Baby čaute
Robíte tu niektorá pole dance? Idem si kúpiť tyč a našla som 45ku za dobrú cenu, ale v štúdiu mi vyhovovala o veeeľa viac tá 40ka. Myslíte si, že sa dá na tú 45ku zvyknúť? Alebo možno je to lepšie na tréning?
No tak to uz musis sama posudit, ja som tamtu tiez celu rukou neobisla, a ako totalny zaciatocnik som sa i tak dake veci naucila a zvladla ale zase na take pozicie, kde takmer vsetko zavisi na tom, ze sa drzis jednou rukou, to som sa bala napriklad dost, lebo to by som mojimi slabymi ruckani neudrzala
Ale po novom roku chcem zase zacat, ak zdravicko dovoli, a v novom studiu su mensie tyce, tak potom ti poviem
Ono sa človek vypracuje a naberie silu. Ja pred pár mesiacmi som ani nevyšplhala úplne hore . A po pár mesiacoch to dokonca už ani nebolí až tak. Len máš modriny jak mapy a moja mama sa bojí že z nich budem mať rakovinu
Ved to je najlepsie na vytvarovanie postavy! Ked mas moznost urcite chod. Je to super - teda pokial dokazes ignorovat tie modelocky a baletky a anorekticky okolo teba, ktore to vedia a ty nie no toto bolo vlastne asi najtazsie zo vsetkeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A zvyknut sa urcite da, si myslim za dobru cenu urcite
Ale po novom roku chcem zase zacat, ak zdravicko dovoli, a v novom studiu su mensie tyce, tak potom ti poviem
No tak ja porozmýšľam .
Ďakujem . A drž sa, nech zdravie slúži
To nechces, ver mi mozno o rok ked nebudem jak drevo
Ved to je najlepsie na vytvarovanie postavy! Ked mas moznost urcite chod. Je to super - teda pokial dokazes ignorovat tie modelocky a baletky a anorekticky okolo teba, ktore to vedia a ty nie no toto bolo vlastne asi najtazsie zo vsetkeho
» paulgroslouis.tumblr.com/post/1050141706...
ale ja napr. mam radšej tú tenšiu tyč a nezmením to ani za boha a nechcelo by sa mi na inú zvykať. proste.
Máš aj doma tyč? Ak áno tak akú, X-pole?
Ozelies jeden koncert a mas poledance na pol roka..