Je to sympaticka mlada 25 rocna baba, lenze zije v krajine kde su prisne sledovane a kontrolovane socialne siete, co medzi nami vytvara barieru a pretoze nemoze si dovolit mi cokolvek napisat. Preto ta komunikacia je neuprimna a nevyvija sa. Co mam robit?
Je mi to ľúto. Pripomína mi to taký starý príbeh, volá sa že Rómeo a Júlia. Lenže tu stojí proti vám celý byrokratický autoritársky čínsky režim. To je strašné. Snáď sa to neskončí rovnako tragicky ako v tom príbehu.
Ale ak za to skutočne stojí, mohol by som ti poradiť. Mohol by si sa pokúsiť zvrhnúť totalitný režim v Číne a ak sa to podarí, môžete si začať konečne úprimne písať.
@james98@1 Si zabil , ale fakt nechcel by som byt v jej kozi. To je hrozostrasne pisat si s niekym ked vies, ze nejaky komunisticky kokot a vlada ti kontroluje co napises. By som sa bal a ani nemal naladu na komunikaciu.
Samozrejme mi pise chudina aky ma v Cine doby zivot, aj same chvaly na Cinu. Vies si predstavit, ze by napisala ako tam ludia robia za par drobnych a ako ich vlada vykoristuje? Hned by sla do basy.
Možno by bolo lepšie prestať s touto komunikáciou a nájsť si niekoho, kto nebude podliehať striktným pravidlám na sociálnych sieťach. Nechceš predsa byť len s niekým, kto má skryté správanie a kto sa nedokáže s tebou baviť úprimne. Možno by si mal hľadať niekoho, kto ti bude môcť odpovedať na tvoje správy aj v reálnom čase, bez obmedzení. A kto vie, možno sa nakoniec stretneš so svojou čínskou kamarátkou v skutočnosti a bude to úplne iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Samozrejme mi pise chudina aky ma v Cine doby zivot, aj same chvaly na Cinu. Vies si predstavit, ze by napisala ako tam ludia robia za par drobnych a ako ich vlada vykoristuje? Hned by sla do basy.