Ahoj.. dneska som do mojho Favorita nainstaloval autoradio take stare na pasky MC.. nie na cd. a hlavne ze radio ide ale chcel by som ho nejak prepojit s mobilom bo tam mam dobre pesnicky co sa hodia.. viete mi poradit??? velmi by som to potreboval.. daku
záleží od značky a typu autorádia... niektoré majú AUX vstup zo zadnej strany, to je potom hračka. Druhá možnosť je práve už spomínaná "kazeta s káblikom" vrazíš to do kazeťáku a mobil pripojíš na kábel, pustíš na ňom prehrávač a ajhľa, ono to baví!
hej hej..existuje taka vec - vyzera to ako normalna kazeta (tu das do autoradia) a ide z toho taky kablik ktory ma druhy koniec ako sluchatka - a to proste len vopchas do mobilu, mp3 prehravaca a tak..
viem to celkom iste, lebo aj my mame taku vec..len kde to kupit - to ti neporadim..brat to kupoval niekde..ale ak ti pomoze tak je to znacka Technica
@9 ahoj velmi pekne dakujem... ano vydel som to uz.. ale vymyslel som daco ine.. mam mp3 taku starsiu este a mam taky kabel obojstranne koncovky ako na sluchatka a tak jeden konec pichcem do autoradia druhy koniec do MP3 pravaca a fungujete to.. nastastie.. a diiiiiiiiiiiiiks vsetkym :_)
@natashatko takze aj toto tebe odpporucam abo tu kazetu to naozaj funguje uz som to vydel niekde.. ahooj
da sa to aj bez tej kazety s kablom ako aux... ak mas telefon s vystupom na sluchatka a mas nejake stare sluchatka tak odrez sluchatka tak aby ti ostal len kabel a ten potom pripuj do zadu k reprakom v aute a malo by to ist
tiež si myslím, nové autorádiá napr. aj s usb kde si hodíš čo chceš sa dajú zohnať aj okolo 30 eur » www.electronic-star.sk/Autoradia-a-USB... ... lepšie než si kopuvať predražené hračky čo ti ten zvuk isto zhoršia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ďalšia možnosť je dať tam iné rádio
viem to celkom iste, lebo aj my mame taku vec..len kde to kupit - to ti neporadim..brat to kupoval niekde..ale ak ti pomoze tak je to znacka Technica
taketo nieco
@natashatko takze aj toto tebe odpporucam abo tu kazetu to naozaj funguje uz som to vydel niekde.. ahooj