Veľakrát si politici nezaslúžia ten post, právomoci a mzdu, ktorá im z toho plynie. Tu to nie je o zásluhe, ale schopnosti daného politika presvedčiť masy, aby ho podporili.
To je princíp demokracie...
Keďže v druhom kole sa malo vyberať len z dvoch kandidátov, takmer o 20% vyhral Kiska. Spravil dobrú kampaň, účinne poddrbával antikampaň, takže zaslúžil.
Určite nie...
Mali by ho nejak odvolať, vsak to ani politik nie je, jak môže byť prezident? EU by ho mala jednoducho stiahnuť a nové volby zaviesť podla mna...
@johnsnow Je to tak vsade zaužívané, je to proste tradícia, prezident by mal mať skusenosti s politikou, a mal by byť starsí (hoci Kiska už má cez 50), ale hlavne by mal vedieť čo je to chudoba a nie Kiska čo má miliony...
Vsak to znie jak z nejakej parodie, že milionár čo vie o politike hovno sa stane prezidentom..
Tak ale Slováci su Slováci...
myslim ze sa neda povedat ci si to kiska zasluzil alebo nie, nakolko sa v politike v zivote neangazoval. takze naozaj sa cudujem ako mozete niektori z fleku povedat, ze si to nezasluzil.
ale za to si myslim ze jedno je iste: fico, ktory je v politike nejaky ten rocik , si zasluzil tu prehru.
@rayennn a Fico vie čo o tom čo je to chudoba??? Odkedy vyšiel zo školy tak lezie komunistom do riti a potom sa na nich hrá, má telefón za desať tisíc a hodinky za ešte viac.... Kiska vyrastal v obyčajnej rodine tak ako každý iný a všetko čo má získal sám po roku 89. V prvom rade je to manažér, ktorý vie RIADIŤ nie politik, ktorý vie ROZPRÁVAŤ a KRADNÚŤ (pretože o tom je politika, nie o riadení!)
Nezasluzil, ale co uz, hadam aj nieco splni pocas tronovania. Penazi ma dost tak neviem co tam chce robit. Ja keby som mal tolko prachov co on uz by som dalsie nechcel radsej by som polku rozdal aby som sa z toho nezblaznil.
@rayennn tak si pozri videá ktoré robí Rudko Vaský o tvojich milovaných komunistoch Nevravím že Kiska je svätý, no Fico je určite väčší hajzel a Rudo Vaský nemá vo všetkom pravdu vždy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
To je princíp demokracie...
Keďže v druhom kole sa malo vyberať len z dvoch kandidátov, takmer o 20% vyhral Kiska. Spravil dobrú kampaň, účinne poddrbával antikampaň, takže zaslúžil.
Mali by ho nejak odvolať, vsak to ani politik nie je, jak môže byť prezident? EU by ho mala jednoducho stiahnuť a nové volby zaviesť podla mna...
» www.topky.sk/cl/1000738/1387...
Vsak to znie jak z nejakej parodie, že milionár čo vie o politike hovno sa stane prezidentom..
Tak ale Slováci su Slováci...
Dpč keby to bola pravda....
ale za to si myslim ze jedno je iste: fico, ktory je v politike nejaky ten rocik , si zasluzil tu prehru.
Kiska má 7 milionov...