boha tvojhoooo! že by si to dal v originále, alebo aspoň normálne preložené?! nie takto na chuja že sa to čítať nedá???
btw toto vyzerá na dosť zlý fake ale podobné veci sa určite
dejú.
A vôbec so všetkými pozorovaniami svetelných guľatých objektov tu na Zemi.
Je to zaujímavé až mi z toho behajú zimomriavky po chrbte.
Aj ak by to nebola pravda ale berme to na chvíľku tak že to pravda je. Čo sa deje?
Reed si nasadí ten artefakt na ruku a stane sa z neho svetelná guľa.
Čo pozorujeme po celom svete ako "UFO" svetelné gule nič viac.
Ešte žiadny lepší detail na ne neprišiel len svetelné gule žiadny konkrétny tvar lode alebo tak podobne. Len ako keby taká forma energie.
...a?
aj keby toto konkrétne bol fake, tak niektoré z ostatných dôkazov rôzneho typu určite nie sú.
ak to nie je fake, tak... a?
to že vo vesmíre nie sme sami je ten logickejší predpoklad, a to že civilizácia dosť rozvinutá aby sem cestovala nás sledovala dosť možno odkedy sme vznikli (pokiaľ do toho rovno nezasahovala alebo to nespôsobila) je tiež... logické.
čiže... mimozemšťania existujú takmer určite, a dosť možno tu už aspoň raz boli... čiže... kde je novinka? okrem toho že pisateľovi pôvodného textu možno nedochádza že daný hybrid nebol nutne "vytvorený" zo živočíšnych druhov na zemi, ale mohlo to byť aj opačne, a dávalo by to viac zmysel?
@michael760 určite sa mi večer o desiatej cez vianoce keď robím milión5 iných vecí bude chcieť rozklikávať nejaký odkaz na nejakom fóre na birdzi , a okrem toho @12 , angličtina je úplný základ.
a btw, @midnight zhrnul tak asi všetko čo som si pomyslela keď som to čítala, hlavne tá posledná veta.
Ale toto konkrétne je podľa mňa fake.
@midnight tak to som rada že sme sa tak pekne doplnili, ale už dávnejšie som si všimla, že skoro vždy keď vidím tvoju reakciu na nejakom fóre tak s ňou súhlasím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Záver
btw toto vyzerá na dosť zlý fake ale podobné veci sa určite
dejú.
Ako sa premení na to "svetlo"
s týmto:
A vôbec so všetkými pozorovaniami svetelných guľatých objektov tu na Zemi.
Je to zaujímavé až mi z toho behajú zimomriavky po chrbte.
Aj ak by to nebola pravda ale berme to na chvíľku tak že to pravda je. Čo sa deje?
Reed si nasadí ten artefakt na ruku a stane sa z neho svetelná guľa.
Čo pozorujeme po celom svete ako "UFO" svetelné gule nič viac.
Ešte žiadny lepší detail na ne neprišiel len svetelné gule žiadny konkrétny tvar lode alebo tak podobne. Len ako keby taká forma energie.
Máš tam stránku z ktorej som to bral. Angličtinu som sa neučil bohužiaľ
Nie tvoja chyba máš tam odkaz na originál
aj keby toto konkrétne bol fake, tak niektoré z ostatných dôkazov rôzneho typu určite nie sú.
ak to nie je fake, tak... a?
to že vo vesmíre nie sme sami je ten logickejší predpoklad, a to že civilizácia dosť rozvinutá aby sem cestovala nás sledovala dosť možno odkedy sme vznikli (pokiaľ do toho rovno nezasahovala alebo to nespôsobila) je tiež... logické.
čiže... mimozemšťania existujú takmer určite, a dosť možno tu už aspoň raz boli... čiže... kde je novinka? okrem toho že pisateľovi pôvodného textu možno nedochádza že daný hybrid nebol nutne "vytvorený" zo živočíšnych druhov na zemi, ale mohlo to byť aj opačne, a dávalo by to viac zmysel?
a btw, @midnight zhrnul tak asi všetko čo som si pomyslela keď som to čítala, hlavne tá posledná veta.
Ale toto konkrétne je podľa mňa fake.