Ked v škole, v parku nieje pokosený trávnik alebo len na niektorých miestach znamená to ,že správca nechce aby tam ludia chodili? Baví vas chodiť po nepokosenom trávniku alebo máte radšej čerstvo pokosený...
@boxer161 a JA mu beriem jeho volbu???spomenula som ze to zaradil ZLE??? ja som povedala svoj nazor a moj nazor je ze to je trapne....a okrem toho bolo to urcene jemu nie TEBE tak nechapem preco si na mna vystartoval!...OMG
@501 mas otazky horsie ako moja mala sestra...od kolkych rokov sa moze pouzivat kosacka? a ty si dement ze sa pytas na toto?nemas vlastny usudok?nemas vlastny rozum?..ale nic nechaj tak!
4.podla mna si trapna ty ak ti je toto trapne OMG...sak a co ze to zle zaradil?pomylil sa?...jaj pardon ty si neomylna ...toto su mi ludeeee...
no sak ok
@pernik peknyy..taky nejaky chcem...minule som sa tak zamyslel...ze aky chcem vlastne travnik na dome?...a tak som sa rozhodol ze takyto nejaky...nech je tam cisto a priestor a krasna zelena svetla...je pekne sa na to pozerat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Radšej mám zarastený.
no rovno ho tu aj máme
príkladne je oň postarané - je síce trocha dlhší ale i tak fajn
krátke trávniky sú tiež fajn ale pokiaľ nie je hustá tráva tak to nevyzerá stokrát dobre
Ja som vravela, že som slušná!
Ale najviac sa mi páči @3. Akože NAOZAJSTNÝ TRÁVNIK!
je jeho volba kam to zaradil...
a som sa zlakol že si si pomýlila forum lebo na inom sa bavím o win7 že sestra má win7
a inak ako kosíš
A o svoj trávnik sa starám tak raz do týždňa, keď to začne pichať
teras si ma ozaj ze dostala fakt ...ano
pocuj...1.tvoj nazor ti neberiem
2.aj ja mam nazor povedat svoj nazor
3.nikam nestartujem nemam auto
4.podla mna si trapna ty ak ti je toto trapne OMG...sak a co ze to zle zaradil?pomylil sa?...jaj pardon ty si neomylna ...toto su mi ludeeee...
no sak ok
@pernik peknyy..taky nejaky chcem...minule som sa tak zamyslel...ze aky chcem vlastne travnik na dome?...a tak som sa rozhodol ze takyto nejaky...nech je tam cisto a priestor a krasna zelena svetla...je pekne sa na to pozerat