Nazdar, chcem sa Vas opytat ... z akeho mnozstvca spermii sa da otehotniet? musite to vypustit vsetko , alebo staci take že "málinko" že aj tam je sanca... lebo neviem neviem ci nieco neuniklo, také málinko a ja sa teraz strsujem ... myslite ze sa mam ? c
ale tak som rozmyslal ze v celom mas tak 200-300 milionov , a aj tak sa tam dostane iba jedna ... vacsina cestou umrie , niektore su defektne ... no a vtom zcoho mohlo byt bolo asi tak 1 milion? :/ myslite ze sa nieco k vajicku dostane ? ://
Nesexuj ked nevies take veci... na oplodnenie staci jedina spermia... aj ked bohvieaka pravdepodobnost tam nie je ak by bola len jedna ale stale tam je...
ale to zalezi aj od toho v ktorej faze cyklu je partnerka a dalsich veci...
ako vravim ista pravdepodobnost tam vzdy je aj pri jednej...
ako nechcem byt hnusak ale clovek by mal trosku vediet niest zodpovednost na svoje ciny... napisal som to tak aby sa dotycny trosku zamyslel... ano je tam pravdepodobnost ale celkom slusne zanedbatelna... no niekedy aj motyka vystreli...
@maco011 ja by som zareagovala aj prudsie ako ty, ale tieto problemy su mi uz povacsine ukradnute a hento som napisala kvoli tomu, ze tu sa tehotnym/ buducim tehotnym/ byvalym tehotnym blahozela, zela sa vela stastia a tlapka sa po pleci
viem ze mala neplodne , a mali sme kondom , len to sa stalo tak , ze ja som sa nechcel este urobit aj ked to slo na mna tak som to zadrzal ale trosku vyslo ale do gumy ... no a isili sme dalej , no po chvili som ho vytiahol lebo sa mi zdal kondom trocha mokry ako keby sa "to" vytlacilo zislo dole a vyslo z kondomu ... ta tak nejak :/ hovadina ? :/
@aguri500 dakujem, aspon niekto normalny ... vsetci ti inak pisu ze tes sa na dieta , ty aspon vies povedat normalne tak ako to je dakujem troska si ma ukludnil ale
@afleck2 ale mohol si hned povedať že ste mali kondom... pokial nepraskol myslím že sa neni čoho báť... v podstate každý ti odpovedal na otázku... lebo bez antikoncepcie je tam šanca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
daj frajerke vypiť litrík červeného a je po obavách..........filip
ale to zalezi aj od toho v ktorej faze cyklu je partnerka a dalsich veci...
ako vravim ista pravdepodobnost tam vzdy je aj pri jednej...
ako nechcem byt hnusak ale clovek by mal trosku vediet niest zodpovednost na svoje ciny... napisal som to tak aby sa dotycny trosku zamyslel... ano je tam pravdepodobnost ale celkom slusne zanedbatelna... no niekedy aj motyka vystreli...