Zdravím vštkých chcel by som sa opýat na jednu vec mám 15 rokov a asi pred 4 mesiacmi som na sociálnej sieti urazil jednu zenu nadával som tam na nu vsetky nadávky co som poznal a dala ma na políciu a bol som tam a povedali mi ze mozem byt rád ze to nechc
zasran nevychovany... za sklom si frajer, by som ta chcel vidiet ako jej nadavas do oci.. jebla by ti facku a s placom by si utekal pod maminu suknu...
Už som ti chcela napísať, že si mohol vážiť naozaj slová. Ale, keď som zbadala napísané UČITEĽKA, tak som vodu vypľula, čo som práve pila Ak si jej odôvodnene nadával, že fakt sa správala nespravodlivo alebo čo, tak si myslím, že si v pohode Pokuta, no čo už, mal si myslieť skôr na rodičov.
Nabudúce, keď chceš niekomu nadať, tak medzi 4 očami, kde nie sú žiadny svedkovia a súd to vezme ako tvrdenie proti tvrdeniu. Teraz nes následky, ale aj tak, dokonca života sa môžeš tej ženskej smiať, keď ju dokázal uraziť neplnoletý žiak.
A to akoze ked na mna bude niekto na fb alebo niiekde na nete nakladať, tak mozem zavolat fizlov a povedat im co ze na nete ma obtazuje nejaky clovek a uraza ma ... A oni mu poslu pokutu? :d to je nejaky fail ne? :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
maximálne môžu niečo poslať tvojim rodičom
inak, prečo si to na ňu vlastne nadával?
a @guadcore k @5 je ok, že si za tým stojíš, ale nabudúce skús svoj názor vyjadrovať trochu inak
btw. a to kto bola ta tetka? nejaka stara?mlada? posli nam jej fotku
Nabudúce, keď chceš niekomu nadať, tak medzi 4 očami, kde nie sú žiadny svedkovia a súd to vezme ako tvrdenie proti tvrdeniu. Teraz nes následky, ale aj tak, dokonca života sa môžeš tej ženskej smiať, keď ju dokázal uraziť neplnoletý žiak.