áno prekročenie rýchlosti , alkohol za volantom ale kontakty na policii všetko vyriešia takže ani vodičák mi nezobrali a raz boli umňa policajti že vraj som pozemkoví mafián
uff to mi ani nespominaj u nas su ti fizli v skole vkuse a robia nam prednasky a ine somariny ...je to nuda ale.. hej s fizlikmi som sa uz stretla ked oco zaparkoval tam kde sa nemalo, prisli fizli, dali mu pokutu no proste cely den mal v keli a potom ked sme raz chceli ist cestou na kupko a oco sel skratkou kde bolo zakaz vjazdu ta nas nacapali taki tucni fizli s buchackami a tvarili sa akoby zjedli kysle uhorky xD nic proti vam fizlici ale ste nemuseli az 50 €
@mronzig dostal som len pokutu...marodil len 7 dny...keby vac tak to je horsie...preplatil som mu aj doktora..mal 14 stichov...mal som boxera preto ma aj sudili...
hej, ked som isla s kamaratkou do polozrucaneho domu, akurat isli okolo mestski, a pytali sa ze co sme tam robili a ci tam fetujeme posrata som bola vtedy najviac
presacovanie, vodna fajka (vysvetlit tete na prvom ze to nie je trava ale tabak bol problem tak jej to dosli vysvetlit mestky policajti.. co ze to vyzeralo ako bongo ked som zabudol hadicku ) , fukanie (0.00 som im vravel neverili ), pokuta za prejazd v zakaze (ked su vedla seba dve ulicky vzdialene 2m a odbocim do druhej a nekuknem cedulku stane sa ) , autonehoda a take normalne mestske blbosti (poskodzovanie cudzej veci (odvliekli na cpz kamarata ze rozbil dvere) pitie na verejnosti (nebol som to ja.. len som sa podobal tak nic len som si snimi pokecal ) rusenie nocneho kludu na ulici (rozpravali sme sa na lavicke niekomu to vadilo dosli policajti a poprosili nas nech ideme inam ) )
proste podla mna klasika... niektore udalosti sa uz opakuju a nepride to zvlastne nikomu nastastie na sud som nemusel nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nechcem na to spomínať.
Vlastne. Ja si to vôbec nepamätám.
Keď mi vykradli auto.
Keď mi nabúrali auto.
Pár krát hovadiny ako rušenie nočného kľudu, rôzne výtržnosti, alkohol na verejnosti.
Ale asi nič dáke vážne veru.
proste podla mna klasika... niektore udalosti sa uz opakuju a nepride to zvlastne nikomu nastastie na sud som nemusel nikdy