@torpedo08 skús sa pomaly napiť pár glgov čistej vody a potom na čo najdlhšie zadržať dych. a hlavne nemysli na to, že sa ti chce štikútať. mne to pomáha
ten opacny system pitia len som nepil vodu ale vino ale precitajte si to je to fakt ucinne aj ked ma stale nejako napina na stikutanie ale uz asi 3 minuty nestikutam
ja inak väčšinou začkám iba raz, potom si poviem, že stačilo a prestane to.. asi s tým zároveň podvedome urobím aj nejaký špeciálny úkon s dychom a prehĺtaním, ten však vôbec neviem popísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@ragdoll diky idem skusit
@tobje to akoze to cuco myslis ? sak by ma trafil slak
aky je rozdiel medzi alkoholickou a tou obycajnou ?
@zajko30 tlacim tlacim a nic s toho
Oprieš sa o stenu, vystretý a niekto druhý ti drží pohár vody a ty ho celý vypiješ.
Overené to mám na 5tich ľuďoch zatiaľ, každému to zabralo. Ale znie to fakt debilne a najprv som tomu neverila ani ja
@teriq skusal som nic neucinkuje
ten opacny system pitia len som nepil vodu ale vino ale precitajte si to je to fakt ucinne aj ked ma stale nejako napina na stikutanie ale uz asi 3 minuty nestikutam
@ilovemyfriend čistý grc
@ragdoll chudáčik paroháčik ...
@tobje
@ragdoll mna uz davno nic ja som "tazko" pracujuci clovek
» www.onlinehr.co.nz/solutions/20434...
@torpedo08 tak to víno namiesto vody nemalo chybu
@ragdoll jasne hospodarim s alkoholom ale nee teraz mam dobru robotu len za chvilu budem mozno kopat kanale
@ilovemyfriend ja už neviem prepáč únava..
@ragdoll to u nas nehrozi , my sme nizina ale pritom sme vysoko od rieky Morava takze povodne nehrozia
@ilovemyfriend nemchapem ?
@ragdoll no vidis to