takze ak vam to pride tak ze chcem zasahovať do sukromia a tak tak nepiste. mam priatela tri roky a sex uz zacina byt nuda rada by som ho nejak prekvapila nejakou super polohou ale neviem pozerala som vselijake stranky kde davaju rady ale to mi pripada
poloha na cibuľu je fajn,chlap sa vyzlečie a dievča rozplače
a teraz vážne..myslím,že keby ste experimentovali hociako nájdete si vhodnú polohu..stále treba skúšať niečo nové..na nete toho moc nenájdeš..a ak áno,tak len somariny
nemyslim si ze na nete toho vela nenajdes... skor na slovenskych strankach toho vela nenajdes... na anglickch/ americkych toho je pomerne dost a pomerne k veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
poloha na cibuľu je fajn,chlap sa vyzlečie a dievča rozplače
a teraz vážne..myslím,že keby ste experimentovali hociako nájdete si vhodnú polohu..stále treba skúšať niečo nové..na nete toho moc nenájdeš..a ak áno,tak len somariny
este odzadu, ja neviem on sedi a ja na nom a tak ich je vela, som unavena sa rozpisovat
» wwww.zhlednito.cz/w/poloha-vrtuln...