prvý krát v živote mám opar.. z toho že som malovala kamarata za ženu.. a na druhý den som sa natrela s leskom ktory som mu dala... čo urobit aby celí ten opar zmyzol.. prípadne rýchlejšie odyšiel??? pastu som už skúšala, aj hojivé vajíčko...
Kúp si v lekárni Zovirax. A teraz vezmi kocku ľadu a schladzuj to. Ak už sa spravil pľuzgier, nezmizne, len sa rýchlejšie zahojí. V budúcnosti, ak pocítiš "svrbenie" na pere, natri okamžite Zoviraxom, ani sa ti nevyhodí.
Kup si Zovirax ale ten ti pomoze uz len pri hojeni ked ten opar uz mas. Nabuduce si to natieraj ked ho este len budes citit. Odporucam ti tabletky na opar neviem ako sa volali, ale v lekarni ti povedia, opar ti rychlo prejde...
Keď ho už raz máš vyhodený nepomôže ti už nič, jedine tie vyššie spomínané krémiky, ale tie len urýchlia hojenie, ale zázrak nečakaj, Keď sa ti raz do tela dostal tento vírus, už sa ho nikdy nezbavíš, môžeš zmierniť len jeho prejavy. Mám to od malička a beriem pravidelne na to lieky, lenže moje telo tie lieky statočne ignoruje a preto sa mi každý mesiac na tvári vyhodí takáto nepríjemná vec, týždeň to bolí a nič nepomáha, ale ako to príde, tak to po týždni odíde Ale bolí to .. kurevsky !
kým len cítiš svrbenie, tak je dobre zhltnúť paralen a potom si to ja natieram hojivým zázrakom, alebo takou špeciálnou mastičkou na to, no neviem momentálne ako sa vola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
celí - celý
zmyzol - zmizol
odyšiel - odišiel
Aké známky máš z diktátov?
neide - nejde
nehovoriac o žltačke A