a k otázke. Keď vložíš obrázok do illustrátoru, raz naňho klikni. V hornej lište máš niečo ako Live paint, tak na to klikni a uprav nastavenia výstupu k obrazu svojmu.
@majo no skusil som to, ale mam tam iba live trace - to mi z obrazka spravilo ciernobieli obrazok, a potom sa mi v hornej liste objavilo aj live paint, a to mi na to ciernobielom obrazku vytrovilo akoby tahy ceruzkou, alebo ako to nazvat, ale naspet vyfarbit to neviem, asi som urobil nieco zle
no proste ide o to, ze si chcem dat obrazok do vektorovej grafiky, a potom ho poriadne zvacsit, aby mal vysoke rozlisenie, a toto by som si chcel dat vytlacit na A0, ale co sa tyka grafickych programov, v tom som totalna lama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
illustrator - vektorové
» www.google.com/#hl=cs&sour...
no proste ide o to, ze si chcem dat obrazok do vektorovej grafiky, a potom ho poriadne zvacsit, aby mal vysoke rozlisenie, a toto by som si chcel dat vytlacit na A0, ale co sa tyka grafickych programov, v tom som totalna lama
Poviem ti na rovinu, nejde to. Teda nefunguje to tak, ako si predstavuješ.
2. rozdiel medzi illu a photo tu uz niekto napisal, je to tak
3. na to nebola otazka, ale - ak chces legal, tak vektorovy editor je inkscape a bitmapovy je gimp - zadara.