nie ze pome na Zaru (ako ju mucit alebo nieco take), ale pome sa na Zaru zabavit...
Pravidla:
1. musis napisat nieco co suvisi so sexom (dufam ze chapete vsetci ako to myslim... viď zara diskusie/ankety)
2. nemozes urazat zaru ved aj ona je bi
@filipkvietok ja proti nej nemam nic. pravidelne sa zapajam do jej ankiet :d a kolko krat som sa nasmial len mi prislo blbe ze mala komenty typu za chujovina atake.. tak som chcel skusit ake to je keby sme sa vzili do nej a mozno sa tak pobavili..ked sa dokaze ona na tom bavit tak preco my ostani nie? a este k otmu podme na zaru.. ona ma vacsinou dvojzmyslene narazky.. ale vo vnutri je uplne nieco ine.. tak preto
@lilluska228 ja viem a o to mi hlavne ide... ved preco by som jej to tu mal zneprijemnovat??? ved nech je rada a mne nahodou vobec nevadi, tak som chcel skusit aby sa aspon niekto pokusil do nej vzit a pochopil jej humor par ludom sa to ▲▲ podarilo a uricte sa aspon trochu pobavili
@zara kolko lasky zrazu koli jednej ankete ale tak chcel ked uz 90% ludi nema rado tovje ankety a diskusie tak ze preco haluz ja proti tebe nic nemam aj keby si bol/a/ chalan :d tak co uz
@zara ze najoblubenejsia birdzacka:d za ujeb mam a etse &ko si toho harleqina odbila:d ja teba nie no pekne tak osm rad ze si baba ked to vravis no no a som rad ze som ta konecne urobil stastnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Žiadny!
Oba majú gule na parádu.
a nekaz naladu
.b
@8 hej súhlas.Ani mne to už nepríde blbé...
a namotal(a) uz mrte ludi ako vidim za tych par tyzdnov
som pre kazdu haluz
@filipkvietok som rysho255 nie 225 a ci sa hanbia za seba to teda neviem