Keby tu mal každý svoju photo možno by potom neprispievali ľudia, ktorí by inak nevymysleli stupidné diskusie, keďže by sa nemohli schovať za anonymitu. Ale v tom je aj plus aj negatívum skryté.. teda by neboli žiadne diskusie.. Počúvam...
ciastocny suhlas bolo by to na nieco dobre, ked si clovek pomysli na Zaritu ....
ale inak je to aj fain, sice ja osobne som tu mala vzdy svoje foto, okrem 2 razov- ked som mala foto Einsteina a maciatka
alenebolo by to tu tak slobodne...v tom je pes zakopany a myslim aj o to tu ide...ja kktiny necitam.jedine ak sa mam niekoho zastat!asi tolko..ale samozrejme mas aj pravdu...ale u mna by sloboda vyhrala.a nie kazdy chce svoju foto ako na obcianskom..preto sa to vola aj avatar..ze tam moze byt v podstate cokolvek!
noo ako dobry pokus , ale to by veci nepomohlo aj tak lebo vies...da si sem hociaku fotku neviem koho co stiahol na nete a kto okrem neho bude vediet ze to nie je on?? nikto...schvalia mu fotku, nebude ale jeho cize dementne ankety a diskusie bude hadzat aj dalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak je to aj fain, sice ja osobne som tu mala vzdy svoje foto, okrem 2 razov- ked som mala foto Einsteina a maciatka
inak súhlas s @10