Toho ehm čo porovnával pomoc českých vojenských lekárov k okupácii krajinami Varšavskej zmluvy by som nechal zavrieť bez váhania. Ale asi na psychiatriu skôr...
"Kto je verejný činiteľ
* prezident
* poslanci NR SR aj poslanci Európskeho parlamentu
* členovia vlády
* sudcovia, prokurátori, notári, súdni exekútori
* príslušníci ozbrojených síl a ďalšie osoby v služobnom pomere
* starostovia obce, predsedovia VÚC a poslanci samosprávy
* štátni zamestnanci alebo zamestnanci orgánov štátnej správy, územnej samosprávy alebo iného štátneho orgánu
* člen lesnej, vodnej, rybárskej či poľovníckej stráže a stráže prírody"
smejem sa keď si predstavím tu aplikáciu Inak niečo podobné je voči policajtom v Nemecku tam za nadávky majú zvlášť tabuľku » natankuj.sme.sk/c/5762109/vulga...
A čo sa týka opice. To by sa protestovať vážne oplatilo.
..pozrime na francúzov, hrdý národ- niečo sa im nepáči, okamžite to dajú najavo..a nielen oni.... len slovák ostane slovákom a nechá si srať na hlavu...a nebude robiť nič, len nadávať na systém...
@koprdil No ja v prvom rade nedam hlas ani jednej z vyssie menovanych stran...
A za dalsie som ochotny pricestovat zo zahranicia, kde momentalne pracujem, vybrat si dovolenku len koli tomu, aby som sa postavil pred urad vlady a dorazne vyjadril svoj nesuhlas !
@klaudiqaaa A preco nie ?! Kto, ked nie my mladi ?
Ty stary uz ani nevedia "wo co go" a nasi rodicia uz na to asi nemaju ani chut, ani volu...
@hoperpohroma ...Ako pises. A to uz len z toho dovodu, ze cigan sa ma na slovensku perfektne. Ved im je financne nevyhodne pracovat, lebo ked doma sedi dostane vacsie prachy, ako keby pracoval !
To je uplne na hlavu postavene a tie hovada vo vlade s tym nic neurobili a ani neurobia. A toje len kvapka v mori...
@nobile hej no, lebo ked robis neico proti mensine tak si nehumanny je to svinstvo, ale aj ked som mlada a moc sa do politiky nerozumiem, tak moj nazor je ze uz nie je cesta spat a proste zdrhnut co najskor sa da.. stale z nas zmykaju viac a viac penazi, idu poslancom, idu neprisposobivym obcanom, patina z kazdej malej sracky co si kupis ide vlade vo forme DPH a este aj z maleho platu ludi beru.. radsej zdrhnut do grecka, lebo ti aj ked krachuju tak sa furt maju lepsie.. okolite staty im platia aby dalej mohli chodit do dochodku v 50tke a podpalovat banky na znak protestu
Treba to spraviť tak ako to robia američania( tie ich prevraty napr. Arabská jar)... podplatiť pár ľudí, ďalším niečo naslubovať a keď nás bude 5000 stáť pred "palácom" potom to už ožije samé...to už tie ich rečičky nezastavia, a policajná brutalita ktorou by to určite riešili by len priliala do ohňa v náš prospech
Neviem no kto chcete utekať a mať peknú budúcnosť tak Island určite je pre vás to pravé alebo aj taká Líbya len skotrej treba pozabíjať potkany ktoré tam dováža NATO ......Si zoberte takých Líbyjčanov Zelená armáda a všetko ako stoja za Kadáfim - nám tu mesiace servírujú pod nos sračky aký to bol vrah a neviem čo a pritom to bol človek ktorý robil všetko pre svojich ľudí. Tieto komerčné média ja už nepozerávam a nečítam človek ktorý aspoň trocha uvažuje pochopí že sú to sračky ktoré ťa nútia veriť ďalším sračkám
@nobile no tak to mas tak.. clovek co ma v hlave nasrate pojde volit SMER, SNS, HZDS.. neprisposobivy obcan pojde volit SMER lebo dostane zaplatene.. a rozumni obcania jedine ako mozu slusne zmenit system su volby.. a to napriklad vidim na mojom otcovi, co sa dost ze rozumie do ekonomiky a tychto veci, ze netusi koho ma ist volit.. a kopa mladych nepojde volit lebo su znechuteni, aj ked to je jedina cesta ako to zmenit.. alebo pojdu volit a budu volit nejaku kapurkovu stranu.. a ani sa im nedivim.. ja sama neviem koho by som volila.. aj ked je to take egoisticke, bude pre mna urcite lepsie zdrhnut kym sa da..
A čo chceš robiť ty frajer? Chceš nabehnúť s 20timi luďmi pred úrad vlády a hulákať tam ako odborári, s prázdnymi rukami? Alebo ako nejakí komouši? To chce dobrý bojový plán, a nie zbrklé rozhodnutie po prečítaní večerného článku.
@stenatko ...S ich pristupom k zivotu sa maju lepsie, ako ktorykolvek manazer akejkolvek spolocnosti !
Biely musi z hodnotenia svojej prace tretinu nechat statu na odvodoch + zaplatit 20% dan z toho co ostane... To vypalnictvo stale nekonci, lebo platis dan potom pri kazdom nakupe aj toho blbeho rohlika...
Chces niekde byvat ? Zataz sa hypotekov na 40 rokov...
Chces, aby ta liecil niekto? Plat do zdravotnej poistovne. Za cokolvek si plat a plat a plat... Do dochodku ist nemozes, lebo nie je koho, kto by na teba robil, tak len makas a platis, aby si mohla jest, spat a makat !
A ono byt to bolo v poradku, keby to fungovalo, keby nase dane a odvody isli na veci ktore boli urcene... Ale takto, ked sa miliardy len tak stracaju ?!
Cigan, robi deti, chlasta a berie za to prachy... Rozjebe si domov, stat zabezpeci nahradu.(Cest a moja ucta vynimkam)
A tie ulavy vsade mozne... Radsej pomlcim.
Ale prave toto ma v tuto chvilku az tak neserie, ako fakt, ze ty sviniari vo vlade nemaju ani kuska cti, moralky a svedomia.
Ze im nie je blbe, nechat stvat a zatvarat deti do vezenia za tisicinu gramu marihuany, ale rozkradnut miliardy, spravit zo slovenska krajinu otrokov pre zahranicne spolocnosti... To im blbe nie je !
A ja sa teraz pytam, vsade kde je to mozne, ci su ludia ochotny bojovat!
Ked bude ochota, bude aj postup, aj plan.
Si myslis, ze si tu len vylievam dusu ?
Tymto chcem vyzvat kazdeho, kto je ochotny raz (nie o desat rokov, ale v aktualnom casovom horizonte) vojst do ulic a z plneho hrdla povedat svoje, tym kralikom v BA.
Mne je jedno ci sa spojime cez TS, alebo mail, alebo telefon, alebo akokolvek...
A ci sa s nami spoja politicke strany, hnutia, organizacie...
Nezalezi mi na tom ci to budem ja, alebo Jozko Pucik, ktory pozbiera masu ludi a vyvali branu parlamentu.
Mne zalezi na tom, aby sme sa dvihli a nieco s tym vsetkym urobili !
@nobile ale o ČO ti ide? Nemôžeš nahuckať ludí a potom vybaliť nejaké komoušské požiadavky. Zatial to bohužial tak vyzerá, že si vylievaš dušu... Keď povieš presne, za čo konkrétne chceš bojovať, potom možno získaš aj nejakých ludí...
@nobile A vieš aký je ich prístup života? Žijú v špine, polorozpadnutých chatrčiach, nosia špinavé handry, kradnú, nemajú vodu, elektrinu, plyn -ak ak majú, väčšinou sa na niekoho napoja a vyciciavajú ho.
Všetci biely ich nenávidia.
V nemocnici ich poriadne neliečia, lebo k nim majú odpor.
Nemôžu si nájsť zamestnanie, lebo ich nikto nechce.
Ak tak chceš žiť, tak bež a ži s nimi, pokiaľ si myslíš, že je to výhodné.
Žiadny cigáň nemá auto, poriadny byt, luxusné šaty ak si si nevšimol. Čo im závidíš? Tie úľavy? Preboha, nie je im čo závidieť. Veď sa pozri ako žijú.
Ja sa ich nezastávam, myslím si, že cigáni sú chamraď špinavá. Pokiaľ nebývaš blízko nich, naozaj nemáš čo riešiť.
K tej vláde nemám čo dodať, súhlasím.
Na jednej strane si musíš uvedomiť, že šetriť musíme ! Lebo pôjdeme cestou Grécka. A nevýhoda je aj to, že sme malá krajina. Ak sa chceme na niečo poskladať musíme dať viac ako napr. také Nemecko kde je mnohonásobne viac obyvateľov ako na Slovensku.
A dlh od komunizmu je tiež vysoký... kto chce socík a komunizmus, musí mu jebať (s prepáčením). Vlastne, akýsi hybridný komunizmus je tu podľa mňa doteraz. Veď počas revolúcie sa prevrátili len kabáty a začala sa skloňovať demokracia.
Riešiť sa to žiaľ nedá... ľudia protestovali počas nežnej revolúcie a bol to veľký protest a nič sa nezmenilo...
Ak voliť, tak len mladých politikov, tie staré uchá ako Mečiar, Fico - čo nie je ľuďom jasné, že im ide len o vlastný blahobyt a o zväčšovanie dlhu?
@colt1911 No a problémom "nekomerčných médii" je to že keď sa človek trošku posnaží zistí že sú omnoho viac zmanipulované a nepresné informácie ako z bežných médii. Vždy keď som po niečom skutočne pátral z takýchto médii zistil som že sú to akurát stokrát poprekrúcane, nesprávne preložené a tendenčne pospájané informácie.
@depropex ale toto je presne ako s odborármi. Furt len kňučia, ale nemajú nič v rukách, nemajú reálne návrhy a opatrenia. Nevedia čo chcú...
Ja osobne, a myslím, že nebudem sám, potrebujem jasne vedieť čo budem podpisovať a podporovať. Nemôžem mu vyjadriť podporu a potom chalan dojde s kecami typu 99% percent, že treba navýšiť minimálnu mzdu a podobné hovadiny... Preto myslím, že mať spísané problémy a návrhy riešení je základ pre získavanie ludí.
A máte to aj tak jedno, ak sa rozpadne EU, budeme aj tak v piči Cha-cha.
Takže v prvom rade nečakajte, že politici na Slovensku niečo momentálne zmenia. Momentálne sa rieši EU a to je celoeurópsky problém. Ak sa rozpadne a bude to mať následky ako nezamestnanosť, krachy podnikov kôli nízkemu dopytu po tovare, zatváranie firiem, fabrík kôli malému počtu zamestnancov, celkovo dusnú atmosféru... tak za to nemôžu naši politici, ale naša milovaná Európska únia. Treba si oddeliť zahraničnú politiku od tej slovenskej a nedávať moc a vinu do rúk nekompetetných a nevinných.
@weeman V momente jak začne konkretizovať čo sa mu nepáči a začne riešiť okrajové veci tak sa pohádame a nič z toho Myšlienka na protest musí byť jasná a jednoduchá. Napr. Požadujeme vyšetrenie gorily, Nechceme jazykový zákon. Smrť politikom.
Ako príklad by som uviedol ten off topic čo sa tu rozbieha na tému rómov
@weeman ...V prvom rade ja nie som politicka strana, nemam program a uz vobec nie komunistickeho razu.
Urcite ale nechcem trpiet dalej to co sa tu dialo 20 rokov, po pade komunizmu.
Ked uz po mne ziadas poziadavky.
Tak rozhodne sa budem snazit nedopustit, aby sa k moci dostal ktokolvek z byvalych politicky cinnych "harcovnikov".
Taktiez vymenit sudcov, pretoze Harabin nam tu nemoze beztrestne pustat na slobodu mafianov.
Vytvorit strazcov, ktory budu strazit strazcov.
Nebasnit o transparentnosti, ale zabezpecit transparentnost !
Je podstatne mat na cele statu ludi ktory maju svedomie, nie ludi, ktory sa vyznaju v politickych manevroch !
Sakra, ja som sa v tuto chvilku iba nasral, ale nasral som sa tak, ze s tym hnevom hodlam nieco robit.
Skusim najst uz skupiny, ktore su rovnako nasrate a maju ochotu nieco robit.
Ak ty tuto ochotu nemas, sed doma a prizeraj sa.
Mna to prestalo bavit a som rozhodnuty !
@depropex , @klaudiqaaa ...Akonahle veci naberu realnu podobu, budem Va kontaktovat, tak isto kohokolvek kto sa prihlasi, a bude ochotny zmenit dianie okolo seba !
@colt1911 napriklad to co sa dialo v 2006/7 tusim , vtedy sme boli tak nastaveni ze sme mali pred sebou skvelu buducnost ako krajina keby to tak islo dalej.
nehovorim ze by sa nezislo nieco spravit ale chodte do ulic (??) , ja byt premier tak vas vysmejem z okna , neviem preco by niekoho malo zaujimat ze studenti protestuju , nemyl si to s 1989
narážal som na to že ja napríklad viem čo presne chcel ale nebudem to menovať lebo je to hádam jasné, že viem čo treba zlepšiť. Ale poviem ti pravdu také veci by som radšej nechal vypracovať ľuďom ktorý sa tomu OZAJ rozumejú.
A ty ked sa pozrieš na to čo podpisuješ ako vieš že podpisuješ dobru vec ? si natolko vo veci znaly ze sa mozes porovnavat s nejakym clovekom co do toho vidi a budes presne vediet ze aha toto urcite pomoze ?
Alebo si zalozte stranu , boze take slova ze revolucia , nerealna vec.
A na tu stranu nemaju neznami ludia , kto ich bude podporovat ked hovno vedia o politike ?, vies treba aj to vediet nie len mat moralku.
Najprv Meciar je zly (neries ze naozaj) potom Dzurinda , Fico , Sulik , Matovic urcite tiez bude az uz nie je, co chcete? zahrajte si CSko ked sa nudite
@mm47 ...Ty v tom nevidis krasu tej myslienky, tak isto ako @weeman .
Vy si myslite, ze ak budem mat stos papierov a nabehnem za niekym z vlady, ze "tu ny mi to podpis", lebo slovensko je nespokojne... Tak ze ma nevysmeju ?!
To nie je realne. Ale vybehnut na ulicu s ludmi, ktory su rovnako rozhorceny, ktorych mozno nespaja rovnake ekonomicke zazemie a vzdelanie, a maju trochu odlisne nazory na svet, ale spaja ich ochota toto co mame teraz jednoducho stopnut.
Povedat dost a neustupit.
V mynulosti tiez, len takto prebiehali velke zmeny...
Ak mate pani lepsie riesenie, sem s nim ja som otvoreny vsetkemu
@nobile nezabudni aj na mňa niekde som mal aj novú ústavu ktorú mohli meniť slobodne ľudia aby sa dopracovala do detailov ale nemôžem to nikde nájsť rýchlo... základy to malo postavené na priamej občianskej demokracií
@nobile no, tie body znejú celkom dobre, presne toto som chcel, aspoň základne pomenovať problémy, proti ktorým chceš ísť, ale teraz prichádza ten vyšší level, ako to chceš dosiahnuť? Naozaj si myslíš, že niečo zmeníš keď napochoduješ pred úrad vlády, a vyslovíš tieto požiadavky v mene tých povedzme, budem optimistický, pár tisíc ludí, ktorých podporu sa ti podarí získať? Pochybujem, že ťa niekto bude počúvať... Treba vymyslieť nejakú páku...
Zle si ma pochopil, ochotu meniť veci má veľa ludí, ale jednoducho nevidia cestu. Môžeš robiť čo chceš, môžeš kričať, môžeš verbovať ludí, môžeš vykrikovať pred úradom vlády, ale pokial nedosiahneš ciel, ktorý si si zadal, je to všetko zbytočné. Preto hovorím, že to chce plánovať až do konca, aby to nebol len zabitý čas.
@depropex chcel som len základné veci, o čo mu vlastne ide, tak ako to napísal v @45 , aby som vedel, či mám toto fórum ďalej čítať, alebo je to nejaký ďalší komouš... Samozrejme, že pokial sa chceme pozerať na problémy do hĺbky, sú na to potrební odborníci, ale základné dôsledky rozhodnutí si predstaviť viem, ako skoro všetci ľudia...
@mm47 toto nemôžeš myslieť vážne. Skús zapojiť fantaziu a spomeň si na význam slova revolucia, skus si k tomu pridať čo ča počas revolucie robi a máš odpoved na @59
@depropex v pohode ze tu davas za priklad krajiny kde maju desatrocia diktatorov a chces to iste robit v demokracii , trochu FAIL by to bol. Som zvedavy ako by reagovala ta tovja skvela Amerika na to co by sa tu dialo.
Toto cele mi pripada ako keby nobile nevedel co ma robit tak si zapol nejakeho Lenina.
@mm47 Potom potom sa zacnu diat veci... Je potrebne nebat sa ukazat prstom na vynnikov a ziadat od nich aby to konecne vzdali a ked uz si nemozu zachovat tvar a odist ako chlapi, tak nech apson odidu bez cirkusu...
No a potom, potom sa zacnu diat veci. Ja nie som politolog, ani ekonom. To uz nie je fundovana zalezitost pre mna, riadit stat...
Ja som len mlady nasraty chlap, ktory sa rozhodol nieco robit.
Skontaktujem organizacie s co najmoralnejsimi ludmi, ktore by boli ochotne vyuzit aj moj hnev a pokusim sa cele toto nedobre co nam tu vyrastlo zmenit.
Nic nerobenim a hladanim dovodov, preco sa do nicoho nepustat nic nezmenim...
@depropex@61 chcete strngat klucami? (ROFL) alebo nebodaj strielat? ked to druhe tak debata sa uzavrela tym padom lebo to je 0 , nic , cele zle , nerealna picovina
@nobile Panebože, jediné čo vieš, je postaviť sa pred prezidentský palác a začať protestovať a skandovať ako blbeček? Uvedom si, že podpisy nič nevyriešia a aj keby sa vzbúrilo celé Slovensko, tiež sa nič nevyrieši. Politici, podnikatelia a bohaté rite nás budú mať v paži aj keby sme skapíňali od hladu. Ak Slovač na protest prestane trebárs vyrábať malinovky, nič sa nestane, kúpia si zo zahraničia. Ak slovenský pekári sa vybodnú na pečenie chleba, nič sa nedeje, tiež si to uzobnú zo zahraničia. A tak to bude so všetkým. Zle sa budú mať, paradoxne, len tí protestujúci.
Keď chceš zmenu, tak je to v prvom rade dlhodobý projekt, ktorý sa plánuje. Tento projekt nevymyslíš a nevyšrachuješ za týždeň!!!! To je niekoľkoročná práca! A najlepšie svoj projekt zrealizuješ ak si založíš stranu a dostaneš sa do politiky. Až vtedy môže prísť aká-taká zmena, po ktorej tu teraz piští. A ten projekt robíš s mnohými ľudmi. Máš vôbec financie, reklamu, máš nápad? Máš body, čo chceš zmeniť? Máš konkrétne návrhy? Hovno máš. Len skákať a protestovať chceš, lebo ťa niekto bije palicou. Nemáš ale nič na ponúknutie.
A vieš vôbec ako veľký je dlh na Slovensku? Kam všade ide koľko percent peňazí a prečo? Vieš aký je u nás import a export? Vieš koľko získame predajom nehnuteľností? Vieš aký je štátny rozpočet? Vieš čo je to inflácia, kapitál, dopyt? Vieš čo je to kvórum, poslanecká doba? Vieš koľko poslancov môže byť v parlamente? Poznáš vôbec formy vlády a možnosti vládnutia? A vieš čo je to vôbec Penta a J&T?
Lebo ak nie, tak si len obyčajný humánny primitív, čo vie len stáť na dvoch nohách a kričať: ,,Zachráňte niekto Slovensko!" pričom pre to Slovensko hovno robíš. Protestovať nie je všetko...
Protestom a revolúciou nič nedosiahnete, vy hovädá nevzdelané.
@mm47 ...Pozri sa sem, ty sa ma snazis presvedcit o mojom omyle. Chces, aby som sedel doma pred TV, pozeral futbal a popijal pivo popri tom ako sa budem skrabat za gule...
Ja som doteraz takto nefungoval a nemienim s tym zacat.
Tvrdohlavost meni svet...
Tu som chcel pocut nazory Vas, ludi.
Chcel som vediet, ci to ma vobec vyznam z mojej strany do niecoho sa pustat. Ci sa nenajde niekto, komu by nebolo vsetko jedno a chcel s tym pohnut rovnako ako ja...
Alebo je to kazdemu suma fuk a Slovnensko si naozaj nezasluzi nic lepsieho ako to co zatial ma...
@mm47 nechceš radšej tie ktoré sa neburia ? tých je menej.
predstav si že aj dokonalé USA sa začína staviať na nohy
počul si o protestoch v NY ? to je len vrchol ladovca.
a vidíš, toto je problém. hovoríš mi "ta tvoja skvela amerika" povedz mi kde som napisal ze je skvela a dokonala ? toto hovori kazdy a ked sa spytam kde som to povedal tak clovek mlci. SU to len predsudky a komplexy lebo amerika je pre vacsiunu europanou velky cert ktoreho sa boja. V amerike sa mi paci viac ako tu, nieje tam dokonale a ma to tam svoje chyby ale viac sa mi tam paci, mozem sa to ? ukrizuj ma.
alebo sa mi vysmievaj ako všade hovorím že amerika je dokonalá a nech už tam vypadnem, ako to robi aj zopar ludi tu . pekne sa k nim zaradis.
kebyze poviem ze idem do UK tak nikto ani hovno nepovie. To len setci ze aaaaaaa USA, ved to je satan ! komu sa nepaci nech drzi hubu , ak to chce velmi povedat svetu nech si napise status alebo blog. ale neznasam ked takito ludia picuju do mna. to ze je amerika zla v niekoho ociach niesu moje sracky.
napisla som toho jak na hajzliak, snad si ma pochopil.
@depropex Mi bozaj riť, zlatko. Hovno vieš akurát ty, vieš mi vysvetliť význam hentých slov, čo som vymenovala? Bez pomoci google, samozrejme Lebo ja viem
Mi chceš tvrdiť, že zmenu dosiahneme bez toho, aby sa obmenila celá vláda? Hlavne že ľud protestuje a dupe a jačí a máva transparentmi? Hahahaha Nikto nič nezmení, pokiaľ nemáš prachy a nedostaneš sa do vlády.
Ja vôbec nehovorím o spolupráci s Ficom, ty drbko To som zas kde napísala?
Stádo bez informácií a bez všeobecného rozhľadu mi ide tvrdiť, že protestom niečo dosiahne. Lekári áno, tí mali rukojemníkov. Aj poliši by obyčajným protestom a odmietaním chodenia do práce dosiahli zmenu, aj hasiči, lebo majú v rukách ľudské životy. 80% Slovenska nemá v rukách nič, čím by mohla vyhrážať a tiež na to nemá ani peniaze. Tak čo chceš robiť ty mudrlant?
Choď protestovať a naivne ver, že sa niekto v politike nad tebou zľutuje, ty upišťaný kamionista
Som zvedavá, kedy sa zobudíte do reality, vy naivní snílkovia
1. tak začal by som asi kontaktovaním skupín (je ich pomerne dosť) ktoré sú už na inej úrovni ako my v tejto diskusií.
2.potom to potrebujeme spojiť do jedného veľkého celku ktorý bude mať spoločné záujmy ( žiadny komunisti a podobne veci).
3.vznikne nová strana ktorá môže mať veľmi hrubým odhadom pár tisíc prívržencov ( odhad beriem zo skupiniek ktoré poznám priemerne cca 300 - 500 ľudí na skupinu - neberiem do úvahy všetkých sú ľudia ktorý aj tak nič nespravia...určité %)
4.musíme dať o sebe vedieť ( internet by to dosť uľahčil strana by hrubým odhadom mohla získať opäť pár tisíc prívržencov )
5. v piatom bode sa dostávame už k sumám za reklamy a podobné veci - aby o nás vedeli aj ostatný... Snažil by som sa hlavne zamerať na nevoličov je ich pomerne dosť(áno viem že sú medzi nimi aj starý ľudia atď) a v druhom rade na ľudí s ktorými manipulujú médiá
6. Je už len na ľuďoch či to zmenia vo voľbách
V prvých voľbách by som bral za úspech aj to keby sa vôbec dostaneme do parlamentu. V parlamente by sa potom muselo ukázať o čo nám naozaj ide aby nám ľudia začali dôverovať....
@depropex chcem tie ktore maju demokraciu , pravny stat a nie su arabi pokial sa da
Krajina , mesta , veci su tak pekne ale keby bol ich system niekde tu napr. v SR tak je to najhorsia krajina na planete , bez toho obrovskeho pozlatka len s tym systemom a o ten tu ide
Podla mna tam ma clovek mensiu cenu ako u nas.
S ludmi si robia co chcu korporacie a vseliaky chujovia republikani , boze to su arogantni nekulturni ,zlocinci a to je jedna z dvoch stran co tam su. Cele zle.
@stenatko inac je dost komicke ked 16rocny clovek vycita pracujucemu ze pre stat hovno robi ci uz pozna vyznam hocijakych slov ake vymenujes alebo nie o__O
mne sa páči aj tamojší systém. tebe nie. Načo ti to budem obhajovať keď je to vec nározu ? ideme sa hádať či je lepšia škoda alebo renault ? alebo o to ktory spevak je lepši ?
Cela ta velka revolucia skonci v lepsom pripade nejakym pochodom pred uradom vlady (ktory este aj media okomentuju ako "zopar ludi z internetovej stranky pre nastrocnych")
Ziadne dalsie "potom" nebude. Zbytocne pisete "ved zapojte fantaziu". Zbytocne pisete "potom sa veci zacnu hybat". To su take romanticke myslienky, ale samo sa nic nehybe. Pokial neexistuje vedenie, ktore ma konkretny ciel co chce dosiahnut, tak je to vopred odsudene na to, aby to skoncilo ako fraska.
my nemôžeme zvrhnúť smer , lebo defakto má podporu polovice Slovenska.... je to fail demokracie, ale je to demokracia a revolúcia by znamenala nastolenie diktatúry, lebo by sa konalo proti vôli polky národa. Kompredne ?
pozri si jeden dokument o potravinarskom priemysle ,na HBO kine to je , bolo , ale neviem ci mas Magio. Stacilo mi to vidiet tu totalnu drzost , lahostajnost voci ludom.
Ale to ze republikani len tvoria Amerike image najnenavidenejsej krajiny na svete je proste tak.
@etelnair Ja už pracujem, keby dačo. Síce je to brigáda, ale berú mi z nej dane, rovnako, ako všetkým ostatným Ešte niečo? Okrem toho, že mám šestnásť rokov a som malá tupaňa čo nič nevie a do ničoho sa nerozumie?
Ja hovorím, že protestom kde sa bude skackať a hopkať sa hovno dosiahne Nie, že ľudia hovno robia Ale však každý si preloží môj príspevok podľa seba, že?
Ako tu pozerám, vy by ste do politiky dosadili hocijakého blbca bez VŠ, bez znalosti svetového jazyka, čo preliezal na strednej s päťkami s matiky. Lebo inák si vaše reakcie neviem vysvetliť. Všetko chcete hneď naraz zaraz. Ale veľká a stabilná zmena sa dá dosiahnuť len dlhodobým plánovaním, ktorá trvá aj niekoľko rokov. Byť morálny a humánny nie je všetko...
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ...Snazim sa ich vinmat, ale je to tazke, kedze kym mi refreshne stranku tak aj porodim
Ja si uvedomujem, ze tu rozpravam o velmi krajnom rieseni, ale mam ten pocit, ze ine riesenie sa nam uz nenaskyta...
A nechcem diktaturu, nie je mozne zverit vedenie krajiny do ruk jedneho cloveka ani do ruk jednej strany.
Ja hlavne co pozadujem a chcem dosiahnut je, aby sa aj kauza gorila riadne presetrila a zodpovedny boli zbaveny funkcii aj v stranach a prinajlepsom, boli posadeny do vazenia, pretoze konali organizovane trestne ciny.
A toto dosiahneme asi len tou revoluciou.
Potom nech sa konaju volby, bez predsedov stran a stran, ktore maju maslo na hlave !
Medzi tym by bola vytvorena docasna komisia, ktora by bezodkladne a v co najkratsom case doplnila do ustavy par bodov, ktorym by boli zaistene zakladne moralne principy a transparentnost vedenia krajiny!
Nic ine... Len dat na chvilku priestor takym znalcom, ako je @stenatko , aby sa postarali o co najvacsiu transparentnost a tym zabezpecenu moralnost... A konecne by sa vyuzili aj ludia, ktory sa ucia prave o tychto etickych a politologyckych srandach na skolach.
Inak mrte silvestrovské forum. škoda, že už nie je silvester
@stenatko si vzdelané dievča je vidieť, že asi chodíš na dobrú školu.... ale vždy budú existovať ludia, ktorí myslia a konajú impulzívne, emotívne a bez štipky reálnych znalostí a schopností.
Ináč, ak chce niekto niečo prezentovať, tak nejak tak ako @colt1911... hoci veľa vecí nedomyslených a nedotiahnutých, ale aspoň reálny návrh a návrh vôbec ! Všetci ostatní tú chcú len protest ako vidím.
tak chcel si krajinu, dal som ti ju ale tebe sa zase niečo nepáči tak si vymyslíš dalšiu požiadavku výberoveho konania ? chod do prdele
dokument
ja osobne preferujem informácie z prvej ruky a skúsenosti, dokumenty si pozerám akurát o prírode a vede
až budeš mať info iné ako z dokumentov sa možeme baviť
@nobile sklamem ťa ale z revolucie nič nebude, vidíš že národ slovenský je v sračkách lebo si to zaslúži za svoju zabednenosť.
potom ked budem v dokonalej super hyper amerike umývať riady za 1400$ mesačne tak pošlem pohladnicu sem, do krajiny kde budu ludia otrokarčiť za 400€ v čistom ale nie nejdem tam umývať riady, to bolo len ironicke prirovnanie
Protest nie je samo o sebe zlý, ale musíš si uvedomiť, že aj po proteste niečo nasleduje. Ok, dajme tomu, že všetci z súčasného parlamentu odstúpia na želanie "protestujúcej" masy ľudu (nereálne, ale to len ako príklad) a čo bude ďalej??? Kto pôjde potom do politiky, aby sa o štát postaral?
@stenatko to keby daco je sice pekne ale ja som sa nepytal ci brigadujes ani som netvrdil ze sa do niecoho nerozumies alebo ze ty pre stat robis hovno tak ako si pisala hentomu o__O
Ale s týmto pánom by som určite rátal minimálne ako za poradcu ...ak sa dostaneme do vlády Videl som už viacej jeho vystúpení a prednášok a myslím že vie o čom rozpráva
@depropex Ja osobne preferujem stat kde nie su bud magnati alebo fašisti. 100 ludi 100 chuti.
nedosiahnu pretoze ta krajina je tak skorumpovana , ze z toho proste nic nebude.
Inak tie tvoje informacie z prvej ruky su dost nanic , vies kedze ich mas asi od obcana bezneho co vidi asi hovno do vnutra systemu co ho odrbava a ma ho uplne v riti.
Cela tato debata sa mi zda ako vtip.
Alebo ako reinkarnovany Lenin co chce skusit ci nestratil iskru.
@depropex Ty si tak krasne naivny Tieto slova ti asi nehovorim prva, co? Takze. I ti s cervenym diplomom z Vš a s ocelovou chrbtovou kostou sa raz daju podplatit od Penty. Mozno nie schvalne, ale v ramci skupiny ano, lebo zahlasuje vacsina a ten jednotlivec co chcel dobro svojho naroda bude v puci, lebo sa podriadi vacsine A potom pluralita stran... Ale tebe budem darmo vysvetlovat, do politiky sa vobec nerozumies, prepac, ale tak to je. Este nieco?
Realne? S tebou tu nikto nesuhlasil tento vecer. So mnou ano. Vsetci su lietadla len ty si normalny, ze?
Slováci su celkovo sprostý narod môžme sa hambiť že v nom žijeme necháme sa ovladať hocikým cigánov tu necháme nech tu kradnú ! predavame všetko čo máme ! Kebyže som napr ruský prezident tak dám príkaz aby vojenské stíhačky používali slovensko ako cvičisko! fuj
tu žiadne trápne protesty nepomôžu... pokiaľ politikom nebude hroziť smrť a zlynčovanie zo strany občanov tak sa nič nezmení. zachvíľu budú voľby a tie marhy sa budu vtierať na ulici ľuďom... no ideálna šanca udrieť si a rozflákať im ciferník
Boze, taka zaujimava diskusia, len sa mi treba ucit na skusku :/ ja len tolko poviem ze tento rok budu revolucie po celom svete (2. polovica roka) vsetko k tomu nasvedcuje, to musi vidiet aj slepy. A len od nas zavisi ako to vsetko dopadne. Btw @nobile este lietas OOB ?
Takze som to precital... @stenatko Ja vyznam tych slov poznam a myslim si, ze jednak nieje vhodne aby si takym sposobom davala na javo inym, ako sa do politky nevyznaju, lebo je to urazajuce a nesuhlasim, ze masa nevie zmenit veci. Jedina vec, ktorej sa boja bohate financne skupiny su hromadne protesty. Suhlasim, ze na zmenu treba dlhodoby plan, ale treba si uvedomit, ze tu uz su skupiny ludi, ktore uz dlhsie pracuju na zmene. A teraz nehovorim len o Slovensku, ale celosvetovo. Treba si uvedomit, ze ludia su cim dalej tym viac nespokojni, ze dlhy krajin sa riesia dalsimi dlhmi a na to clovek skutocne nepotrebuje byt ekonom, aby zistil, ze ten dlh raz praskne. Takze si myslim, ze nepokoje a revolucie...su ista zalezitost, otazka je kedy to zacne. Ale nepaci sa mi ako si dala dole nobila, vies, castokrat je dolezita myslienka, jeho myslienka moze ovplyvnit dalsich ludi a uz len ta skutocnost moze sposobit zmenu v mysleni ludi a postupne sa dostavat k viac a viac ludom a aj k takym, ktori sa do toho vyznaju a ano aj k takym, ktori by to vedeli realne financne podporit. Skor si mu mohla napisat, ze to vobec nieje take jednoduche ako si predstavuje, ale nie ze je to nerealne. Keby to bolo nerealne, tak ako mi vysvetlis Island ? A poprosim aby si ma neurazala, ja som ta neurazal
@depropex k USA heh, chlape, co sa ti paci na krajine, ktora existuje v style "hry a chlieb" ...zdravotnictvo ma na katastrofalnej urovni, kde znami z ameriky idu odrodit na slovensko, lebo by si museli zobrat uver na polku zivota a zuby si tam tiez nemozu osetrit Vies, ludia nie len tak zo srandy nemaju radi usa. Pasovali sa za boha, neviem preco im to vsetci toleruju, pchaju sa do vnutornych zalezitosti krajin. Podpisane stanne pravo NDAA, v pohode. Manipulacia s ludmi. Otrasne stravovanie, choroby, vsetko...to vsetko robene zamerne. Obrovske peniaze do zbrojenia, hlavne poslednu dobu...vsetko v poriadku. Demokracia ...ano, bola niekedy, ale teraz nesla ani okolo. Plutokracia v USA, nie demokracia.
@method Ja viem, že som ho zvozila. A som rada, že na mňa hneď za to nevyskočil a nenechal sa vyprovokovať, ale zachoval sa ako chladnokrvný chlap
Ak chceš aj len obyčajný protest, obyčajné skandovanie pred prezidentským palácom, minimálne nejaký ten "vodca" a pár rečníkov by tieto pojmy poznať mali. A mali by ich aj vysvetliť svojim ľuďom s ktorými protestujú (nie všetky, len tie, ktoré sú v aktuálnej situácií potrebné), aby sa jasne chápalo, čo je cieľom protestu. A aby to jasne pochopili aj tí, ktorým je ten protest smerovaný. Proste to umenie sa vyjadriť v reči administratívnej je tiež dosť potrebné.
A Island sa mi zdá rozmýšlaním niekde úplne inde, ako SK, to je podľa mňa ten kameň úrazu. A Island má aj viacej výhod a schopnosť dobre fungovať sám, zatiaľ čo Slovensko je riť sveta uprostred Európy - bez mora, bez geotermálnych energií, bez všetkého. My proste sme závislí od ostatných štátov. Island až toľko nie.
To je asi všetko. Ak bude protest dobre zorganizovaný, premyslený, problematika preskúmaná a nie len povrchovo (laicky), ale do hĺbky, ak budú navrhnuté možné riešenia, ak budú nejaké oporné body a ak bude aj dav, kľudne pôjdem protestovať aj ja (hoci stále som dosť voči tomu skeptická). Len si treba uvedomiť, že to naozaj nie je také ľahké a protest nie je všetko... veľa závisí aj od iných vecí...
Protest skončí, lebo politici pretentoraz vyhovejú.
Ľud bude spokojný a háveď ostane na mieste.
A tá háveď si ľahko zabezpečí, aby sa už ďaľšie protesty nekonali. Až taká sprostá nie je, aby stúpila dva krát do tej istej rieky.
@stenatko tymi skupinami som myslel napriklad aj SaS, ktoru urcite volit pojdem a ktora dokazala, ze si vie zastat svoje. Takych tam treba. A zas na druhej strane hej...sme inde kde Island...a hlavne v zmyslani a z toho mi je trochu smutno. Ved...preboha, nasi ludia este aj Mojsejovu pojdu volit Ja studujem verejnu spravu a mozno by som sa do buducna nebranil politike, len vzdy a vsade maju navrch skupiny ludi. Vsade su vytvorene "spoluprace" a ked pride niekto novy a chce to zmenit, tak ho znicia. No a...tiez si velmi neviem predstavit, akym sposobom by mala nastat obmena celej politickej sceny za politicke subjekty, ktore sa nenechaju ovplyvnovat nikym a nicim. Avsak, ja sa skor nezameriavam ani tak na problemy Slovenska ako na celosvetove problemy, pretoze tento rok bude tazky. BTW kolko mas rokov ? Vsimol som si ze ti tu pisu,ze mas 16, ale to pochybujem.
@nobile Ale najhoršie je,že všetci tí,ktorí majú nejaké schopnosti a zručnosti tak odídu.
Aj v rodine máme taký príklad,že tu na Slovensku ho ani na výšku neprijali a teraz robí perfektnú hudbu v Anglicku na výške.
Z toho vyplýva prečo tu nechcem ani len študovať. A na protest by som aj šla,lenže tu chcú všetci len držať hubu a krok a keď nás bude tisíc na proteste budeme radi,ale nič nevybavíme...
@mm47 ja som hovoril o tom ako tam pristupujú k ludom nie o vnutroštátnych záležitostiach,. zase si to len prekrúcaš. máš guláš v tom čo sám píšeš.
@stenatko áno, ešte niečo. napríklad to že si mi neodpovedala na to ako by si to riešila ty, ako by si zázračne spravila to že pôjdeš ako politická strana, všetkých neskorumpovane prevalcuješ a nastolíš poriadok avšetci tam ťa budú poslúchať.
a že ja som naivný
to že s tebou súhlasí pár ludi ti dava vysoke sebavedomie, len sa z toho prosim nepojeb, ty ešte niečo
dievča má brigádu, možno trochu vidí do politiky viac ako jej rovesníci a všetci oooo ... bože ty si ale mudra...
pre mňa jedna z mnohých, takých bolo takých bude. čakám tvoje návrhy princezná, do ameriky sa odjebem mile rád, zase ukazuješ svcoje komplexíky tým že ma tam posielaš
depropex, len sa neposer z tej ameriky zdravotnictvo tam je uplne na pixu a ked nemas peniaze tak skapes v uvodzovkach. chapem co chces asi povedat, ine krajiny maju vyssiu zivotnu uroven, ale davat ako priklad ameriku ze jak sa tam popici zije, lol.
stenatko, prepac ja si ta pamatam este z davna nie ironicky, skor usmevne.
Takže... ďakujem za zaujímavú diskusiu... ja keď som sa nenaučila ani hovno.
Je potrebné povedať že @stenatko má jednu veľkú pravdu.... nesmie sa ísť na to "po hlave". Je super mať revolučné myšlienky ako @nobile a @depropex . Fakt... lebo vidno, že aspoň niekto chce zmenu... ALE treba ju trochu obrúsiť. Treba na to plán, lebo ako spomínala @mielikki , kto by už išiel štrajkovať.
A zas najväčšiu právnu pravdu tu má aj tak @bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h . Revolúcia by bola v tomto prípade antidemokratická a nie prodemokratická, ako to niektorí chcú.
Bolo by fajn uskutočniť ciele @nobile - ho a ostatných, ale CHCE TO PLÁN.
MUSÍ sa s týmto ísť do politiky. Inak je to zbytočné a zas (tiež ako spomínala Iva), nemôže sa tam ísť bez všeobecných znalostí problému! Človek čo nemá ani poňatia o probléme - štátny dlh, HDP, dane, alebo človek čo nevie význam slova dopyt, ekonomika, ekonómia, by tam tiež nemal čo hľadať, lebo skôr, či neskôr skončí s fackou od Anči.
A je smutné brať si príklad z Ameriky ako @depropex , lebo sami vidíme v akých sú sračkách. Čo tak Fínsko, Nórsko a Dánsko? Aj keď to je tiež dosť nereálne, pri Slovenskej situácii.
Každopádne som fakt rada, že sú ľudia, ktrorí chcú zmenu a som s nimi
@tryptaminedream prečítaj si môj koment73 nechce sa mi to opakovať pre jebnutých
áno, ave america
@sibbonah to isté. ludia už ste ozaj taký neskutočne prijebaný ? prečítajte si každý povinne môj koment 73.
a teraz mám otázku, KDE DO PIČE píšem že amerika je vzor a že sú super ?
zase len prijebaný slovakizmus, že vladať do huby druhému čo si myslím že on si myslí.
k tj revolucii, ano, som ohnivá povaha a občas do veci idem pohlave. Viem že nastoliť psprávny režim je lahke ale taky rezim naprogramovat je uz vyssi level. Ale svoje nazory som vyjadril hore, ak ma niekto inu paku ako protest, nech sa paci, som zvedavy ako chce niekto presvedcit celu nasu vladu aby z nich zrazu boli dobri ludia.
a za každý prijebaný koment v suvislosti mňa a "dokonalej ameriky" si prinesiem velke kladivo a dotyčnému rozjebem najskôr klavesnicu a potom počítať.
@depropex Na tom by nebolo nič zlé, každý má podobné myšlienky ak je nespokojný so situáciou. Narážam na tvoje nehumánne správanie sa ku klávesniciam a počítačom. Pochybujem, že by si naživo každému takto nadával. 100% by si si už rátal zuby po takom dačo
A tie praktiky... je jasné, že cítia vysokú pravdepodobnosť štrajkov a to, že im bude každý nadávať. Mne to príde fakt jebnuté, aby sa neschopnosť človeka schovávala za zákony, ktoré si tí neschopáci samí odsúhlasia.
Tým samozrejme myslím verejných činiteľov, ktorí sú platení z našich platov . My ich platíme a oni si robia čo chcú. Vymýšľajú zákony ako keby sme s nimi nemali nič spoločné, veď oni žijú z nás. To je na hlavu a stať sa môže asi naozaj len u nás.
Ty admina platíš alebo iný užívateľ na Birdzi? On je verejný činiteľ ? Je rozdiel keď niekoho platíš zo svojich daní a odvodov (to ty ešte nepoznáš) a keď si súkromná stránka stanový pravidlá, aby tu nemala bordel a musela tolerovať jebnutých userov. Pri slovenských politikoch si nesúhlasila s tým, že tam budú neschopní farizeji s obrovskými platmi, ale keď si sa registrovala sem, tak musíš pravidlá a činnosť vrchnosti stránky tolerovať, pretože tou registráciou si súhlasila s podmienkami, aké stránka vyžaduje. To len na margo tvojho funny príspevku =D
@useless ty si ma asi nepochopil. to s tým kladivom bola ironická predstava. Hoci dovolím si tvrdiť že s takým velkým kladivom by som bol pánom a nebol by som ja ten čo si zuby zbiera
chcel som tým naznačiť do akej nepríčetnosti ma to vytáča. Chápeš ?
@depropex A nesnažil si sa to niekedy obmedziť (nadávať druhému a vyhrážať sa mu absurdnosťami) ? Vieš, nevytáčať do nepríčetnosti toho druhého, pretože sa z toho vytvorí bumerang.
@sibbonah s tou revoluciou , resp. protirevolucnymi slovami , snahou im to vyvratit som zacal ja , nepotrebujem uznanie to len tak vies ked pises ze ten dlhy nick ma najvacsiu pravdu pricom ani slovo nepovedal o tom kym to nevidel u mna
@depropex Tam pristupuju k ludom tak ze ked nemas peniaze nehaju ta zomret. Podla mna toto staci povedat a mame jasno co je to za system.
@useless ozaj ? a čím som vytočil sibonah že mi pá právo to vrátiť ako bumerang ? to si rád pozriem.
@mm47 ideš už trochu do extremu. a svedí to len o tom že zdravotníctvo je tam pre tých lepšie zarábajúcich. bohužiaľ.
aj tak sa mi tam páči, vyhovuje mi to. K lekárovi som chodil Vždy len po pečiatku aby som sa ulial zo školy. nikdy som nič zlomené nemal a dosť si na seba dávam pozor čiže pre mňa by to mohlo byť relatívne bezproblemove si myslim. človek nikdy nevie ale tak pre mňa stále pešie jak tu.
proste niekomu sa tu páč, niekomu nie, niekomu sa páči trebars finsko, je to každého vec čo sa komu páči a netreba to odsudzovať
Bolo by fajn s tým niečo urobiť,. ale mne to príde tak, že my, slovenský národ, si necháme srať večne na hlavu a račej nič neurobíme, večne sme boli pod niekým (rakúsko-uhorsko, československo). Pokial nebudeme mať odvahu ísť do ulíc,tak tento štát nebude mať budúcnosť.
@mm47 no školstvo je práveže o dosť lepšie ako tu. Ale dosahovaným vzdelaním je to bieda proti nám to je pravda. ale slovák študuje výšku, učí sa toho po kokot a dostane 700€ na výplatu tak je rád.
američan vyjde výšku, je z neho úplný šéf a zarába aspoň tých 2500$ aj to je fakt slabota.
Narážam na to že tam za minimum dostaneš viac, tu za maximum velke hovno.
to je nevyčerpatelna tem aale moje plany mi nerozhovori nik, to by si sa aj darmo snazil
@depropex rozdiel je v tom ze u nas vysku nepotrebujes nutne.
Aj bez nej sa da zarobit 800,900 eur co je slusne , tam ju potrebujes priam nevyhnutne a to co na nu minies len aby sa vratilo zarobis za roky.
Aj sa tam drahsie zije , boze ved jedna vec je kolko zarabas a kolko stoji kava tam a u nas. Tam mozno ani nie je tak draho napriklad benzin a tak , snad sa nemusim vyjadrovat preco
Luxus na ukor planety , sory nemusim taku krajinu.
@useless tak mne sa nezda na mieste aby som ja dostala normalny ban za to ze si v css-ku schovam komentovacie okienko, moj priatel dostane tiez ban a ten nespravil vobec nic a nackovia/spammeri/fake-ri co su strasne vtipni ban nemaju
Neodpovedala som, lebo sa ma nikto nič nepýtal, rozoberala sa iná téma a postupne sa došlo až k môjmu názoru, od ktorého si teraz odvodil otázku. Takáto otázka, čo by som robila keby... bola mne položená v tejto diskusií prvý krát Keď sa pýtaš, kľudne ti odpoviem. Lenže teraz som došla z roboty, chcem sa najesť a odpočinúť si. A nie sa tu jebať s debilkom, ktorý má už pol dňa na mňa nachystaný odjeb, aby vyzeral ako najväčší king. Pretože ty si sa rozhodol ísť proti mne aj keby traktory z neba padali. Takže zvažujem, že sa na teba vykašlem a nič ti nenapíšem, lebo aj tak mi to vysmeješ, lebo to by si nebol ty, keby si dokázal skloniť hlavu a uznať niekoho názor za dobrý. A je to zbytočné aj preto, lebo ťa môj názor v skutočnosti VOBEC nezaujíma a je ti ukradnutý a len ma chceš hodiť do úzkych a vyprovokovať.
Tá tvoja revolučnosť nie je ani hrdinská, ani odvážna. Je hlúpa. Si ako malé päťročné decko, ktoré nevie ovládať svoje emócie a nevie, čo sa patrí. Tak mi aspoň svojím prezentovaním pripadáš. Rozprávaš a konáš skôr ako si niečo premyslíš. Raz ti tá tvoja úžasná revolučnosť vykope hrob. Všetky revolúcie čo boli sa tuším neobišli bez zbytočného násilia a zbytočných zmárnených ľudských životov. Revolúcia je štýl radikálnych komunistov a diktátorov. Nie ďakujem, ale neprosím. Radšej to budem riešiť miernejšou cestou.
A to že ty máš vysoké sebavedomie a nedohoniteľné ego, aj keď ani zďaleka nemáš byť na čo pyšný, to je úplne v poriadku, že? To že s tebou nikto nesúhlasí asi o niečom značí... či ty to nevidíš? Tak zrejme nie.
Nie, rozhodne mi to sebavedomie nepridáva, ale pridáva mi to istotu v tom, že som hovorila niečo asi správne a že to, čo som povedala, ľudia nepovažovali za hlúposti a za primitívnosti neriešiteľného rázu. A že so mnou súhlasia. Takže si nemýl jablká s hruškami. Ďakujem.
Oooo, to som nevedela že brigádovať a mať menší rozhľad v politike je dneska niečo zlééé O_o Asi sa pôjdem odstreliť, lebo Depropex si myslí, že je to nenormálne.
To je aké fajnové, dneska je normálne zlé a divné, ak niečo niekomu ide a je v tom dobrý
Ja tiež nemám potrebu tu plačkať nad tým ako malé urazené pošťaté decko nad tým, že si lepší trebááárs v automechanike. To že si v tom lepší ma vôbec neoprávňuje odsúdiť ťa za to. To by bolo smiešne a vrcholne trápne
A ak si si všimol, ty už vôbec poriadne opozične neargumentuješ, takže to beriem tak, že si sa vzdal a nemáš mi čo povedať. Lebo ty len urážaš, znevažuješ oponenta jeho súkromnými stránkami a životom a hráš mi tu dramaticky na city, či o čo sa vôbec snažíš. Čiže ešte väčší dôvod ťa mať v paži.
Celý Birdz sa ti s radosťou zloží na jednosmernú letenku do Ameriky, len aby si sa už odjebal do piče a mali sme od teba pokoj
A čo ti mám závidieť preboha? To že budeš deň čo deň bezducho jazdiť kamiónom, žrať bagety zo samočky a sprchovať sa v splesnivených moteloch? To nemyslíž vážne, že toto ti mám závidieť.
A komplexíky sú tuším tvoje obľúbené slovo, čo? To že sa chcem zbaviť jebnutej Slovače, neznamená, že mám komplexy, ale že mi jednoducho LEZIEŠ NA NERVY (a nielen mne).
A nemám mať z čoho komplexíky, nakoľko nie si ešte ani len v Amerike, nemáš ani len vodičák, ani nejaké perfektné jazykové znalosti (ale to ani ja) a pochybujem, že máš aspoň z tretiny našetrené na letenku. Len dva roky tu žvaníš, chvastáš sa tým a nič z toho. Z teba že mám mať komplexy? Cha, cha. Keď si nestačíš na SK, kľudne sa odjeb preč a zarábaj si ako úžasný kamionista v USA. Ja si na SK dokážem zarobiť toľko koľko potrebujem, alebo toľko, koľko chcem. Nemusím ísť kôli tomu preč. Ku šťastiu mi stačí naozaj málo. A mám to tu rada. Ja ani preč z SK ísť nechcem. Vôbec ti tú Ameriku nezávidím. Takže ešte raz... z čoho a prečo mám vlastne komplexy?
Takže choď do piče. A neunúvaj sa odpisovať. Tvoj názor ma nezaujíma a beztak nič rozumné neodpíšeš.
depropex, ty hovoris ze nehovoris ze amerika je genialna, potom to hovoris a potom nadavas na ludi ktori si to nemyslia ty si tam bol a prezil si jeden mid class zivot aby si to vedel porovnat ?
stenatko, ze ta to bavi s takym trudom, radsej si daj caj a vyloz nohy
@nobile ti to musi dobre bavit ne ? ... sa zobud kazdy co vie kedy jak a ako ... bud legalne alebo aj nie ... sa ma na svk dobre ... a kto je lenivy, neschopny ten musis byt spokojny aj s malom ... co chces menit , jaky novy system by si zaviedol ? .... beztriednu spolocnost by si chcel ? .... sa zobud
@mm47 blá blá... zase točíme o tom istom. končím diskusiu.
@stenatko nie, nejdem proti tebe, nepatrím k tým čo su proti niekomu tak je to dokonca života a nemám voči tebe komplexy, len mám pocit že strašne kecáš a nemáš moc čo ponúknuť. za BZ som sadol teraz a neviem ako ty, ja nesedím celý deň na riti za PC boli aj take časy, lutujem toho poremárnehého času.
akože poviem ti uprimne,vylejem ti dušu. Tvoj názor ma zaujíma, niesom ako husky a spol že mám potrebu každého vysmievač. a to či mi to verím mám táááááák hlboko v piči
moje ego a pyšnosť píšeš na základe tých prá viet tu na BZ ? pani psychologička zrazu ? takýto posudok hneď tak s fleku bez osobneho kontaktu ? áno, v poslednom čase rád vyrývam, niesom taký, len mám proste teraz náladu nebyť slušný a chytiť sa hocičoho čo sa mi nepáči nik so mnou nesuhlasi, ano, vsetci su len a len na tvojej strane a vidlami ma ženu odtialto preč (nebud piča)
ukážeš mi prosím pekne KDE presne píšem že je to zlé ? rád si to prečítam, som zvedavý.
ja ti neoponujem a celý tento tvoj koment je čo ? len výlev tvojich námietok proti mne. Ohooo... ahaa... ihiii... politiky som tam čakal trošku viac a ak sa bojíš že tvoj názor vysmejem a zahodím do koša hneď tak fajn, ale ja by som si ho rád vypočul a povedal že som sa v tebe zmýlil, no daj mi na to dôvod, teším sa predsudkou sa neboj, napíš svboje riešenie, myslim že niesom jediný kto je zvedavý.
ináč teba strašne uráža slovo komplex, už ťa vidím za klávesnicou ako sa čertíš a dupeš , len nepraskni prosím
áno všetci ma tu nenávidia, nikdy osm nič nedosiahol ani nedosiahnem.... ale vieščo ? ty si ako ja. Stačí trošku zapičovať a hneď sa rozčertíš a vzblkneš ako pohar liehu, budem to brať tak že prehnaná akcia vyvolala prehnanu reakciu, sám som taký občas čiže dobre.
iba ti v skratke poviem, že niekomu kamionizmus vyhovuje a za nič by ho nemenil ako vyhovuje tebe toto. A nieje to len o bagetkách a plesnivých hoteloch, na ceste som ani jednu bagetu nejedol a ani jeden plesnivý hotel som nenašiel. Ale dobre nejdem už rýpať, čakám na tvoje riešenie, ktorým by si náš národ vytrhla z takýchto sračiek.
ale nenapadlo ťa trošku pohnúť mozgom a domyslieť si že ak napíšem "úžasná dokonalá amerika" bez úvodzoviek že to myslím ironicky ? či ? načo premýšľať však ?
Neni to tak dávno čo bol štrajk rušnovodičov a k ničomu to neviedlo. Rušnovodičom sa povyhrážali do rušňov dali inštruktorov a potom do správ trepli že skoro 70% vlakov išlo a popri tom to tak nebolo. Nič sa nezmenilo a všetko je pri starom ZSSK Cargo stále prepúšťa. Figeľ potom vyčítal rušnovodičom že štrajkujú proti revitalizácii ktorú odsúhlasili že prečo vtedy niečo nepovedali. Ja som si svoje pozisťoval keď som išiel v čase štrajku na stanicu a vydel som tam štrajkujúcich rušnovodičov trochu som sa popítal a pozisťoval... A svoj názor mám a teraz k téme. Politikov neznášam a v budúcnosti budem voliť len vtedy keď do volieb príde nejáka rozumná strana. Ách jaj dúfam že sa dožijem nejakej revolúcie na Slovensku. @nobile nechcel by si ísť do politiky ?
@depropex Nemám čas a ani chuť sa tu s tebou vykeciavať. Radšej niečo urobím (ak sa dá, samozrejme - v tomto prípade na to nemám ani vek, ani školu), akoby som mala o niečom len tak do vetra rozprávať A ty si moju odpoveď ani nezaslúžiš, lebo najprv by si sa musel podľa toho správať. V reálnom živote by som hentakú osobu poslala kade ľahšie, keď ma najprv zo srdca pouráža a potom chce niečo velice silno vedieť.
@depropex Ja viem toho dosť, len nemám potrebu ti to vešať na nos, najmä nie potom, ako si sa ku mne správal Naprv buď k ľuďom normálny a potom čakaj, že ti niekto niečo odpovie. Namyslenému debilkovi nikto odpovedať na dve A4 nebude. Kľudne si mysli, že viem hovno, mne to nevadí, pretože ja viem, že viem A na tvojom názore mi nezáleží
A aj keby som to napísala, ešte to okomentuješ že: ,,A čo tu vyprávaš! Urobiť to choď!" alebo ,,Rečičky, rečičky, ale skutek utek." Lebo to si celý ty
@stenatko áno, ja som sa k tebe odzačiatku správal arogantne, od začiatku , ja som tu všetkým povedal pre začiatok " vy hovädá nevzdelané.".... serieš si do huby že až
ja niesom k ľuďom normálny zato ty si vzor správanie nie že nieš, ty si namýšľaš že vieš a to je rozdiel.
ináč sa smejem na tom ako dokážeš predpovedať ako zareagujem a pritom si to ani len neskúsila a už si si istá ako by som reagoval.
rečičky ti poviem teraz lebo stále sa tu biješ do hrude s ničím
@depropex A sorry, Birdz nejak sekol a poslal mi to na 7 krát
A pozri, ja ti tú Ameriku prajem. Chcem aby sa ti darilo, aby si bol šťastný, aby to nedopadlo nejak zle a nejak sa nedal do mínusu (finančne). Ja ti neželám nič zlé, nie som škodoradostná. Len... proste, podľa mňa máš veľké oči, na to že prakticky k tomu vôbec blízko nie si. Prepáč, ale fakt. To že to plánuješ, to že ti babka (zrejme) drží ubytovanie a miesto v práci, neznamená, že to bude tak, ako si želáš...
Mňa ani nehnevá tak to, že tam ideš, ale hnevá tvoja nešťastná povaha.
@depropex Tých hoväd nezdelaných sa nikto nechytil okrem teba Nikto. A vôbec to nebolo mierené na teba, bolo to mierené všeobecne. A to na tých, čo si myslia, že protestom a revolúciou všetko končí a začína.
To že som ti nadávala, to bolo až potom, čo si vynadal ty mne. Ja som sa bránila. Čo si čakal?
Prepáč, na základe tvojich reakcií som usúdila, že s tebou nie je normálna reč. Čokoľvek som napísala, všetkého si sa chytil. Toho, že mám brigádu, dokonca! Toho, že niekto so mnou súhlasil...
Ja ti to môžem napísať do TS-ky, ak ti na tom tak veľmi záleží, ale ty mi povedz, že si to aj prečítaš, pouvažješ a nezjebeš ma, aj keby sa ti to pozdávalo.
@stenatko akože ja viem byť kokot ked mám náladu to uznávam ale už som to raz písal, prehnaná akcia a prehnaná reakcia.
už som ti aj viac krát písal že si to bez predsudkov prečítam a objektívne posúdim, prečo to nenapíšeš sem ? hanbíš sa za to ? ak na tom trváš tak pošli v TS mňa to ozaj zaujíma len už chcem vidieť že nekecáš do vetra a máš aj nejaké reálne nápady. Ak sa mi to bude pozdávať, potom ti niečo poviem, ak nie, tak bohužiaľ, mám na to asi iný názor ale zjebávať ťa nejdem, ked ti o to tak ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
195 komentov
A k téme, nič sa nedá robiť..len zase držať poslušne hubu a krok
Preco vsade na svete sa ludia dokazu nasrat a vojst do ulic.
A my dokazeme len drzat hubu a krok ?!
Potom, aby bol clovek hrdy na to, ze je slovak !
najlepšie tú ktorá bola na Islande
"Kto je verejný činiteľ
* prezident
* poslanci NR SR aj poslanci Európskeho parlamentu
* členovia vlády
* sudcovia, prokurátori, notári, súdni exekútori
* príslušníci ozbrojených síl a ďalšie osoby v služobnom pomere
* starostovia obce, predsedovia VÚC a poslanci samosprávy
* štátni zamestnanci alebo zamestnanci orgánov štátnej správy, územnej samosprávy alebo iného štátneho orgánu
* člen lesnej, vodnej, rybárskej či poľovníckej stráže a stráže prírody"
smejem sa keď si predstavím tu aplikáciu Inak niečo podobné je voči policajtom v Nemecku tam za nadávky majú zvlášť tabuľku » natankuj.sme.sk/c/5762109/vulga...
A čo sa týka opice. To by sa protestovať vážne oplatilo.
..pozrime na francúzov, hrdý národ- niečo sa im nepáči, okamžite to dajú najavo..a nielen oni.... len slovák ostane slovákom a nechá si srať na hlavu...a nebude robiť nič, len nadávať na systém...
@koprdil No ja v prvom rade nedam hlas ani jednej z vyssie menovanych stran...
A za dalsie som ochotny pricestovat zo zahranicia, kde momentalne pracujem, vybrat si dovolenku len koli tomu, aby som sa postavil pred urad vlady a dorazne vyjadril svoj nesuhlas !
@klaudiqaaa A preco nie ?! Kto, ked nie my mladi ?
Ty stary uz ani nevedia "wo co go" a nasi rodicia uz na to asi nemaju ani chut, ani volu...
To je uplne na hlavu postavene a tie hovada vo vlade s tym nic neurobili a ani neurobia. A toje len kvapka v mori...
Myslim, si, ze je chybou len utekat, kym neskusime ten system zmenit.
Ja som tiez utiekol za lepsim, lebo doma mi za moje vedomosti a kvality ponuknu maximalne polovicu toho co v zahranici.
No ked odide kazdy co i len malinko vzchopny prec a po case odidu vsetci aj ty menej vzchopny, ostanu naozaj len cigani a inak neprisposobivy...
To bude strasne...
Nikdy som nebol ziaden patriot, ani hrdy narodovec a uz vonkoncom hrdy na svoju vlast...
Ale ked sa mam na tuto hanbu a destrukciu pozerat co i len z dialky a tvarit sa, ze to nie je moja hanba a, ze sa ma to vobec netyka...
Tak to len take jednoduche nie je
Proste aj ked len malo, tak to cloveka serie...
až bude revolucia a ja tu nebudem, kupujem letenky last minute a beriem nejaké tie palice na darmožráčov, rád budem v čele
Naivita mysliet si ze tu sa moze stat nieco take ako v Egypte , duplom v Lybii.
Ale Lipšic ma už dlhšiu dobu pekne serie.
Biely musi z hodnotenia svojej prace tretinu nechat statu na odvodoch + zaplatit 20% dan z toho co ostane... To vypalnictvo stale nekonci, lebo platis dan potom pri kazdom nakupe aj toho blbeho rohlika...
Chces niekde byvat ? Zataz sa hypotekov na 40 rokov...
Chces, aby ta liecil niekto? Plat do zdravotnej poistovne. Za cokolvek si plat a plat a plat... Do dochodku ist nemozes, lebo nie je koho, kto by na teba robil, tak len makas a platis, aby si mohla jest, spat a makat !
A ono byt to bolo v poradku, keby to fungovalo, keby nase dane a odvody isli na veci ktore boli urcene... Ale takto, ked sa miliardy len tak stracaju ?!
Cigan, robi deti, chlasta a berie za to prachy... Rozjebe si domov, stat zabezpeci nahradu.(Cest a moja ucta vynimkam)
A tie ulavy vsade mozne... Radsej pomlcim.
Ale prave toto ma v tuto chvilku az tak neserie, ako fakt, ze ty sviniari vo vlade nemaju ani kuska cti, moralky a svedomia.
Ze im nie je blbe, nechat stvat a zatvarat deti do vezenia za tisicinu gramu marihuany, ale rozkradnut miliardy, spravit zo slovenska krajinu otrokov pre zahranicne spolocnosti... To im blbe nie je !
Ergo... policajná brutalita by bola v náš prospech... ale ukážte mi slováka ochotného postaviť sa do prvého radu 8)
Treba to jednoducho rozumne zorganizovať pretože je plno mladých
ktorý sú nezamestnaný
ktorých to tu nebaví
ktorých pri smiešnej výplate nečaká extra budúcnosť
ktorý niesu dostatočne ohodnotený za svoje výsledky
A ja sa teraz pytam, vsade kde je to mozne, ci su ludia ochotny bojovat!
Ked bude ochota, bude aj postup, aj plan.
Si myslis, ze si tu len vylievam dusu ?
Tymto chcem vyzvat kazdeho, kto je ochotny raz (nie o desat rokov, ale v aktualnom casovom horizonte) vojst do ulic a z plneho hrdla povedat svoje, tym kralikom v BA.
Mne je jedno ci sa spojime cez TS, alebo mail, alebo telefon, alebo akokolvek...
A ci sa s nami spoja politicke strany, hnutia, organizacie...
Nezalezi mi na tom ci to budem ja, alebo Jozko Pucik, ktory pozbiera masu ludi a vyvali branu parlamentu.
Mne zalezi na tom, aby sme sa dvihli a nieco s tym vsetkym urobili !
takže dufam že budem medzi prvými ktorým napíšeš "ide sa do ulíc, bojovať za vlasť"
myslím že každému slovákovi je jasné za čo treba bojovať, takže to ani netreba spomínať.
Všetci biely ich nenávidia.
V nemocnici ich poriadne neliečia, lebo k nim majú odpor.
Nemôžu si nájsť zamestnanie, lebo ich nikto nechce.
Ak tak chceš žiť, tak bež a ži s nimi, pokiaľ si myslíš, že je to výhodné.
Žiadny cigáň nemá auto, poriadny byt, luxusné šaty ak si si nevšimol. Čo im závidíš? Tie úľavy? Preboha, nie je im čo závidieť. Veď sa pozri ako žijú.
Ja sa ich nezastávam, myslím si, že cigáni sú chamraď špinavá. Pokiaľ nebývaš blízko nich, naozaj nemáš čo riešiť.
K tej vláde nemám čo dodať, súhlasím.
Na jednej strane si musíš uvedomiť, že šetriť musíme ! Lebo pôjdeme cestou Grécka. A nevýhoda je aj to, že sme malá krajina. Ak sa chceme na niečo poskladať musíme dať viac ako napr. také Nemecko kde je mnohonásobne viac obyvateľov ako na Slovensku.
A dlh od komunizmu je tiež vysoký... kto chce socík a komunizmus, musí mu jebať (s prepáčením). Vlastne, akýsi hybridný komunizmus je tu podľa mňa doteraz. Veď počas revolúcie sa prevrátili len kabáty a začala sa skloňovať demokracia.
Riešiť sa to žiaľ nedá... ľudia protestovali počas nežnej revolúcie a bol to veľký protest a nič sa nezmenilo...
Ak voliť, tak len mladých politikov, tie staré uchá ako Mečiar, Fico - čo nie je ľuďom jasné, že im ide len o vlastný blahobyt a o zväčšovanie dlhu?
Ja osobne, a myslím, že nebudem sám, potrebujem jasne vedieť čo budem podpisovať a podporovať. Nemôžem mu vyjadriť podporu a potom chalan dojde s kecami typu 99% percent, že treba navýšiť minimálnu mzdu a podobné hovadiny... Preto myslím, že mať spísané problémy a návrhy riešení je základ pre získavanie ludí.
Takže v prvom rade nečakajte, že politici na Slovensku niečo momentálne zmenia. Momentálne sa rieši EU a to je celoeurópsky problém. Ak sa rozpadne a bude to mať následky ako nezamestnanosť, krachy podnikov kôli nízkemu dopytu po tovare, zatváranie firiem, fabrík kôli malému počtu zamestnancov, celkovo dusnú atmosféru... tak za to nemôžu naši politici, ale naša milovaná Európska únia. Treba si oddeliť zahraničnú politiku od tej slovenskej a nedávať moc a vinu do rúk nekompetetných a nevinných.
Ako príklad by som uviedol ten off topic čo sa tu rozbieha na tému rómov
btw: @stenatko na hrad!!!
Urcite ale nechcem trpiet dalej to co sa tu dialo 20 rokov, po pade komunizmu.
Ked uz po mne ziadas poziadavky.
Tak rozhodne sa budem snazit nedopustit, aby sa k moci dostal ktokolvek z byvalych politicky cinnych "harcovnikov".
Taktiez vymenit sudcov, pretoze Harabin nam tu nemoze beztrestne pustat na slobodu mafianov.
Vytvorit strazcov, ktory budu strazit strazcov.
Nebasnit o transparentnosti, ale zabezpecit transparentnost !
Je podstatne mat na cele statu ludi ktory maju svedomie, nie ludi, ktory sa vyznaju v politickych manevroch !
Sakra, ja som sa v tuto chvilku iba nasral, ale nasral som sa tak, ze s tym hnevom hodlam nieco robit.
Skusim najst uz skupiny, ktore su rovnako nasrate a maju ochotu nieco robit.
Ak ty tuto ochotu nemas, sed doma a prizeraj sa.
Mna to prestalo bavit a som rozhodnuty !
@depropex , @klaudiqaaa ...Akonahle veci naberu realnu podobu, budem Va kontaktovat, tak isto kohokolvek kto sa prihlasi, a bude ochotny zmenit dianie okolo seba !
nehovorim ze by sa nezislo nieco spravit ale chodte do ulic (??) , ja byt premier tak vas vysmejem z okna , neviem preco by niekoho malo zaujimat ze studenti protestuju , nemyl si to s 1989
narážal som na to že ja napríklad viem čo presne chcel ale nebudem to menovať lebo je to hádam jasné, že viem čo treba zlepšiť. Ale poviem ti pravdu také veci by som radšej nechal vypracovať ľuďom ktorý sa tomu OZAJ rozumejú.
A ty ked sa pozrieš na to čo podpisuješ ako vieš že podpisuješ dobru vec ? si natolko vo veci znaly ze sa mozes porovnavat s nejakym clovekom co do toho vidi a budes presne vediet ze aha toto urcite pomoze ?
berieš to priliš konkretne. až prehnane
Alebo si zalozte stranu , boze take slova ze revolucia , nerealna vec.
A na tu stranu nemaju neznami ludia , kto ich bude podporovat ked hovno vedia o politike ?, vies treba aj to vediet nie len mat moralku.
Najprv Meciar je zly (neries ze naozaj) potom Dzurinda , Fico , Sulik , Matovic urcite tiez bude az uz nie je, co chcete? zahrajte si CSko ked sa nudite
Vy si myslite, ze ak budem mat stos papierov a nabehnem za niekym z vlady, ze "tu ny mi to podpis", lebo slovensko je nespokojne... Tak ze ma nevysmeju ?!
To nie je realne. Ale vybehnut na ulicu s ludmi, ktory su rovnako rozhorceny, ktorych mozno nespaja rovnake ekonomicke zazemie a vzdelanie, a maju trochu odlisne nazory na svet, ale spaja ich ochota toto co mame teraz jednoducho stopnut.
Povedat dost a neustupit.
V mynulosti tiez, len takto prebiehali velke zmeny...
Ak mate pani lepsie riesenie, sem s nim ja som otvoreny vsetkemu
Nie neda sa, je potrebne drzat hubu a krok...
Ideme dalej nech sa robi co chce...
V pohode ja ta nenutim do nicoho.
Keby to bolo len v mojich silach a nepotreboval by som nikoho, tak by som to zariadil.
Ale kedze ako jedinec mozem len bezmocne tlachat do vetra, potrebujem rovnako nespokojnu masu ludi a spolu uz nieco dokazeme.
Zle si ma pochopil, ochotu meniť veci má veľa ludí, ale jednoducho nevidia cestu. Môžeš robiť čo chceš, môžeš kričať, môžeš verbovať ludí, môžeš vykrikovať pred úradom vlády, ale pokial nedosiahneš ciel, ktorý si si zadal, je to všetko zbytočné. Preto hovorím, že to chce plánovať až do konca, aby to nebol len zabitý čas.
@depropex chcel som len základné veci, o čo mu vlastne ide, tak ako to napísal v @45 , aby som vedel, či mám toto fórum ďalej čítať, alebo je to nejaký ďalší komouš... Samozrejme, že pokial sa chceme pozerať na problémy do hĺbky, sú na to potrební odborníci, ale základné dôsledky rozhodnutí si predstaviť viem, ako skoro všetci ľudia...
nuž pre teba je revolucia nerealna ale máš asi klapky na očiach ak nevidíš že celý svet začína postupne vrieť.
» alojzhlina.blog.sme.sk/c/284724/Videop...
Tak to si zmeškal...
osamelý nobile stojí na taranskom vrchu a hladí do dialky
pod to titulky:
Odišiel , aby sa vrátil.
Nobile - vodca teenagerov
V kinách od piateho marca.
Potom co?
slovensko čaká dlhá cesta, snáď príde zmena čoskoro
Toto cele mi pripada ako keby nobile nevedel co ma robit tak si zapol nejakeho Lenina.
No a potom, potom sa zacnu diat veci. Ja nie som politolog, ani ekonom. To uz nie je fundovana zalezitost pre mna, riadit stat...
Ja som len mlady nasraty chlap, ktory sa rozhodol nieco robit.
Skontaktujem organizacie s co najmoralnejsimi ludmi, ktore by boli ochotne vyuzit aj moj hnev a pokusim sa cele toto nedobre co nam tu vyrastlo zmenit.
Nic nerobenim a hladanim dovodov, preco sa do nicoho nepustat nic nezmenim...
kde som menoval konkrétne krajiny ? napísal som celý svet, tak čítaj do prdele ty fail !
aj teba už chytajú komplexa z "mojej dokonalej" ameriky ? vidím že je to nákazlivé.
Keď chceš zmenu, tak je to v prvom rade dlhodobý projekt, ktorý sa plánuje. Tento projekt nevymyslíš a nevyšrachuješ za týždeň!!!! To je niekoľkoročná práca! A najlepšie svoj projekt zrealizuješ ak si založíš stranu a dostaneš sa do politiky. Až vtedy môže prísť aká-taká zmena, po ktorej tu teraz piští. A ten projekt robíš s mnohými ľudmi. Máš vôbec financie, reklamu, máš nápad? Máš body, čo chceš zmeniť? Máš konkrétne návrhy? Hovno máš. Len skákať a protestovať chceš, lebo ťa niekto bije palicou. Nemáš ale nič na ponúknutie.
A vieš vôbec ako veľký je dlh na Slovensku? Kam všade ide koľko percent peňazí a prečo? Vieš aký je u nás import a export? Vieš koľko získame predajom nehnuteľností? Vieš aký je štátny rozpočet? Vieš čo je to inflácia, kapitál, dopyt? Vieš čo je to kvórum, poslanecká doba? Vieš koľko poslancov môže byť v parlamente? Poznáš vôbec formy vlády a možnosti vládnutia? A vieš čo je to vôbec Penta a J&T?
Lebo ak nie, tak si len obyčajný humánny primitív, čo vie len stáť na dvoch nohách a kričať: ,,Zachráňte niekto Slovensko!" pričom pre to Slovensko hovno robíš. Protestovať nie je všetko...
Protestom a revolúciou nič nedosiahnete, vy hovädá nevzdelané.
Nie ja som len davnymi predkami zo ZSSR , to mam povinné (ROFL)
Ne sak ale nevidim nic super na ich systeme.
áno, dostaneme sa do politiky, s fickom si sadneme na pivo a budeme nahí bežať a skákať po lúke plnej kvetov
ty sa tu tváriš najmúdrejšie a povedal by som že najväčší kokot z toho vieš
Ja som doteraz takto nefungoval a nemienim s tym zacat.
Tvrdohlavost meni svet...
Tu som chcel pocut nazory Vas, ludi.
Chcel som vediet, ci to ma vobec vyznam z mojej strany do niecoho sa pustat. Ci sa nenajde niekto, komu by nebolo vsetko jedno a chcel s tym pohnut rovnako ako ja...
Alebo je to kazdemu suma fuk a Slovnensko si naozaj nezasluzi nic lepsieho ako to co zatial ma...
Zlodejov a vrahov.
predstav si že aj dokonalé USA sa začína staviať na nohy
počul si o protestoch v NY ? to je len vrchol ladovca.
a vidíš, toto je problém. hovoríš mi "ta tvoja skvela amerika" povedz mi kde som napisal ze je skvela a dokonala ? toto hovori kazdy a ked sa spytam kde som to povedal tak clovek mlci. SU to len predsudky a komplexy lebo amerika je pre vacsiunu europanou velky cert ktoreho sa boja. V amerike sa mi paci viac ako tu, nieje tam dokonale a ma to tam svoje chyby ale viac sa mi tam paci, mozem sa to ? ukrizuj ma.
alebo sa mi vysmievaj ako všade hovorím že amerika je dokonalá a nech už tam vypadnem, ako to robi aj zopar ludi tu . pekne sa k nim zaradis.
kebyze poviem ze idem do UK tak nikto ani hovno nepovie. To len setci ze aaaaaaa USA, ved to je satan ! komu sa nepaci nech drzi hubu , ak to chce velmi povedat svetu nech si napise status alebo blog. ale neznasam ked takito ludia picuju do mna. to ze je amerika zla v niekoho ociach niesu moje sracky.
napisla som toho jak na hajzliak, snad si ma pochopil.
Ty chceš protestovať proti ludom, ktorých si DEMOKRATICKY zvolí vačšina....
tým pádom je jediný dalšl logický postup diktatúra, lebo by si zvrhol demokraciu.... a to chápe aj prvák na strednej škole.
Len hovorim ze robte nieco aspon ale normalne , vy chcete behat po ulici
Uz aj take veci tu boli ze ste tu chceli mavat s AK47 asi lebo z toho ako tu niektroti pisu to tak vyzera.
Mi chceš tvrdiť, že zmenu dosiahneme bez toho, aby sa obmenila celá vláda? Hlavne že ľud protestuje a dupe a jačí a máva transparentmi? Hahahaha Nikto nič nezmení, pokiaľ nemáš prachy a nedostaneš sa do vlády.
Ja vôbec nehovorím o spolupráci s Ficom, ty drbko To som zas kde napísala?
Stádo bez informácií a bez všeobecného rozhľadu mi ide tvrdiť, že protestom niečo dosiahne. Lekári áno, tí mali rukojemníkov. Aj poliši by obyčajným protestom a odmietaním chodenia do práce dosiahli zmenu, aj hasiči, lebo majú v rukách ľudské životy. 80% Slovenska nemá v rukách nič, čím by mohla vyhrážať a tiež na to nemá ani peniaze. Tak čo chceš robiť ty mudrlant?
Choď protestovať a naivne ver, že sa niekto v politike nad tebou zľutuje, ty upišťaný kamionista
Som zvedavá, kedy sa zobudíte do reality, vy naivní snílkovia
Všetci rozumní mi dajú za súhlas
1. tak začal by som asi kontaktovaním skupín (je ich pomerne dosť) ktoré sú už na inej úrovni ako my v tejto diskusií.
2.potom to potrebujeme spojiť do jedného veľkého celku ktorý bude mať spoločné záujmy ( žiadny komunisti a podobne veci).
3.vznikne nová strana ktorá môže mať veľmi hrubým odhadom pár tisíc prívržencov ( odhad beriem zo skupiniek ktoré poznám priemerne cca 300 - 500 ľudí na skupinu - neberiem do úvahy všetkých sú ľudia ktorý aj tak nič nespravia...určité %)
4.musíme dať o sebe vedieť ( internet by to dosť uľahčil strana by hrubým odhadom mohla získať opäť pár tisíc prívržencov )
5. v piatom bode sa dostávame už k sumám za reklamy a podobné veci - aby o nás vedeli aj ostatný... Snažil by som sa hlavne zamerať na nevoličov je ich pomerne dosť(áno viem že sú medzi nimi aj starý ľudia atď) a v druhom rade na ľudí s ktorými manipulujú médiá
6. Je už len na ľuďoch či to zmenia vo voľbách
V prvých voľbách by som bral za úspech aj to keby sa vôbec dostaneme do parlamentu. V parlamente by sa potom muselo ukázať o čo nám naozaj ide aby nám ľudia začali dôverovať....
touto teóriou by sa to dalo riešiť rozumne
Ked sa dokazali na Islande vysporiadat sa zo situaciou...
Tak to take hlupe a nerealne nie je.
Ja viem bolo by to krasne ak by to slo miernou a spravnejsou cestou.
Ale podstupit znova to riziko, ze podplateny cigani a rocnym 100 € prispevkom zaslepeny dochodcovia zvolia napriklad Smer, to je priliz.
Krajina , mesta , veci su tak pekne ale keby bol ich system niekde tu napr. v SR tak je to najhorsia krajina na planete , bez toho obrovskeho pozlatka len s tym systemom a o ten tu ide
Podla mna tam ma clovek mensiu cenu ako u nas.
S ludmi si robia co chcu korporacie a vseliaky chujovia republikani , boze to su arogantni nekulturni ,zlocinci a to je jedna z dvoch stran co tam su. Cele zle.
mne sa páči aj tamojší systém. tebe nie. Načo ti to budem obhajovať keď je to vec nározu ? ideme sa hádať či je lepšia škoda alebo renault ? alebo o to ktory spevak je lepši ?
a na základe čoho si usúdil "cenu človeka " ?
@mm47 pise rozumne (spolu s zopar dalsimi)
Cela ta velka revolucia skonci v lepsom pripade nejakym pochodom pred uradom vlady (ktory este aj media okomentuju ako "zopar ludi z internetovej stranky pre nastrocnych")
Ziadne dalsie "potom" nebude. Zbytocne pisete "ved zapojte fantaziu". Zbytocne pisete "potom sa veci zacnu hybat". To su take romanticke myslienky, ale samo sa nic nehybe. Pokial neexistuje vedenie, ktore ma konkretny ciel co chce dosiahnut, tak je to vopred odsudene na to, aby to skoncilo ako fraska.
A "politici su zli" NIE JE ciel.
Ani "zmena" nie je ciel.
Skor oznacia revolucionarov za extremistov a potom sa mozu do kriza honit v Ilave.
To nie je revolucia
pozri si jeden dokument o potravinarskom priemysle ,na HBO kine to je , bolo , ale neviem ci mas Magio. Stacilo mi to vidiet tu totalnu drzost , lahostajnost voci ludom.
Ale to ze republikani len tvoria Amerike image najnenavidenejsej krajiny na svete je proste tak.
Nepride ti to blbe?
Ja hovorím, že protestom kde sa bude skackať a hopkať sa hovno dosiahne Nie, že ľudia hovno robia Ale však každý si preloží môj príspevok podľa seba, že?
Ako tu pozerám, vy by ste do politiky dosadili hocijakého blbca bez VŠ, bez znalosti svetového jazyka, čo preliezal na strednej s päťkami s matiky. Lebo inák si vaše reakcie neviem vysvetliť. Všetko chcete hneď naraz zaraz. Ale veľká a stabilná zmena sa dá dosiahnuť len dlhodobým plánovaním, ktorá trvá aj niekoľko rokov. Byť morálny a humánny nie je všetko...
Ja si uvedomujem, ze tu rozpravam o velmi krajnom rieseni, ale mam ten pocit, ze ine riesenie sa nam uz nenaskyta...
A nechcem diktaturu, nie je mozne zverit vedenie krajiny do ruk jedneho cloveka ani do ruk jednej strany.
Ja hlavne co pozadujem a chcem dosiahnut je, aby sa aj kauza gorila riadne presetrila a zodpovedny boli zbaveny funkcii aj v stranach a prinajlepsom, boli posadeny do vazenia, pretoze konali organizovane trestne ciny.
A toto dosiahneme asi len tou revoluciou.
Potom nech sa konaju volby, bez predsedov stran a stran, ktore maju maslo na hlave !
Medzi tym by bola vytvorena docasna komisia, ktora by bezodkladne a v co najkratsom case doplnila do ustavy par bodov, ktorym by boli zaistene zakladne moralne principy a transparentnost vedenia krajiny!
Nic ine... Len dat na chvilku priestor takym znalcom, ako je @stenatko , aby sa postarali o co najvacsiu transparentnost a tym zabezpecenu moralnost... A konecne by sa vyuzili aj ludia, ktory sa ucia prave o tychto etickych a politologyckych srandach na skolach.
@stenatko si vzdelané dievča je vidieť, že asi chodíš na dobrú školu.... ale vždy budú existovať ludia, ktorí myslia a konajú impulzívne, emotívne a bez štipky reálnych znalostí a schopností.
človek ako ty by ich mal proste ignorovať
Ináč, ak chce niekto niečo prezentovať, tak nejak tak ako @colt1911... hoci veľa vecí nedomyslených a nedotiahnutých, ale aspoň reálny návrh a návrh vôbec ! Všetci ostatní tú chcú len protest ako vidím.
SMER-SD vyhrá predčasné volby a vytvorí koalíciu (všetci sme si toho vedomí dúfam) , lebo LUDIA ho zvolia a revolúcia by znamenala pád demokracie.
ako vieš čo kto dosiahne a čo nie ? si veštec ?
tak chcel si krajinu, dal som ti ju ale tebe sa zase niečo nepáči tak si vymyslíš dalšiu požiadavku výberoveho konania ? chod do prdele
dokument
ja osobne preferujem informácie z prvej ruky a skúsenosti, dokumenty si pozerám akurát o prírode a vede
až budeš mať info iné ako z dokumentov sa možeme baviť
@nobile sklamem ťa ale z revolucie nič nebude, vidíš že národ slovenský je v sračkách lebo si to zaslúži za svoju zabednenosť.
potom ked budem v dokonalej super hyper amerike umývať riady za 1400$ mesačne tak pošlem pohladnicu sem, do krajiny kde budu ludia otrokarčiť za 400€ v čistom ale nie nejdem tam umývať riady, to bolo len ironicke prirovnanie
Protest nie je samo o sebe zlý, ale musíš si uvedomiť, že aj po proteste niečo nasleduje. Ok, dajme tomu, že všetci z súčasného parlamentu odstúpia na želanie "protestujúcej" masy ľudu (nereálne, ale to len ako príklad) a čo bude ďalej??? Kto pôjde potom do politiky, aby sa o štát postaral?
stenatko v politike ?
cpt. cangoro , gimme that gun !
V najblizsich dnoch si spravim dalsi prieskum, skontaktujem ludi, nezavysle organizacie a strany.
Ak kalkulacka nepusti a jednoznacne mi povie, ze by sa moj cin rovnal nie len samovrazde, ale zlyncovaniu a dalsej torture.
Tak s Panom Bohom Slovensko a slovaci. Uz sa nebudem vracat ani na vianoce.
V opacnom pripade, ak ludia naozaj budu chciet, pomozem im neskoncit v este vacsich srackach v akych su teraz.
Zatial Vam zelam dobru noc.
Ale s týmto pánom by som určite rátal minimálne ako za poradcu ...ak sa dostaneme do vlády Videl som už viacej jeho vystúpení a prednášok a myslím že vie o čom rozpráva
dobru noc a revolučné sny
nedosiahnu pretoze ta krajina je tak skorumpovana , ze z toho proste nic nebude.
Inak tie tvoje informacie z prvej ruky su dost nanic , vies kedze ich mas asi od obcana bezneho co vidi asi hovno do vnutra systemu co ho odrbava a ma ho uplne v riti.
Cela tato debata sa mi zda ako vtip.
Alebo ako reinkarnovany Lenin co chce skusit ci nestratil iskru.
Realne? S tebou tu nikto nesuhlasil tento vecer. So mnou ano. Vsetci su lietadla len ty si normalny, ze?
Uz sa odjeb do Ameriky konecne
Ak chceš aj len obyčajný protest, obyčajné skandovanie pred prezidentským palácom, minimálne nejaký ten "vodca" a pár rečníkov by tieto pojmy poznať mali. A mali by ich aj vysvetliť svojim ľuďom s ktorými protestujú (nie všetky, len tie, ktoré sú v aktuálnej situácií potrebné), aby sa jasne chápalo, čo je cieľom protestu. A aby to jasne pochopili aj tí, ktorým je ten protest smerovaný. Proste to umenie sa vyjadriť v reči administratívnej je tiež dosť potrebné.
A Island sa mi zdá rozmýšlaním niekde úplne inde, ako SK, to je podľa mňa ten kameň úrazu. A Island má aj viacej výhod a schopnosť dobre fungovať sám, zatiaľ čo Slovensko je riť sveta uprostred Európy - bez mora, bez geotermálnych energií, bez všetkého. My proste sme závislí od ostatných štátov. Island až toľko nie.
To je asi všetko. Ak bude protest dobre zorganizovaný, premyslený, problematika preskúmaná a nie len povrchovo (laicky), ale do hĺbky, ak budú navrhnuté možné riešenia, ak budú nejaké oporné body a ak bude aj dav, kľudne pôjdem protestovať aj ja (hoci stále som dosť voči tomu skeptická). Len si treba uvedomiť, že to naozaj nie je také ľahké a protest nie je všetko... veľa závisí aj od iných vecí...
Protest skončí, lebo politici pretentoraz vyhovejú.
Ľud bude spokojný a háveď ostane na mieste.
A tá háveď si ľahko zabezpečí, aby sa už ďaľšie protesty nekonali. Až taká sprostá nie je, aby stúpila dva krát do tej istej rieky.
A potom si už ani neškrtneme.
Aj v rodine máme taký príklad,že tu na Slovensku ho ani na výšku neprijali a teraz robí perfektnú hudbu v Anglicku na výške.
Z toho vyplýva prečo tu nechcem ani len študovať. A na protest by som aj šla,lenže tu chcú všetci len držať hubu a krok a keď nás bude tisíc na proteste budeme radi,ale nič nevybavíme...
hops.......
skús napísať niečo čo ešte neviem
@stenatko áno, ešte niečo. napríklad to že si mi neodpovedala na to ako by si to riešila ty, ako by si zázračne spravila to že pôjdeš ako politická strana, všetkých neskorumpovane prevalcuješ a nastolíš poriadok avšetci tam ťa budú poslúchať.
a že ja som naivný
to že s tebou súhlasí pár ludi ti dava vysoke sebavedomie, len sa z toho prosim nepojeb, ty ešte niečo
dievča má brigádu, možno trochu vidí do politiky viac ako jej rovesníci a všetci oooo ... bože ty si ale mudra...
pre mňa jedna z mnohých, takých bolo takých bude. čakám tvoje návrhy princezná, do ameriky sa odjebem mile rád, zase ukazuješ svcoje komplexíky tým že ma tam posielaš
stenatko, prepac ja si ta pamatam este z davna nie ironicky, skor usmevne.
Je potrebné povedať že @stenatko má jednu veľkú pravdu.... nesmie sa ísť na to "po hlave". Je super mať revolučné myšlienky ako @nobile a @depropex . Fakt... lebo vidno, že aspoň niekto chce zmenu... ALE treba ju trochu obrúsiť. Treba na to plán, lebo ako spomínala @mielikki , kto by už išiel štrajkovať.
A zas najväčšiu právnu pravdu tu má aj tak @bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h . Revolúcia by bola v tomto prípade antidemokratická a nie prodemokratická, ako to niektorí chcú.
Bolo by fajn uskutočniť ciele @nobile - ho a ostatných, ale CHCE TO PLÁN.
MUSÍ sa s týmto ísť do politiky. Inak je to zbytočné a zas (tiež ako spomínala Iva), nemôže sa tam ísť bez všeobecných znalostí problému! Človek čo nemá ani poňatia o probléme - štátny dlh, HDP, dane, alebo človek čo nevie význam slova dopyt, ekonomika, ekonómia, by tam tiež nemal čo hľadať, lebo skôr, či neskôr skončí s fackou od Anči.
A je smutné brať si príklad z Ameriky ako @depropex , lebo sami vidíme v akých sú sračkách. Čo tak Fínsko, Nórsko a Dánsko? Aj keď to je tiež dosť nereálne, pri Slovenskej situácii.
Každopádne som fakt rada, že sú ľudia, ktrorí chcú zmenu a som s nimi
áno, ave america
@sibbonah to isté. ludia už ste ozaj taký neskutočne prijebaný ? prečítajte si každý povinne môj koment 73.
a teraz mám otázku, KDE DO PIČE píšem že amerika je vzor a že sú super ?
zase len prijebaný slovakizmus, že vladať do huby druhému čo si myslím že on si myslí.
k tj revolucii, ano, som ohnivá povaha a občas do veci idem pohlave. Viem že nastoliť psprávny režim je lahke ale taky rezim naprogramovat je uz vyssi level. Ale svoje nazory som vyjadril hore, ak ma niekto inu paku ako protest, nech sa paci, som zvedavy ako chce niekto presvedcit celu nasu vladu aby z nich zrazu boli dobri ludia.
a za každý prijebaný koment v suvislosti mňa a "dokonalej ameriky" si prinesiem velke kladivo a dotyčnému rozjebem najskôr klavesnicu a potom počítať.
A tie praktiky... je jasné, že cítia vysokú pravdepodobnosť štrajkov a to, že im bude každý nadávať. Mne to príde fakt jebnuté, aby sa neschopnosť človeka schovávala za zákony, ktoré si tí neschopáci samí odsúhlasia.
Ty admina platíš alebo iný užívateľ na Birdzi? On je verejný činiteľ ? Je rozdiel keď niekoho platíš zo svojich daní a odvodov (to ty ešte nepoznáš) a keď si súkromná stránka stanový pravidlá, aby tu nemala bordel a musela tolerovať jebnutých userov. Pri slovenských politikoch si nesúhlasila s tým, že tam budú neschopní farizeji s obrovskými platmi, ale keď si sa registrovala sem, tak musíš pravidlá a činnosť vrchnosti stránky tolerovať, pretože tou registráciou si súhlasila s podmienkami, aké stránka vyžaduje. To len na margo tvojho funny príspevku =D
chcel som tým naznačiť do akej nepríčetnosti ma to vytáča. Chápeš ?
@depropex Tam pristupuju k ludom tak ze ked nemas peniaze nehaju ta zomret. Podla mna toto staci povedat a mame jasno co je to za system.
@mm47 ideš už trochu do extremu. a svedí to len o tom že zdravotníctvo je tam pre tých lepšie zarábajúcich. bohužiaľ.
aj tak sa mi tam páči, vyhovuje mi to. K lekárovi som chodil Vždy len po pečiatku aby som sa ulial zo školy. nikdy som nič zlomené nemal a dosť si na seba dávam pozor čiže pre mňa by to mohlo byť relatívne bezproblemove si myslim. človek nikdy nevie ale tak pre mňa stále pešie jak tu.
proste niekomu sa tu páč, niekomu nie, niekomu sa páči trebars finsko, je to každého vec čo sa komu páči a netreba to odsudzovať
Stredoskolak z USA nesiaha po paty stredoskolakovi zo Slovenska.
Akurat tie ich univerizty ... a zase pre bohatsich , hovorim krajina ovladana peniazmi ako ziadna ina.
Dobre serme uz na tu problematiku , sak nemam v umysle ti vyhovarat plany.
američan vyjde výšku, je z neho úplný šéf a zarába aspoň tých 2500$ aj to je fakt slabota.
Narážam na to že tam za minimum dostaneš viac, tu za maximum velke hovno.
to je nevyčerpatelna tem aale moje plany mi nerozhovori nik, to by si sa aj darmo snazil
Aj bez nej sa da zarobit 800,900 eur co je slusne , tam ju potrebujes priam nevyhnutne a to co na nu minies len aby sa vratilo zarobis za roky.
Aj sa tam drahsie zije , boze ved jedna vec je kolko zarabas a kolko stoji kava tam a u nas. Tam mozno ani nie je tak draho napriklad benzin a tak , snad sa nemusim vyjadrovat preco
Luxus na ukor planety , sory nemusim taku krajinu.
Plany ti coskoro prekazi Cina , mozno.
Neodpovedala som, lebo sa ma nikto nič nepýtal, rozoberala sa iná téma a postupne sa došlo až k môjmu názoru, od ktorého si teraz odvodil otázku. Takáto otázka, čo by som robila keby... bola mne položená v tejto diskusií prvý krát Keď sa pýtaš, kľudne ti odpoviem. Lenže teraz som došla z roboty, chcem sa najesť a odpočinúť si. A nie sa tu jebať s debilkom, ktorý má už pol dňa na mňa nachystaný odjeb, aby vyzeral ako najväčší king. Pretože ty si sa rozhodol ísť proti mne aj keby traktory z neba padali. Takže zvažujem, že sa na teba vykašlem a nič ti nenapíšem, lebo aj tak mi to vysmeješ, lebo to by si nebol ty, keby si dokázal skloniť hlavu a uznať niekoho názor za dobrý. A je to zbytočné aj preto, lebo ťa môj názor v skutočnosti VOBEC nezaujíma a je ti ukradnutý a len ma chceš hodiť do úzkych a vyprovokovať.
Tá tvoja revolučnosť nie je ani hrdinská, ani odvážna. Je hlúpa. Si ako malé päťročné decko, ktoré nevie ovládať svoje emócie a nevie, čo sa patrí. Tak mi aspoň svojím prezentovaním pripadáš. Rozprávaš a konáš skôr ako si niečo premyslíš. Raz ti tá tvoja úžasná revolučnosť vykope hrob. Všetky revolúcie čo boli sa tuším neobišli bez zbytočného násilia a zbytočných zmárnených ľudských životov. Revolúcia je štýl radikálnych komunistov a diktátorov. Nie ďakujem, ale neprosím. Radšej to budem riešiť miernejšou cestou.
A to že ty máš vysoké sebavedomie a nedohoniteľné ego, aj keď ani zďaleka nemáš byť na čo pyšný, to je úplne v poriadku, že? To že s tebou nikto nesúhlasí asi o niečom značí... či ty to nevidíš? Tak zrejme nie.
Nie, rozhodne mi to sebavedomie nepridáva, ale pridáva mi to istotu v tom, že som hovorila niečo asi správne a že to, čo som povedala, ľudia nepovažovali za hlúposti a za primitívnosti neriešiteľného rázu. A že so mnou súhlasia. Takže si nemýl jablká s hruškami. Ďakujem.
Oooo, to som nevedela že brigádovať a mať menší rozhľad v politike je dneska niečo zlééé O_o Asi sa pôjdem odstreliť, lebo Depropex si myslí, že je to nenormálne.
To je aké fajnové, dneska je normálne zlé a divné, ak niečo niekomu ide a je v tom dobrý
Ja tiež nemám potrebu tu plačkať nad tým ako malé urazené pošťaté decko nad tým, že si lepší trebááárs v automechanike. To že si v tom lepší ma vôbec neoprávňuje odsúdiť ťa za to. To by bolo smiešne a vrcholne trápne
A ak si si všimol, ty už vôbec poriadne opozične neargumentuješ, takže to beriem tak, že si sa vzdal a nemáš mi čo povedať. Lebo ty len urážaš, znevažuješ oponenta jeho súkromnými stránkami a životom a hráš mi tu dramaticky na city, či o čo sa vôbec snažíš. Čiže ešte väčší dôvod ťa mať v paži.
Celý Birdz sa ti s radosťou zloží na jednosmernú letenku do Ameriky, len aby si sa už odjebal do piče a mali sme od teba pokoj
A čo ti mám závidieť preboha? To že budeš deň čo deň bezducho jazdiť kamiónom, žrať bagety zo samočky a sprchovať sa v splesnivených moteloch? To nemyslíž vážne, že toto ti mám závidieť.
A komplexíky sú tuším tvoje obľúbené slovo, čo? To že sa chcem zbaviť jebnutej Slovače, neznamená, že mám komplexy, ale že mi jednoducho LEZIEŠ NA NERVY (a nielen mne).
A nemám mať z čoho komplexíky, nakoľko nie si ešte ani len v Amerike, nemáš ani len vodičák, ani nejaké perfektné jazykové znalosti (ale to ani ja) a pochybujem, že máš aspoň z tretiny našetrené na letenku. Len dva roky tu žvaníš, chvastáš sa tým a nič z toho. Z teba že mám mať komplexy? Cha, cha. Keď si nestačíš na SK, kľudne sa odjeb preč a zarábaj si ako úžasný kamionista v USA. Ja si na SK dokážem zarobiť toľko koľko potrebujem, alebo toľko, koľko chcem. Nemusím ísť kôli tomu preč. Ku šťastiu mi stačí naozaj málo. A mám to tu rada. Ja ani preč z SK ísť nechcem. Vôbec ti tú Ameriku nezávidím. Takže ešte raz... z čoho a prečo mám vlastne komplexy?
Takže choď do piče. A neunúvaj sa odpisovať. Tvoj názor ma nezaujíma a beztak nič rozumné neodpíšeš.
stenatko, ze ta to bavi s takym trudom, radsej si daj caj a vyloz nohy
@stenatko nie, nejdem proti tebe, nepatrím k tým čo su proti niekomu tak je to dokonca života a nemám voči tebe komplexy, len mám pocit že strašne kecáš a nemáš moc čo ponúknuť. za BZ som sadol teraz a neviem ako ty, ja nesedím celý deň na riti za PC boli aj take časy, lutujem toho poremárnehého času.
akože poviem ti uprimne,vylejem ti dušu. Tvoj názor ma zaujíma, niesom ako husky a spol že mám potrebu každého vysmievač. a to či mi to verím mám táááááák hlboko v piči
moje ego a pyšnosť píšeš na základe tých prá viet tu na BZ ? pani psychologička zrazu ? takýto posudok hneď tak s fleku bez osobneho kontaktu ? áno, v poslednom čase rád vyrývam, niesom taký, len mám proste teraz náladu nebyť slušný a chytiť sa hocičoho čo sa mi nepáči nik so mnou nesuhlasi, ano, vsetci su len a len na tvojej strane a vidlami ma ženu odtialto preč (nebud piča)
ukážeš mi prosím pekne KDE presne píšem že je to zlé ? rád si to prečítam, som zvedavý.
ja ti neoponujem a celý tento tvoj koment je čo ? len výlev tvojich námietok proti mne. Ohooo... ahaa... ihiii... politiky som tam čakal trošku viac a ak sa bojíš že tvoj názor vysmejem a zahodím do koša hneď tak fajn, ale ja by som si ho rád vypočul a povedal že som sa v tebe zmýlil, no daj mi na to dôvod, teším sa predsudkou sa neboj, napíš svboje riešenie, myslim že niesom jediný kto je zvedavý.
ináč teba strašne uráža slovo komplex, už ťa vidím za klávesnicou ako sa čertíš a dupeš , len nepraskni prosím
áno všetci ma tu nenávidia, nikdy osm nič nedosiahol ani nedosiahnem.... ale vieščo ? ty si ako ja. Stačí trošku zapičovať a hneď sa rozčertíš a vzblkneš ako pohar liehu, budem to brať tak že prehnaná akcia vyvolala prehnanu reakciu, sám som taký občas čiže dobre.
iba ti v skratke poviem, že niekomu kamionizmus vyhovuje a za nič by ho nemenil ako vyhovuje tebe toto. A nieje to len o bagetkách a plesnivých hoteloch, na ceste som ani jednu bagetu nejedol a ani jeden plesnivý hotel som nenašiel. Ale dobre nejdem už rýpať, čakám na tvoje riešenie, ktorým by si náš národ vytrhla z takýchto sračiek.
ak hej tak.... ehm ... dobre, nebudem ti nadávať
ale nenapadlo ťa trošku pohnúť mozgom a domyslieť si že ak napíšem "úžasná dokonalá amerika" bez úvodzoviek že to myslím ironicky ? či ? načo premýšľať však ?
sem s ním, už sa neviem dočkať !
A aj keby som to napísala, ešte to okomentuješ že: ,,A čo tu vyprávaš! Urobiť to choď!" alebo ,,Rečičky, rečičky, ale skutek utek." Lebo to si celý ty
S tebou rozumná reč nie je, škoda reči no
ja niesom k ľuďom normálny zato ty si vzor správanie nie že nieš, ty si namýšľaš že vieš a to je rozdiel.
ináč sa smejem na tom ako dokážeš predpovedať ako zareagujem a pritom si to ani len neskúsila a už si si istá ako by som reagoval.
rečičky ti poviem teraz lebo stále sa tu biješ do hrude s ničím
A pozri, ja ti tú Ameriku prajem. Chcem aby sa ti darilo, aby si bol šťastný, aby to nedopadlo nejak zle a nejak sa nedal do mínusu (finančne). Ja ti neželám nič zlé, nie som škodoradostná. Len... proste, podľa mňa máš veľké oči, na to že prakticky k tomu vôbec blízko nie si. Prepáč, ale fakt. To že to plánuješ, to že ti babka (zrejme) drží ubytovanie a miesto v práci, neznamená, že to bude tak, ako si želáš...
Mňa ani nehnevá tak to, že tam ideš, ale hnevá tvoja nešťastná povaha.
To že som ti nadávala, to bolo až potom, čo si vynadal ty mne. Ja som sa bránila. Čo si čakal?
Prepáč, na základe tvojich reakcií som usúdila, že s tebou nie je normálna reč. Čokoľvek som napísala, všetkého si sa chytil. Toho, že mám brigádu, dokonca! Toho, že niekto so mnou súhlasil...
Ja ti to môžem napísať do TS-ky, ak ti na tom tak veľmi záleží, ale ty mi povedz, že si to aj prečítaš, pouvažješ a nezjebeš ma, aj keby sa ti to pozdávalo.
už som ti aj viac krát písal že si to bez predsudkov prečítam a objektívne posúdim, prečo to nenapíšeš sem ? hanbíš sa za to ? ak na tom trváš tak pošli v TS mňa to ozaj zaujíma len už chcem vidieť že nekecáš do vetra a máš aj nejaké reálne nápady. Ak sa mi to bude pozdávať, potom ti niečo poviem, ak nie, tak bohužiaľ, mám na to asi iný názor ale zjebávať ťa nejdem, ked ti o to tak ide.
A nemýl si hnev s aroganciou