemusi mat Pikashu ci jak sa pise kamen , v jednej scasti sa stretol s trenerom co maj Raichu a pika sa skoro vyvinul len asi bol moc nedlatovany tak sa nato vysral
@hluzar silna uvaha ale berto tak ze Weezing ma AOE utoky a ten cmoud ma oslepovat pak sa len da combo a je , nj mas recht treba trenera do mrdat a pak prchat
@porygon ktoru verziu pokemona si hral ...
Inak dik lidi potesili ste ... A MAM 18 , dokonca i matka mi to veri ...
S touto taktikou by si bol asi lepsi Raketak